כשמומנטום ואלי חכמון נפגשים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: כשמומנטום ואלי חכמון נפגשים

שליחה על ידי taltal »

צריך לעלות את התמונה הזאת בכל מקום
כדי לעשות באז סביב אלי טיפשון הזה

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

לשלוח את התמונה לוסרמליה+ אדום מהדרום

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

:בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים:

מהזווית של המושחט הזה אין סיכוי שהוא ראה איפה הייתה היד הוא פשוט חיפש לקחת מאיתנו את המשחק זה התחיל בתוספת זמן של 4 דק ובצהוב השני לבלם שלהם.

שמישהו יבין בהפועל ב"ש חכמון לא יכול לשפוט אותנו.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

הכי מצחיק התירוץ של "בזווית אווירית היד הייתה בתוך הרחבה"...

אז אני מבין שחכמון שפט מהמטוס F16 שלו..?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לא נותן לעצמי להתאכזב ולהתבלבל מטעויות שיפוט כאלה ואחרות. כי הבעיות שלנו הרבה יותר גרועות, למשל הפוטנציאל המבוזבז של הקבוצה שלנו.
יש לכולנו טענות למשחק ההתקפה הלא מאורגן וכו'. אבל חברה מה לעזאזל הולך עם משחק ההגנה(הקבוצתי הכולל)? קבוצה שיש לה טיפה כוח התקפי, תיתן לנו בכל משחק אחר שלישייה בראש.
לפי איך שאני רואה את זה, הבעיות הן כאלה- שחקנים יורדים להגנה כמו בני 36. מרווחים עצומים בין שחקן לשחקן, שיוצרים חורים שחורים ענקיים (ה-דבר שמראה על חוסר באימון ראוי). אין לחץ בשום מקום במגרש, גם שאנחנו עם שלושה באמצע ואל תשכחו שיש לנו רמה מגבוהות שהיו בארץ בקישור האמצעי, אבל רק אלישע יכול ליצור טיילת מול קבוצה גרועה כמו הפועל תא.
כמובן, שחקנים שלא מחפים אחד על השני, אין רוטציות בעמדות. ומה שהכי גרוע אין תנועה כוללת של שחקנים בתיאום, זה פשוט נראה שכל שחקן רץ לאן שהוא רוצה בלי שום מחשבה.
אנחנו ננצח קבוצות דרג ז, כי עדיין השקיעו בקבוצה הזו מיליארד שקל. אבל אל תצפו לנצח קבוצות מעט יותר מאורגנות, כגון הפועל תל אביב, מכבי, קריית שמונה. ואפילו הייתי מוסיף את ביתר ובני סכנין שגם מולם לא יהיה טיול בפארק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:לא נותן לעצמי להתאכזב ולהתבלבל מטעויות שיפוט כאלה ואחרות. כי הבעיות שלנו הרבה יותר גרועות, למשל הפוטנציאל המבוזבז של הקבוצה שלנו.
יש לכולנו טענות למשחק ההתקפה הלא מאורגן וכו'. אבל חברה מה לעזאזל הולך עם משחק ההגנה(הקבוצתי הכולל)? קבוצה שיש לה טיפה כוח התקפי, תיתן לנו בכל משחק אחר שלישייה בראש.
לפי איך שאני רואה את זה, הבעיות הן כאלה- שחקנים יורדים להגנה כמו בני 36. מרווחים עצומים בין שחקן לשחקן, שיוצרים חורים שחורים ענקיים (ה-דבר שמראה על חוסר באימון ראוי). אין לחץ בשום מקום במגרש, גם שאנחנו עם שלושה באמצע ואל תשכחו שיש לנו רמה מגבוהות שהיו בארץ בקישור האמצעי, אבל רק אלישע יכול ליצור טיילת מול קבוצה גרועה כמו הפועל תא.
כמובן, שחקנים שלא מחפים אחד על השני, אין רוטציות בעמדות. ומה שהכי גרוע אין תנועה כוללת של שחקנים בתיאום, זה פשוט נראה שכל שחקן רץ לאן שהוא רוצה בלי שום מחשבה.
אנחנו ננצח קבוצות דרג ז, כי עדיין השקיעו בקבוצה הזו מיליארד שקל. אבל אל תצפו לנצח קבוצות מעט יותר מאורגנות, כגון הפועל תל אביב, מכבי, קריית שמונה. ואפילו הייתי מוסיף את ביתר ובני סכנין שגם מולם לא יהיה טיול בפארק.
בגדול, אתה לא טועה.
בקטן, אתה טועה בגדול.

כשההתקפה שלך מורכבת מכזו רשימה של תותחים, אתה יכול לנצח את כולן. הדבר היחידי שאי אפשר לצפות לו כרגע הוא עקביות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה