הפועלעולה כתב:לא ראיתי את המשחק ואני לא הולך להגיב על אף אחד שחקן או יכולת מסויימת או ניהול משחק של אלישע, מה שכן אדבר עליו זאת התופעה הזאת שאחרי משחקים גדולים שלנו יש ירידת מתח. כשהאמנתי שיש לנו קבוצה מצויינת אחרי המשחק עם מכבי, הגיע המשחק נגד רעננה. כשהכל התחבר אחרי הניצחונות על חיפה ומכבי פ"ת, הגיע המשחק עם עכו. אחרי שבוע מושלם עם כדורגל פנטסטי, מגיע משחק, שעל פי התיאורים עליו, היה גרוע מאוד. הירידת מתח וחוסר היציבות הזאת זה משהו שנהיה חייב לטפל בו אם נרצה להיות פקטור אמיתי במאבקי האליפות.
כבר אמרתי בעבר שעד כה אנחנו מזכירים (לפי דעתי לפחות) את מכבי ב-2012/2013. גם הם נתנו הצגות פה ושם אך בעיקר לא היו יציבים, ולכן בינואר, כמו שהם עשו, אנחנו צריכים להביא רכש משמעותי, ואם משחקים כאלה מבהירים לי משהו, זה שאנחנו צריכים מישהו כמו אלירן עטר. שחקן שהוא פשוט רע במשחק שלו. אחד שאחרי שהקהל של היריבים יקניט אותו הוא ירוץ ויחגוג מול הפנים שלהם. לא בוזגלו, לא מליקסון, לא ברדה ולא ארבייטמן הם כאלה, מבלי להוריד בערך שלהם. חסר לנו שחקן כזה בקבוצה ואני מקווה שאכן נביא את עטר ולא מישהו אחר.
סוף סוף תגובה עניינית.
כזו שאפשר לכתוב גם בלי לראות את המשחק.
ברדה לספסל.
הרכב מנצח לא מחליפים , עוד לא הבנתי למה לא לתת להרכב שפתח נגד הפועל חיפה לרוץ ?? הפחד מברדה משתק את הפועל באר שבע , ככה אי אפשר לקחת אליפות.
אנחנו רק 4 נקודות מקריית שמונה, לא נורא יש המון זמן לתקן.
וגם אם לא נזכה באליפות השנה זה לא אסון, אנחנו רק עונה שנייה בצמרת, לוקח זמן לייצר מסורת ויציבות.
דורון כהן כתב:ברדה לספסל.
הרכב מנצח לא מחליפים , עוד לא הבנתי למה לא לתת להרכב שפתח נגד הפועל חיפה לרוץ ?? הפחד מברדה משתק את הפועל באר שבע , ככה אי אפשר לקחת אליפות.
אני מת לדעת איך ברדה אחראי להפסד יותר מכל שחקן אחר?
אדום זקן כתב:
מאמן פחדן מוציא מגן ומחליף חלוץ??
וואלה כושר האבחנה שלך חזק גבר.
אל תבלבל במוח אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי.
הרכב מנצח לא מחליפים ועם כל הכבוד לברדה הוא לא בכושר טוב ולכן היה צריך להמשיך עם אותו ההרכב.
נכון שההפסד לא באשמת ברדה ויכול להיות שגם בהרכב של שבת היינו מפסידים אבל כשהקבוצה מנצחת ומשחק טוב צריך להמשיך באותה הדרך.
אל תהפכו את זה לריב מי בעד ונגד ברדה העונה ארוכה וכל שחקן יש עליות ירדות ואסור למאמן לקבוע הרכב מפחד.
אתם אתם ורק אתם. זה הפינה הפסימית. איך אפשר לפתוח פינה כזאת שאף אחד פה לא ראה את המשחק? רק לחפש את הרע. איזה זיכרון קצר יש לאנשים פה זה מדהים. לכו שנתיים אחורה ראבק! עזבו, לכו שבוע אחורה.
הרכב מנצח לא מחליפים ועם כל הכבוד לברדה הוא לא בכושר טוב ולכן היה צריך להמשיך עם אותו ההרכב.
נכון שההפסד לא באשמת ברדה ויכול להיות שגם בהרכב של שבת היינו מפסידים אבל כשהקבוצה מנצחת ומשחק טוב צריך להמשיך באותה הדרך.
אל תהפכו את זה לריב מי בעד ונגד ברדה העונה ארוכה וכל שחקן יש עליות ירדות ואסור למאמן לקבוע הרכב מפחד.
מי דיבר על ברדה?
דיברתי על כושר האבחנה שלך.
ובנוסף גם מסתבר שיש בעיה בהבנת הנקרא.
redo כתב:אתם אתם ורק אתם. זה הפינה הפסימית. איך אפשר לפתוח פינה כזאת שאף אחד פה לא ראה את המשחק? רק לחפש את הרע. איזה זיכרון קצר יש לאנשים פה זה מדהים. לכו שנתיים אחורה ראבק! עזבו, לכו שבוע אחורה.
blueman כתב:
אני מת לדעת איך ברדה אחראי להפסד יותר מכל שחקן אחר?
שבוע שעבר עד קדה 60 היה כדורגל מצויין עם המון מצבים , אחרי קדה 60 ברדה נכנס והכדורגל נגמר...
ההבדל בין ההרכב של היום להרכב לפני שבוע זה ברדה , מה יקרה אם הוא יירד לספסל ?? סוף העולם ?? מה נעשה בעוד שנתיים שייגמר לו החוזה והוא יפרוש , לא יהיה יותר הפועל באר שבע ?? נאפולי עדיין חיה ובועטת בלי מראדונה , אז אפשר ואפילו רצוי לשחק בלי ברדה , 3 גולים בסיבוב זה לא מציאה גדולה.
דורון כהן כתב:
שבוע שעבר עד קדה 60 היה כדורגל מצויין עם המון מצבים , אחרי קדה 60 ברדה נכנס והכדורגל נגמר...
ההבדל בין ההרכב של היום להרכב לפני שבוע זה ברדה , מה יקרה אם הוא יירד לספסל ?? סוף העולם ?? מה נעשה בעוד שנתיים שייגמר לו החוזה והוא יפרוש , לא יהיה יותר הפועל באר שבע ?? נאפולי עדיין חיה ובועטת בלי מראדונה , אז אפשר ואפילו רצוי לשחק בלי ברדה , 3 גולים בסיבוב זה לא מציאה גדולה.
מה הקשר? כאחד שראה את המשחק היום, אני אומר לך שאף שחקן (חוץ מאגידה) לא הגיע למגרש, אף פעולה אפילו הפשוטה ביותר לא עבדה, גם כשגורדנה נכנס הוא לא שיחק טוב, סכנין סגרו את המשחק ויצאו רק למתפרצות, אנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות במצבים כאלו