בגלל שלא קיבלתי היום עיתון ישראל היום החלטתי לפתוח את האתר שלהם ומה אני רואה, פרשנות מגעילה לקראת משחק העונה/צמרת ביננו לבין ק"ש, מבחינתו של הפרשן עדי רובינשטיין אין סיכוי שהאלופה תגיע מהמשחק הזה...
הנה הקישור לכתבה:
https://www.israelhayom.co.il/opinion/237601" onclick="window.open(this.href);return false;
ק"ש נגד ב"ש משחק עונה? נו באמת... פרשנות באתר ישראל היום
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ק"ש נגד ב"ש משחק עונה? נו באמת... פרשנות באתר ישראל היום
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
Re: ק"ש נגד ב"ש משחק עונה? נו באמת... פרשנות באתר ישראל היום
דר ידידי, תפסיק להתייחס לכל קשקשן שצהוב שקיבל מקלדת ומספר של מילים שעליו למלא. טור רדוד מאוד עם רמת כתיבה של ילד בן חמש...
שורה תחתונה , הוא אומר דברים נכונים .
אבל לא צריך להתייחס לכל פלוץ שעולה באוויר.
אבל לא צריך להתייחס לכל פלוץ שעולה באוויר.

אם לקריית שמונה היו מדים ירוקים והיא הייתה משחקת בסמי עופר כל הפרשנים היו מזילים עליה ריר.
אם אנחנו היינו משחקים בבלומפילד ובמקום ״באר שבע״ היינו ״תל אביב״ היו נכתבים עלינו כתבות חיוביות מכאן ועד הודעה חדשה.
אני מזמן הפסקתי להתעצבן מהשטויות האלו כי חבל על הזמן ועדיף להתמקד בדברים אחרים. זה הרי ידוע שהתקשורת מתגוררת במדינה אחרת שנקראת מדינת תל אביב. גם בטלוויזיה כמעט ולא מדברים על המדינה השניה בהקשרים חיוביים. ממש כמו בפינת התרבות בערוצי 2 ו-10, אתם תראו בכל יום שמדברים על המסעדות הנהדרות של תל אביב, מדברים על התערוכות שמתקיימות בתל אביב, על מרתון תל אביב, ומדי פעם מגניבים כמה מילים על ירושלים. מעולם לא דיברו על מסעדות השף הנהדרות שיש בצפון או בדרום, על מירוץ הלילה הענק, הפסטיבלים הגדולים והלילה הלבן של באר שבע.
ישנם כתבים שלא יודעים היכן נמצאת באר שבע, כמה תושבים מתגוררים בה, ואיך העיר נראית. מבחינתם באר שבע נמצאת שעתיים וחצי מתל אביב, ואם בקריית גת מתגוררים 50 אלף אז בבאר שבע כנראה מתגוררים 80 אלף - פחות או יותר בגודל של הרצליה. כשהאמת היא שבבאר שבע מתגוררים 240 אלף תושבים והיא נמצאת במרחק שעה בלבד מתל אביב.
בסופו של דבר אנחנו נזכה באליפות, אם לא השנה אז בשנה הבאה באצטדיון החדש על אפם וחמתם של הכתבים ההזויים. בשביל הקבוצות האחרות אצטדיון חדש=מזל רע וירידת ליגה. אנחנו נהיה הקבוצה הראשונה שהאצטדיון החדש שלה הביא לה הרבה מזל. אני כבר רואה בדמיוני כיצד רגליהם של שחקני היריבות רועדות למשמע שאגות הקהל האדיר שלנו באצטדיון טרנר הקטקנטן שהצורה שבה הוא נבנה יגרום לאקוסטיקה נדירה!
אם אנחנו היינו משחקים בבלומפילד ובמקום ״באר שבע״ היינו ״תל אביב״ היו נכתבים עלינו כתבות חיוביות מכאן ועד הודעה חדשה.
אני מזמן הפסקתי להתעצבן מהשטויות האלו כי חבל על הזמן ועדיף להתמקד בדברים אחרים. זה הרי ידוע שהתקשורת מתגוררת במדינה אחרת שנקראת מדינת תל אביב. גם בטלוויזיה כמעט ולא מדברים על המדינה השניה בהקשרים חיוביים. ממש כמו בפינת התרבות בערוצי 2 ו-10, אתם תראו בכל יום שמדברים על המסעדות הנהדרות של תל אביב, מדברים על התערוכות שמתקיימות בתל אביב, על מרתון תל אביב, ומדי פעם מגניבים כמה מילים על ירושלים. מעולם לא דיברו על מסעדות השף הנהדרות שיש בצפון או בדרום, על מירוץ הלילה הענק, הפסטיבלים הגדולים והלילה הלבן של באר שבע.
ישנם כתבים שלא יודעים היכן נמצאת באר שבע, כמה תושבים מתגוררים בה, ואיך העיר נראית. מבחינתם באר שבע נמצאת שעתיים וחצי מתל אביב, ואם בקריית גת מתגוררים 50 אלף אז בבאר שבע כנראה מתגוררים 80 אלף - פחות או יותר בגודל של הרצליה. כשהאמת היא שבבאר שבע מתגוררים 240 אלף תושבים והיא נמצאת במרחק שעה בלבד מתל אביב.
בסופו של דבר אנחנו נזכה באליפות, אם לא השנה אז בשנה הבאה באצטדיון החדש על אפם וחמתם של הכתבים ההזויים. בשביל הקבוצות האחרות אצטדיון חדש=מזל רע וירידת ליגה. אנחנו נהיה הקבוצה הראשונה שהאצטדיון החדש שלה הביא לה הרבה מזל. אני כבר רואה בדמיוני כיצד רגליהם של שחקני היריבות רועדות למשמע שאגות הקהל האדיר שלנו באצטדיון טרנר הקטקנטן שהצורה שבה הוא נבנה יגרום לאקוסטיקה נדירה!
לקרוא ולא להאמין,כמה רוע,שחצנות וטיפשות בטור שכל כולו,אהדה למכבי ת"א.
רק הוא שכח אותו חמוד שעד לפני שנתיים הם התנהלו פי 10 יותר גרוע.
וגם צריך להזכיר לו שקבוצה שניבנתה ב100מליון,סקאוטים,מחשבים,צוות זר והרבה רעש,בסוף כולה קמה ונופלת על שחקן אחד.
ואני ממש לא חושב שצריך להתעלם,אלה לתת קונטרה,לא חסרים בעלי דעה וטורי שהם אוהדי הקבוצה בתקשורת הארצית,צריך פשוט לענות.
לא מקבל את הרפיסות הזאת שלא להתייחס.
רק הוא שכח אותו חמוד שעד לפני שנתיים הם התנהלו פי 10 יותר גרוע.
וגם צריך להזכיר לו שקבוצה שניבנתה ב100מליון,סקאוטים,מחשבים,צוות זר והרבה רעש,בסוף כולה קמה ונופלת על שחקן אחד.
ואני ממש לא חושב שצריך להתעלם,אלה לתת קונטרה,לא חסרים בעלי דעה וטורי שהם אוהדי הקבוצה בתקשורת הארצית,צריך פשוט לענות.
לא מקבל את הרפיסות הזאת שלא להתייחס.
דלא ידברו עלינו שלא יעשו כלום.
נבוא קטנים נצא גגולים
נבוא קטנים נצא גגולים
- yanivnew91
אותי יותר מעליב שאנחנו בכלל לא נהיה המשחק המרכזי של מחזור אמצע השבוע..
- The red one
קבעו את זה לפני חודש בערך .. לא ידעו שזה יהיה משחק של מקום 1 נגד מקום 2 אז.yanivnew91 כתב:אותי יותר מעליב שאנחנו בכלל לא נהיה המשחק המרכזי של מחזור אמצע השבוע..
יכול להגיד לך שניסו להזיז את זה אבל זה בעייתי בהתראה כזו קצרה. יכול להיות שעדיין מנסים ..
אידיוט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
למה מעליב? אני אישית מרוצה ככה במקום להיות בבית ב3- 3 וחצי לפנות בוקר נהיה ב1- 1 וחציyanivnew91 כתב:אותי יותר מעליב שאנחנו בכלל לא נהיה המשחק המרכזי של מחזור אמצע השבוע..
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מספיק להיעלב כל הזמן.
תהנו מהקבוצה שלכם וזהו!
תהנו מהקבוצה שלכם וזהו!