מסך הברזל נשבר ונפל- אני הפועל מי אתם בכלל?ו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מסך הברזל נשבר ונפל- אני הפועל מי אתם בכלל?ו

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:רק עכשיו אני בכלל נזכר בדביל שניסה להרביץ לאחד החבר'ה עם הדגל. קיבינימאט יש טריבונה אחת בכול האצטדיון עם דגלים, לך תשב בכול אחת אחרת.
זה לא נכון מה שאתה אומר. ברגע שהדגלים מורמים בכל המשחק, כל שדה ראייה של היושבים מימין לטריבונה המעודדת נחסם.

אני לא מצדיק אפילו קמצוץ של אלימות, אבל כבר אמרתי ואמשיך להגיד שמתישהוא הדגלים האלה יגרמו לקטטות ובלאגן בקהל שלנו אנו. ולמה? כבר שנים ששער 5 הוא היציע המעודד וכל האווירה והכל, ופתאום ביום בהיר אחד הארגון החליט להכניס דגלים ליציע. אז נכון - זה נותן אווירה. נכון - זה הרבה יותר יפה. אבל מה אם אותם אנשים שרוצים להיות 'קרובים למתרחש' אבל לא לעודד? למה הם צריכים לא לראות כלום?

אם הארגון היה מוציא הודעות ברשתות החברתיות ומודיע שהחל מהעונה שער 5 יהיה עם דגלים ככה שמחצי ממנו לא יהיה אפשר לראות (כי חסמו את הטריבונה שמימין למעודדים, ובטריבונה מימין לה גם ככה לא רואים בגלל העמוד, ובטריבונה הכי ימנית זווית ראייה כמו בשער 3 שגם אותה העמוד מסתיר לפעמים) לפני תחילת מכירת המנויים. אני בטוח שהרבה אנשים היו מוותרים על רכישה למנוי ל5 אם היו יודעים שהם צריכים להגיע עם פתיחת השערים כדי למצוא מקום נורמלי לשבת ולראות את המשחק בלי דגל שתקוע להם בפרצוף. גם במשחק מול בית"ר וגם במשחק מול מכבי תל אביב, מי שהגיע 20(!) דקות לאחר פתיחת השערים, היה צריך לשבת על המדרגות משמאל למעודדים במקרה הטוב או לשבת/לעמוד במקום ולהתקע עם הדגל הזה מול הפנים.

לדעתי האישית יעשה טוב הארגון אם יוותר על הדגלים למשך העונה, יש אנשים שזה מפריע להם, אנשים שילמו ממיטב כספם כדי לראות את הקבוצה, ולא יכולים להגיע שעתיים לפני כדי לתפוס מקום טוב ... באצטדיון החדש אדרבא ידעו כולם ויודיעו לכולם שבשער של האולטרס יכול להיות גם דגל פריסה 90 דקות על כל היציע ואף אחד לא יתלונן ..

מכיר הרבה שחושבים ככה. כמובן שבמשחק עצמו לא אומרים כלום כדי לא ליצור פרובוקוציות מיותרות, אבל כמו שפתחתי את ההודעה כך אסיים אותה - בטוח באלף אחוז שהסיטואציה הזאת תגרום מצבים בכלל לא נעימים בהמשך ומאוד חבל.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום בלב בנשמהההה כתב: זה לא נכון מה שאתה אומר. ברגע שהדגלים מורמים בכל המשחק, כל שדה ראייה של היושבים מימין לטריבונה המעודדת נחסם.

אני לא מצדיק אפילו קמצוץ של אלימות, אבל כבר אמרתי ואמשיך להגיד שמתישהוא הדגלים האלה יגרמו לקטטות ובלאגן בקהל שלנו אנו. ולמה? כבר שנים ששער 5 הוא היציע המעודד וכל האווירה והכל, ופתאום ביום בהיר אחד הארגון החליט להכניס דגלים ליציע. אז נכון - זה נותן אווירה. נכון - זה הרבה יותר יפה. אבל מה אם אותם אנשים שרוצים להיות 'קרובים למתרחש' אבל לא לעודד? למה הם צריכים לא לראות כלום?

אם הארגון היה מוציא הודעות ברשתות החברתיות ומודיע שהחל מהעונה שער 5 יהיה עם דגלים ככה שמחצי ממנו לא יהיה אפשר לראות (כי חסמו את הטריבונה שמימין למעודדים, ובטריבונה מימין לה גם ככה לא רואים בגלל העמוד, ובטריבונה הכי ימנית זווית ראייה כמו בשער 3 שגם אותה העמוד מסתיר לפעמים) לפני תחילת מכירת המנויים. אני בטוח שהרבה אנשים היו מוותרים על רכישה למנוי ל5 אם היו יודעים שהם צריכים להגיע עם פתיחת השערים כדי למצוא מקום נורמלי לשבת ולראות את המשחק בלי דגל שתקוע להם בפרצוף. גם במשחק מול בית"ר וגם במשחק מול מכבי תל אביב, מי שהגיע 20(!) דקות לאחר פתיחת השערים, היה צריך לשבת על המדרגות משמאל למעודדים במקרה הטוב או לשבת/לעמוד במקום ולהתקע עם הדגל הזה מול הפנים.

