פוסט ב"נבדל" לקראת המשחק מול הפועל ת"א

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yrp

פוסט ב"נבדל" לקראת המשחק מול הפועל ת"א

שליחה על ידי yrp »

היי,
העלנו פוסט לקראת המשחק מחר בבלומפילד

https://nivdal.co.il/?p=29155" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Totti

Re: פוסט ב"נבדל" לקראת המשחק מול הפועל ת"א

שליחה על ידי Totti »

המגיב לפוסט שלכם פשוט מוציא אותי מדעתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב:המגיב לפוסט שלכם פשוט מוציא אותי מדעתי
הוא קצת מגזים דברביו, ונראה שזה טרול מסויים אם הוא עושה את זה בדרך קבע, אבל יש טיפה (טיפה :בוכה: ) אמת בדבריו

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

הוא מגזים ולא אוהד של באר שבע זה בטוח
לא חסר אוהדי מכבי שמחפשים שטויות כאלה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אממ תראה YRP אתה טועה לדעתי בהיבט דל מרכז השדה משום שהובאן ישחק כבלם במקום פאיוביץ ומשום שגורדנה ישחק מתחת לחלוץ במערך של 4-5-1 מה שייתן לנו את היכולת לשלוט מול הפועל על מגכז השדה ולא להגרר לטעויות כלשהן שם וגם כי אראל במשחקים שהוא עלה בהם הוכיח שהנוכחות של אוגו והובאן גורמת לו להראות טוב יותר העונה וזה ייתן לנו יותר שקט בפאן ההגנתי של מרכז השדה, ולגביי מליקסון ובוזגלו לא הייתי דואג כי מליקסון הוא שחקן שיכול במסירה אחת לחתוך הגנה גבוהה,השאלה האאם השחקנים יבואו מוכנים ואלישע ישים דגש על לחץ אפקטיבי או שלאו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yrp

שליחה על ידי yrp »

דר אדום בנשמה כתב:אממ תראה YRP אתה טועה לדעתי בהיבט דל מרכז השדה משום שהובאן ישחק כבלם במקום פאיוביץ ומשום שגורדנה ישחק מתחת לחלוץ במערך של 4-5-1 מה שייתן לנו את היכולת לשלוט מול הפועל על מגכז השדה ולא להגרר לטעויות כלשהן שם וגם כי אראל במשחקים שהוא עלה בהם הוכיח שהנוכחות של אוגו והובאן גורמת לו להראות טוב יותר העונה וזה ייתן לנו יותר שקט בפאן ההגנתי של מרכז השדה, ולגביי מליקסון ובוזגלו לא הייתי דואג כי מליקסון הוא שחקן שיכול במסירה אחת לחתוך הגנה גבוהה,השאלה האאם השחקנים יבואו מוכנים ואלישע ישים דגש על לחץ אפקטיבי או שלאו...
היי דר

לא טעיתי. גורדנה שיחק ממש מאחורי ברדה, כמעט באותו קו, והיה מאוד לא אפקטיבי שם. המערך היה המערך הרגיל.
גורדנה לא עושה תנועה טובה לצדדים וככה לא מקשה על המגן שסוגר את שחקן הכנף ולא גורם למגינים לקבל החלטות קשות. דווקא כשגורדנה עבר לשחק קשר אחורי הוא היה הרבה יותר דומיננטי כי המשחק שהתפתח היה משחק מצויין בשבילו - לרוץ הרבה מרחבה לרחבה.
לדעתי מה שהיה הכי מעניין במשחק היום זה ההופעה השכונתית של נסאר, שמסבירה כנראה למה הוא לא רואה הרכב. הוא פשוט עשה מה שבא לו ואני אנסה להכין וידאו על זה לפוסט השבוע.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אתה כל שבוע מנתח את השחקנים. אבל זה שנאסר עשה שכונה זה בגלל שהוא מתורגל אליה.
אני מבטיח לך שאם תעשה תחקיר אמיתי על שיטת האימונים שלנו, ומה הולך יום יום באימוני הקבוצה. אתה תהיה מופתע כמה חוסר מקצועניות הקבוצה הזו משדרת.

שלח תגובה