זה לא נכון מה שאתה אומר. ברגע שהדגלים מורמים בכל המשחק, כל שדה ראייה של היושבים מימין לטריבונה המעודדת נחסם.סניור כתב:רק עכשיו אני בכלל נזכר בדביל שניסה להרביץ לאחד החבר'ה עם הדגל. קיבינימאט יש טריבונה אחת בכול האצטדיון עם דגלים, לך תשב בכול אחת אחרת.
אני לא מצדיק אפילו קמצוץ של אלימות, אבל כבר אמרתי ואמשיך להגיד שמתישהוא הדגלים האלה יגרמו לקטטות ובלאגן בקהל שלנו אנו. ולמה? כבר שנים ששער 5 הוא היציע המעודד וכל האווירה והכל, ופתאום ביום בהיר אחד הארגון החליט להכניס דגלים ליציע. אז נכון - זה נותן אווירה. נכון - זה הרבה יותר יפה. אבל מה אם אותם אנשים שרוצים להיות 'קרובים למתרחש' אבל לא לעודד? למה הם צריכים לא לראות כלום?
אם הארגון היה מוציא הודעות ברשתות החברתיות ומודיע שהחל מהעונה שער 5 יהיה עם דגלים ככה שמחצי ממנו לא יהיה אפשר לראות (כי חסמו את הטריבונה שמימין למעודדים, ובטריבונה מימין לה גם ככה לא רואים בגלל העמוד, ובטריבונה הכי ימנית זווית ראייה כמו בשער 3 שגם אותה העמוד מסתיר לפעמים) לפני תחילת מכירת המנויים. אני בטוח שהרבה אנשים היו מוותרים על רכישה למנוי ל5 אם היו יודעים שהם צריכים להגיע עם פתיחת השערים כדי למצוא מקום נורמלי לשבת ולראות את המשחק בלי דגל שתקוע להם בפרצוף. גם במשחק מול בית"ר וגם במשחק מול מכבי תל אביב, מי שהגיע 20(!) דקות לאחר פתיחת השערים, היה צריך לשבת על המדרגות משמאל למעודדים במקרה הטוב או לשבת/לעמוד במקום ולהתקע עם הדגל הזה מול הפנים.
לדעתי האישית יעשה טוב הארגון אם יוותר על הדגלים למשך העונה, יש אנשים שזה מפריע להם, אנשים שילמו ממיטב כספם כדי לראות את הקבוצה, ולא יכולים להגיע שעתיים לפני כדי לתפוס מקום טוב ... באצטדיון החדש אדרבא ידעו כולם ויודיעו לכולם שבשער של האולטרס יכול להיות גם דגל פריסה 90 דקות על כל היציע ואף אחד לא יתלונן ..
מכיר הרבה שחושבים ככה. כמובן שבמשחק עצמו לא אומרים כלום כדי לא ליצור פרובוקוציות מיותרות, אבל כמו שפתחתי את ההודעה כך אסיים אותה - בטוח באלף אחוז שהסיטואציה הזאת תגרום מצבים בכלל לא נעימים בהמשך ומאוד חבל.