גון הוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שלומי12

גון הוגו

שליחה על ידי שלומי12 »

איך התרשמתם ממנו בידיוק? במשחק מול מכבי הקישור של מכבי ( אלברמן) הניעו את הכדור ושלטו באמצע..
הקישור האחורי שלנו בכלל לא היה קיים, בתור קשר אחורי זר בקבוצה אני מצפה שיביא כדור, שיהיה גרזן , שיניע את הכדורים ..
ממה שראיתי בשידור החוזר מול מכבי - הוא איבד המון כדורים , לא היה מרוכז, ולא היה קיים כלל בקישור האחורי , וזה נתן יתרון ברור למכבי מולנו באמצע .

נראה לי שכולם מתבלבלים בין סוראס לבין הוגו, סוראס נותן תעבודה, גם בשידור התבלבלו מספר פעמים ..

להבדיל מהובאן שדווקא ההתרשמות שלי ממנו מאוד חיובית, שחקן עם טאץ,
התקפי, וחוכמת משחק..

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: גון הוגו

שליחה על ידי גיא חניה »

מי מתבלבל בין סוארז לאוגו? אוגו שחקו טוב, לא בכושר מלא עדיין ורואים את זה, יש לו טכניקה ברמה גבוהה(יצא למתפרצת והשאיר את אלברמן ועוד שחקן של מכבי על הרצפה ), אוגו לא בא על תקן "גרזן" הוא בא על תקן 50-50 , ותגיד מה שתגיד מאז שאוגו והובאן ביחד בקישור הקישור שלנו השתפר בכמה דרגות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

סליחה? אתה אמיתי? לצפות שבמשחק השני שלהם ביחד הם יצליחו מול האיכיות שיש למכבי שעובדים על זה ממתי שג'ורדי קרויף הגיע, הם כל הזמן עובדים על משחק הלחץ, והיה לאמצע שלנו משחק מעולה, הם הצליחו לשתק את האמצע של מכבי ומכבי שלטו במשחק אבל שליטה אופטית בלבד ורוב הנסיונות שלהם הלכו מהצד של אופיר ובטח לא מאמצע המגרש.
פשוט מדהים איך אנשים פה מעיזים לדבר על שחקן שבסך הכל מדובר במשחק שלישי שלו בליגה בקבוצה ושהוא עדיין לא כשיר מבחינת כושר משחק...
(ד"א את רועי גורדנה שפטתי מההכרות שלי איתו מהפועל תל אביב, אוגו לעומת זאת זר והוא צריך זמן, זרים כמו אוגו הם צריכים זמן).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אוגו בסדר גמור, אחלה בחור, לדעתי השחקן הזר שהתחבר הכי מהר לקבוצה, לאנשים ולעיר.

3 משחקים שיחק והיה לא רע בכלל. רואים שהוא טיפה לא בכושר , אולי קצת לא משחק בשיטה שאלישע רוצה, אבל אני בטוח שברגע שההרכב יהיה מושלם (מליקסון ואברטיימן) יעבדו איתו ועם הובאן והם יהיו נהדרים.

הבעיה היחידה בו שהוא אגריסבי מדיי. אגרסיבי בכיף, צריך שחקן שיפחדו ממנו והכל, אבל כבר ב3 משחקים הוא היה מעורב ב2 תקריות אלימות על כר הדשא ובנס יצא מהם רק עם צהוב אחד .. לדעתי הוא עוד יקבל אדומים בקבוצה הזו ומקווה שעובדים איתו על זה.

מבחינתו אוגו הגיע כדי להציל את הקריירה שלו. הוא שמע המצלות נהדרות מחבריו לנבחרת ניגריה (אניימה, איגבור ואיינגובה) והוא מאוד רוצה לחזור לנבחרת הזו בקמפיין המוק' לאליפות אפריקה. הוא יעשה הכל בשביל זה, ואם על הדרך זה יסדר לו חזרה לזירה האירופאית, מה רע בזה ?

