קישור ...קישור...קישור !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: קישור ...קישור...קישור !

שליחה על ידי yossi »

גיל שגיב כתב:
יוסי , אני מחזיר אתכם למשחק מול ספליט וגם למשחק מול פתח תקווה....את שניהם ראיתי.
לפחות מבחינה התקפית עם מאור ושלומי נראנו הרבה הרבה הרבה הרבה......יותר טוב !

הגנתית ? היינו סבירים, ולכן מבחינתי יש חשיבות מרובה לחיזוק משמעותי של הקישור ההגנתי.

אז אתמול חסרו לנו אולי רק 2 שחקנים אבל לא סתם שניים,

מאור - כל מילה מיותרת.
ארביטמן - אמנם חלוד אבל עושה עבודה רבה ומגיע להמון מצבים שבקרוב מאוד יתורגמו לשערים (עיין ערך פלט עונה עברה)
גם אני ראיתי את שניהם.
לא ממש מבין מה היה בהם שגורם לך לכזו אופטימיות. חוסר היכולת ליצור מצבים והגנה חדירה הייתה גם בשניהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

יש בעיה גדולה עם איכות המשחק שלנו כי גם מהסגל הקיים צריך להוציא יותר.
ועדין, יש גבול לכמה אפשר להוציא מהצמד הבינוני הראל את גורדנה.

אנחנו חייבים קשר אמצע נוסף, אני טוען כבר תקופה ארוכה שלדעתי אנחנו צריכים שני קשרים (אחד הגנתי ואחד התקפי) וגם חלוץ אחרי העזיבה של פלט, אבל נתחיל מקשר אחורי אחד שיוחתם ומשם נתקדם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yossi כתב: גם אני ראיתי את שניהם.
חוסר היכולת ליצור מצבים.
אתה רציני ??

זה רק אני ? או שרבבות של צופים/אוהדים ראו החמצת רביעיה אם לא יותר מול ספליט והחמצה של עוד רביעיה מול פ"ת (רק ארביטמן הגיע לשלשה מצבים של 100% במושבה)

אז כן, ההגנה חדירה וזה בעיקר בגלל המסדרון הישיר והפתוח ישירות מהקישור האנמי לעבר שערו של אג'ידה...

אבל חוסר יכולת ליצור מצבים ? הגזמת. :לאלא:
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 31 אוגוסט 2014, 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב:יש בעיה גדולה עם איכות המשחק שלנו כי גם מהסגל הקיים צריך להוציא יותר.
ועדין, יש גבול לכמה אפשר להוציא מהצמד הבינוני הראל את גורדנה.

אנחנו חייבים קשר אמצע נוסף, אני טוען כבר תקופה ארוכה שלדעתי אנחנו צריכים שני קשרים (אחד הגנתי ואחד התקפי) וגם חלוץ אחרי העזיבה של פלט, אבל נתחיל מקשר אחורי אחד שיוחתם ומשם נתקדם...
מחזק !

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ההגנה והקישור חדירים בגלל שיש מרחקים מאוד גדולים בין שחקנים ובין הקישור לקו ההגנה העמוק יחסית מה שמאפשר שטחים גדולים להתנהל בהם עם הכדור

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

dor69 כתב:ההגנה והקישור חדירים בגלל שיש מרחקים מאוד גדולים בין שחקנים ובין הקישור לקו ההגנה העמוק יחסית מה שמאפשר שטחים גדולים להתנהל בהם עם הכדור
דור ??

יש מצב שאתה מאמן פעיל ?
:כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גיל שגיב כתב:
אתה רציני ??

זה רק אני ? או שרבבות של צופים/אוהדים ראו החמצת רביעיה אם לא יותר מול ספליט והחמצה של עוד רביעיה מול פ"ת (רק ארביטמן הגיע לשלשה מצבים של 100% במושבה)

אז כן, ההגנה חדירה וזה בעיקר בגלל המסדרון הישיר והפתוח ישירות מהקישור האנמי לעבר שערו של אג'ידה...

אבל חוסר יכולת ליצור מצבים ? הגזמת. :לאלא:
כמשחקי בסיס בתחילת עונה שמהם עולים למעלה הם היו טובים עם כמה התקפות טובות אך לא משהו שהייתי מצביע עליו בתור מה שאתה שואף אליו ושואב ממנו אופטימיות גדולה.

אם התצוגה העלובה הזו תגרום להעברת הילוך ברכש, וזעזוע מסוים בתפיסה של השחקנים והצוות המקצועי אז עוד נרוויח מכך בעתיד וטוב שזה קורה בטוטו שלא באמת מעניין אף אחד.
חבל שזה קורה אבל כנראה שהמערכת אצלנו צריכה לפעמים זעזוע רציני כדי לשנות דברים או לפחות לבדוק אם יש משהו לא בסדר.
נתנחם בזה שגם מכבי רחוקה מלהרשים, גם חיפה מהמעט שראיתי עדיין לא להיט ומחפשים גם כן את הקשר במרכז המגרש שישדרג אותם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: אם התצוגה העלובה הזו תגרום להעברת הילוך ברכש, וזעזוע מסוים בתפיסה של השחקנים והצוות המקצועי אז עוד נרוויח מכך בעתיד וטוב שזה קורה בטוטו שלא באמת מעניין אף אחד.
:כל הכבוד:

שלח תגובה