הדלפות לתקשורת!!
הדלפות לתקשורת!!
בטח לא הרבה שמו לב אבל בכל האתרים המרכזיים צוטט שחקן או אולי כמה שחקנים שאמרו שחסר וחסר ושהקבוצה חלשה, אז לא... מבחינתי זה לא עובר בשתיקה ולא מקובל עלי שאחרי עונה שקטה ומושלמת תקשורתית יבוא המדליף שיבלבל את המוח, גם אם הדברים נכונים ובאמת הקבוצה חלשה, הבעיות תמיד מתחילות מהדלפות וחוסר אמונה בתוך חדר ההלבשה, אז אשמח שיבדקו במועדון מי "האנונימי" שזימר לתקשורת.
Re: הדלפות לתקשורת!!
זה ששחקן כלשהו אומר שהקבוצה חלשה זה לא אומר שהוא מדליף.
הוא בסכ"ה אמר את מה שהוא חושב.
הוא בסכ"ה אמר את מה שהוא חושב.
זה בטוח שחקן מתוסכל שישב רבה על הספסל ..
- The red one
זה לא נקרא הדלפות חבר..בסה"כ רועי זריהן ראיין את אחד השחקנים שאמר את שעל ליבו.
גם זה לא דבר שצרךי לעשות, כן? לשחקנים אסור לצאת בתקשורת ולשחק אותה מאמנים, אבל אלה לא הדלפות ולא נראה לי שיעשו מזה סיפור גדול בקבוצה.
גם זה לא דבר שצרךי לעשות, כן? לשחקנים אסור לצאת בתקשורת ולשחק אותה מאמנים, אבל אלה לא הדלפות ולא נראה לי שיעשו מזה סיפור גדול בקבוצה.
זה תמיד ככה, אין לשחקנים האלה ביצים להיות מול המצלמה, רק מאחורי כתבה...
זה הכדורגל שלנו, מכוער ומגעיל, שיאשימו רק את עצמם ושלא יאשימו אחרים באשמה של עצמם.
זה הכדורגל שלנו, מכוער ומגעיל, שיאשימו רק את עצמם ושלא יאשימו אחרים באשמה של עצמם.

כל אמירה של שחקן כלשהו לתקשורת שלא אושרה על ידי הקבוצה היא הדלפה (לא במובן הקיצוני של המילה). בנוסף אני חייב לציין שהיו אמירות כלפי המאמן כושר וכלפי אלישע על ההרכב שבעייני ממש לא במקום.
אני מציע לשחקנים שבמקום ללכלך על אנשים כאילו ואחרים, שקודם כל יבואו בטענות לעצמם.
משחקנים שמקבלים כל כך הרבה מצפים להרבה יותר מחוייבות ומלחמה.
במקומם הייתי קובר את עצמי למשך שבוע אחרי התצוגה של אתמול.
משחקנים שמקבלים כל כך הרבה מצפים להרבה יותר מחוייבות ומלחמה.
במקומם הייתי קובר את עצמי למשך שבוע אחרי התצוגה של אתמול.