לדעתי האישית יעשה טוב הארגון אם יוותר על הדגלים למשך העונה, יש אנשים שזה מפריע להם, אנשים שילמו ממיטב כספם כדי לראות את הקבוצה, ולא יכולים להגיע שעתיים לפני כדי לתפוס מקום טוב ... באצטדיון החדש אדרבא ידעו כולם ויודיעו לכולם שבשער של האולטרס יכול להיות גם דגל פריסה 90 דקות על כל היציע ואף אחד לא יתלונן ..

מכיר הרבה שחושבים ככה. כמובן שבמשחק עצמו לא אומרים כלום כדי לא ליצור פרובוקוציות מיותרות, אבל כמו שפתחתי את ההודעה כך אסיים אותה - בטוח באלף אחוז שהסיטואציה הזאת תגרום מצבים בכלל לא נעימים בהמשך ומאוד חבל.
זה נכון מה שאתה אומר
אבל אוהדים צריכים להבין שיש חבר׳ה שעומלים וחשוב להם התפאורה וזה הגאווה שלהם מול הקבוצה היריבה.

אני עשיתי מנוי לשער 5 אחרי שאני מגיל צעיר בשער 2.
עמדתי במשחק בטריבונה והיו דגלים שהסתירו, היו חבר׳ה שרבו איתם על הדגלים אבל הבנתי שאני פה האורח ב״מגרש הביתי שלהם״ היתי בוגר וזזתי למקום אחר שרואים ממנו.

בסופו של דבר מצאתי את המקום שנוח לי לשבת.

הברבריות הזאת לריב עם ילד בן 15 על דגל נראית לי דפוקה לגמרי

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

חברים.

ישבתי בשער 2 ( שזה אמור להיות קצת קרוב ל שער 9, או לכל הפחות מבחינת קו אווירי אותו דבר בין 9 לבין 5 או 6). אז ככה:

את מכבי לא שמעתי בכלל!!! ראיתי אותם -זה כן, אבל לא שמעתי אותם בכלל והגעתי כ שעתיים לפני...!
דווקא שער 6 למרבי ההפתעה נשמע די יפה!!!! שלא לדבר על 5 שזה היה מדהים.

עכשיו קחו את הכל ודמיינו את כמות הקהל שלנו-9000 כפול איד וחצי - בערך 15 או 16 אלף מרוכז ומצומצם לטרנר החדש: זה הולך להיות מפחיד ומלחיץ ( לטוב ולרע...)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

barakoren כתב:חברים.

ישבתי בשער 2 ( שזה אמור להיות קצת קרוב ל שער 9, או לכל הפחות מבחינת קו אווירי אותו דבר בין 9 לבין 5 או 6). אז ככה:

את מכבי לא שמעתי בכלל!!! ראיתי אותם -זה כן, אבל לא שמעתי אותם בכלל והגעתי כ שעתיים לפני...!
דווקא שער 6 למרבי ההפתעה נשמע די יפה!!!! שלא לדבר על 5 שזה היה מדהים.

עכשיו קחו את הכל ודמיינו את כמות הקהל שלנו-9000 כפול איד וחצי - בערך 15 או 16 אלף מרוכז ומצומצם לטרנר החדש: זה הולך להיות מפחיד ומלחיץ ( לטוב ולרע...)
זה לא כי היינו גדולים זאת האקוסטיקה באיצטדיון פח שלנו. רק אם תהיה מול אתה תשמע, יציע שלידך אתה לא תשמע. זאת גם הסיבה שאוהדי היריבה נשמעים ככה בטלוויזיה לעומתנו

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

שיר תגובה לשיר המוכר של מכבי העיר תל אביב.

העיר תל אביב , תקשיבי לי טוב
קיץ ,חורף , יבש או רטוב

מסך הברזל נשבר ונפל ,
אני הפועל מי אתם בכלל

בורסמיל או במושבה
בבלומפילד או בנתניה

בכל משחק אתם תפסידו לי
תתחילו לפחד זה אמיתי

לה לה לה , לה לה הא
כל לובש צהוב הוא בן ז***

לה לה לה , לה לה הא
קיבלתם שלישיה מברדה

פתוח להצעות ;)

(הכל באירוניה)
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

doctorslayer כתב:שיר תגובה לשיר המוכר של מכבי העיר תל אביב.

העיר תל אביב , תקשיבי לי טוב
קיץ ,חורף , יבש או רטוב

מסך הברזל נשבר ונפל ,
אני הפועל מי אתם בכלל

בורסמיל או במושבה
בבלומפילד או בנתניה

בכל משחק אתם תפסידו לי
תתחילו לפחד זה אמיתי

לה לה לה , לה לה הא
כל לובש צהוב הוא בן ז***

לה לה לה , לה לה הא
קיבלתם שלישיה מברדה

פתוח להצעות ;)

(הכל באירוניה)
עדיף שתמחק את התגובה זה פשוט מביך. מי הם בכלל שנכתוב עליהם שיר? מעניינים פחות מהמבצעים על הסכיני גילוח בקופה בסופר

שלח תגובה