החל מסע הלגיטימציה של רוביק לקבור את מיזם האיצטדיון החדש !!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אדום לוהט

החל מסע הלגיטימציה של רוביק לקבור את מיזם האיצטדיון החדש !!

שליחה על ידי אדום לוהט »

איצטדיון חדש? עדיף להשקיע בפארקים

סקר שערך מכון 'גיאוקרטוגרפיה' עבור גורם עסקי פרטי בב"ש מצא כי 80% מהתושבים סבורים שהעיריה צריכה להשקיע את תקציבי הפיתוח בשיפור פני העיר ובהקמת פארקים. רק 7% ציינו שהעיריה צריכה להשקיע בבניית איצטדיון חדש
עודד בר-מאיר

אם להתבסס על נתוני סקר שנערך בימים אלה לגבי ההשקעה בתקציבי הפיתוח של עיריית באר שבע, הרי שמרבית תושבי העיר מעדיפים כי הכספים יושקעו בפיתוח חזות פני העיר, בשיפוץ תשתיות ובהקמת פארקים וגנים ציבוריים.

אם היה נחוץ עוד מסמר בארון המתים של פרויקט הקמת האיצטדיון העירוני החדש, לאחר שהמכרז להקמתו בוטל, הרי שנתוני הסקר, שנערך על ידי מכון 'גיאוקרטוגרפיה' בהזמנת גורם עסקי פרטי בעיר, מצביעים על כך שרק 7% מתושבי באר שבע מעדיפים שהעיריה תשקיע בתקופה זו את תקציבי הפיתוח בבניית איצטדיון חדש.

הסקר, שהקיף 401 גברים ונשים, המהווים מדגם מייצג של תושבי העיר מגיל 18 ומעלה, מצא כי 80% מכלל התושבים סבורים שהעיריה צריכה להשקיע את תקציבי הפיתוח בתקופה זו בשיפור חזות פני העיר ובהקמת גנים ופארקים ציבוריים, בעוד שרק 7% ציינו כי העיריה צריכה להשקיע את תקציבי הפיתוח בבניית איצטדיון כדורגל חדש.

שאלה נוספת בסקר היתה: במידה שיוחלט כי יש להשקיע באצטדיון כדורגל עירוני, האם יש להפנות את כל התקציב הפיתוח של העיריה (כ-120 מיליון) לבניית איצטדיון חדש, או שיש לחלק את התקציב כך שחלקו יועבר לשיפוץ 'וסרמיל' וחלקו הגדול יופנה לפיתוח תשתיות והקמת פארקים בעיר?.

רוב מכריע של התושבים (87.8%) סבור כי יש לחלק את תקציב הפיתוח בין שדרוג ושיפוץ איצטדיון 'וסרמיל' לבין פיתוח חזות העיר. רק 5% סבורים, כך על פי נתוני הסקר, שיש להפנות את כל התקציב לבניית איצטדיון כדורגל חדש, ולא להפנות תקציבים לשדרוג 'וסרמיל' ולפיתוח חזות העיר.
כתבה מתוך MYNET

מעניין מיהו אותו גורם "עיסקי" שהזמין את הסקר ??
התשובה היא אחת רוביק דנילוביץ בכבודו ובעצמו
מעניין למה לא עשו סקר לפני שבנו את מרכז הצעירים או את המשכן לאומנויות ?
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]

סמל אישי של משתמש
moti

Re: החל מסע הלגיטימציה של רוביק לקבור את מיזם האיצטדיון החדש !!

שליחה על ידי moti »

וואאיייש גרמת לי להתעצבן עוד יותר......
בא לכם לעשות הפגנה ענקית,גדולה ליד ביתו של רוביקקק....בוא נעשה הפגנה....נמאס כבר כמה אפשר?כמה???
בוואו נתכנן הפנה בהפתעה כמו שאומרים....בשעת ערב,בביתו של רוביק,כמו שהיה אם זי'נו בתקופת כהונתו כיושב ראש ב"ש...,
בואו נתעורר לפנ שהייה מאוחר מדיייי,ויודעים מה אני חושב....?
יום שלישי הקרוב....בדיוק אחרי המשחק של ב"ש מול רמת גן....ישר ניסע ליו ונראה לו מאיפה משתין הדג....בואו נעשה הפגנה....בואו נתעוררר.....אנחנו רק בוכים ובוכים ולא עושים כלום....חלאסס מספיקק עד כאן!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

שאלות מוטות בצורה ברורה.

"מידה שיוחלט כי יש להשקיע באצטדיון כדורגל עירוני, האם יש להפנות את כל התקציב הפיתוח של העיריה (כ-120 מיליון) לבניית איצטדיון חדש, או שיש לחלק את התקציב כך שחלקו יועבר לשיפוץ 'וסרמיל' וחלקו הגדול יופנה לפיתוח תשתיות והקמת פארקים בעיר?"