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

אוגו זר מעולה.בואו נזכור שזה משחק שלישי שלו והשני בסה"כ עם הובאן
ומכבי תל אביב היא לא עוד קבוצה,לא קל לשחק מולם
אני מאוד מרוצה ממנו.יש לו גם יתרון גובה ובעיטות חזקות מרחוק שיכולות להוסיף לנו עוד כוח הרתעה
אגב שתדעו בסוף המשחק דיברתי עם אוהדי מכבי והראשון שהם דיברו עליו זה אוגו.שיבחו אותו ואמרו מאיפה הבאנו זר כזה וזה.הוא גרזן עם נוכחות שעדיין לא בשיא היכולת והכושר שלו

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

כתבתי אחרי המשחק נגד פ"ת שאוגו הרשים אותי אפילו יותר מהובאן.
הובאן מביא איתו הרבה ניסיון, שקט, חוכמה ואוגו מביא משהו שהיה חסר מאוד שזה פיזיות ובעיקר רוע. היה חסר לי איזה שחקן רע במובן הטוב שלא ידפוק חשבון לשחקני היריבה ואוגו עונה על הדרישות האלה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אגב שהוגו התארח אצלנו לפני שבועיים שאלתי אותו איך הוא שחקן ששיחק בנבחרת ניגריה מגיע לישראל ?
התשובה שלו חולקה למספר חלקים:

1. הוא דיבר גם עם אג'ידה, אניימה ואיגאבור והם אמרו לא שהרמה בכלל לא נמוכה והוא גם אמר לי שהקבוצה שלו בפורטוגל לא יותר טובה מבאר-שבע ואןלי פחות. למעשה הוא אמר ששזה שיש שתיים שלוש קבוצות פאר בליגה זה דבר מאוד מטעה לגבי הרבה - משהו כמו סקוטלנד.
2. אבל הדבר העיקרי והקריטי זה העניין של לשחק - הבחור בן 26 הוא חייב לשחק אם הוא רוצה שהקריירה שלו לא תסתיים מהר מהצפוי. שנה שעברה הוא לא שיחק כמעט בגלל פציעה ועימות עם המאמן לגבי נסיעה למשחק של הנבחרת. הוא אמר שרקורד של כמעט 0 דקות בעונה פשוט פוסל אותך באירופה. כולם נגישים למידע הזה והוא פשוט לא קיבל שום הצעה עד אוגוסט. הכסף בכלל לא עניין אותו - רק לשחק
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

המשוגע האדום כתב:אוגו זר מעולה.בואו נזכור שזה משחק שלישי שלו והשני בסה"כ עם הובאן
ומכבי תל אביב היא לא עוד קבוצה,לא קל לשחק מולם
אני מאוד מרוצה ממנו.יש לו גם יתרון גובה ובעיטות חזקות מרחוק שיכולות להוסיף לנו עוד כוח הרתעה
אגב שתדעו בסוף המשחק דיברתי עם אוהדי מכבי והראשון שהם דיברו עליו זה אוגו.שיבחו אותו ואמרו מאיפה הבאנו זר כזה וזה.הוא גרזן עם נוכחות שעדיין לא בשיא היכולת והכושר שלו
מסכים, מהמעט שיצא לי לקרוא באינטנרט כולם מאוד התרשמו מאוגו, ואין סיבה שלא, שחקן ברמה גבוהה מאוד. יש לו גובה ונוכחות, טכניות מצויינת, יכולת טובה להוציא את הקבוצה למתפרצות ויכולות הגנתיות מרשימות. הדבר היחידי שהוא לוקה בו כרגע זה ריכוז ומסירות לרגל, אבל כשהקבוצה תהיה יותר מתואמת זה ישתפר. הוא והובאן צמד חמד, הרווחנו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לדעתי אוגו פחות טוב מהובאן לפחות כרגע, יחד עם זאת השילוב שלהם ביחד בקישור עושה את ההבדל ועוד נהנה מהם יותר כאשר הם יכנסו לכושר משחק.
אגב הם דיי מזכירים לי את צמד הבאנקרים שלנו בהגנה שהכח שלהם הוא בשילוב ביחד

E26

שליחה על ידי E26 »

נכון לכרגע חובאן מרשים יותר. אבל לפי נתונים אוגו אמור להיות קילר אמיתי באמצע עם יכולות התקפיות לא רעות.
אני מאמין שאוגו יתברר כבינגו אמיתי לליגה בארץ ואלונה תעשה עליו עוד כסף.
ד"א לדעתי בסוף יצא לנו טוב שחובאן ואוגו משלימים אחד את השני וזה רק לטובה!

שלח תגובה