זאת בכלל...

מילא אם היו משקיעים בפיתוח תשתיות והקמת פארקים...

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

חברה צריך להתעורר ולעשות משהו בנידון

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

רוב הכסף מגיע מהטוטו וממכירת שטח האיצטדיון הישן אם העיריה תשקיע כסף זה יהייה רק סוג של הלוואה, למה לא להשיג תורמים? למה נתניה חיפה ופ"ת יכולות לבנות איצטדיון וב"ש לא???????

רוביק מעדיף את מרכז הצעירים כי אנחנו זוכים בתוכניות ראליטי וזה מביא הרבה כבוד- בולשיט.

אדון רוביק, לאן מגיעים כמות של 5000 צופים ויותר למרכז הצעירים? למה אם וכאשר נעלה לליגת העל 10000 צופים צריכים לבוא לגועל שנקרא איצטדיון למה לא להעצים את הקבוצה ואלונה ולהפוך אותה לשם דבר בארץ

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

לא ניראלי שהסקר הזה באמת מציג את הדברים נכון .. אולי 10 מתוך ה-400 היו אוהדים או משהו בסגנון .
בכל מקרה , חסר להם שאת וסרמיל לא ישפצו .. מילא לא איצטדיון חדש, אבל יש גבול .
ולמה 120 מיליון ? הסכום שהעיריה הייתה צריכה להשלים לאיצטדיון החדש הוא קטן יותר לא ?
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

רק אם נתעורר ונפעל בעצמנו משהו יכול לקרות.
אבל כל עוד אנחנו כותבים פה אל תבכו אחרי זה...

יש הרבה דרכים לפעול אבל הכל עניין של רצון.
אני לבד יכול לחשוב על מספר צעדים שחייבים לעשות אבל
צריך שאנשים ירתמו למטרה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

לפי הסקר 14,000 אנשים בעד הקמת איצטדיון חדש(אם הסקר נערך רק לתושבי ב"ש)
אם הסקר יערך לכל איזור ב"ש שזה כחצי מיליון איש אז יוצר ש 35,000 בערך בעד הקמת איצטדיון

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

ואני שואל.... האם הקמת איטדיון חדש בעיר ופינויי ווסרמיל לטובת פארק או קניון, האם זה לא שיפור פני העיר? האם זה לא לטובת העיר ורווחת התושבים?
אולי חובבי הכדורגל בעיר הם אזרחים בדרג מישני? להם לא מגיע נוחות ומקום בילוי ראויי.
לדוגמא: גברת דנילוביץ רוצה להנות בפארק ביום שבת, ולעומתה אדון בשני רוצה לבלות במגרש הכדורגל יחד עם ילדיו. האם הם לא אזרחים שווים?!

רוביק תתחיל לדאוג לכיסא שלך, כי אוהדי הקבוצה יודעים להזיז דברים.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

זה לגיטימי לא לבנות איצטדיון חדש באיזושהי צורה אם היו משפצים את וסרמיל. אם באמת היו עושים מוסרמיל הקיי ם איצטדיון אחר, העיניין הוא שכדי להפוך את וסרמיל לאיצטדיון ברמה גבוהה צריך להרוס את כולו ולבנות אותו מחדש, וזה יהיה בלי טוטו ובלי למכור שום שטח נדל"ני. לא נראה לי שזה יותר משתלם. לפי מה שאני הבנתי כרגע מדובר על שיפות קוסמטי בלבד לוסרמיל. כמו שעשו לפני איזה 8 שנים כשהוסיפו את הכסאות בשער שתיים ותשע. ואני לא מבינה למה לבזבז את הכסף הזה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

עכשיו הבנתי, זה הדרך החדשה שעליה מדבר רוביק. להציג סקר שמכוון לתוצאה מאוד ספציפית שהיא במקרה גם דעתו.
ועדיין לא התחלנו לדבר על ראש עיר בלי מנוף, בלי מחשבה לעתיד. סקר שרוצה לדעת את המציאות מעכשיו לעכשיו. ואיפה המבט לעתיד? איפה המבט לתרומה העתידית של קומפלס ספורט לעיר?
למרכז לאומנויות הבמה מגיע מתקן ראוי, לצעירים מגיע מתקן ראוי, אבל לחובבי הספורט, לא ולא. אנחנו אזרחים סוג ד'.
מה זה משנה שכמויות האנשים שמגיעים מידי שבת שנייה לוסרמיל הם הגבוהים בבאר שבע בכל התחומים. אין תחום בעיר שמוציא כל כך הרבה אנשים כמעט מידי שבוע, ועדיין, אנחנו מגיעים מידי שבועיים למכלאת וסרמיל.

תמונה

שלח תגובה