הפינה האופטימית :: מחזור 13
Re: ב''ש - סכנין "הפינה האופטימית"
לא הנחתי במשחק אבל ממה שהבנתי:
1. אגידה - בלעדיו היה הרבה יותר גרוע.
2. יותר גרוע מזה קשה יהיה לשחק , משמעות הדברים שמכאן אפשר רק לעלות.
3. הקהל - כמות כזאת שנוסעת למגרש שנמצא בחור , במזג אויר לא אידיאלי - שאפו.
1. אגידה - בלעדיו היה הרבה יותר גרוע.
2. יותר גרוע מזה קשה יהיה לשחק , משמעות הדברים שמכאן אפשר רק לעלות.
3. הקהל - כמות כזאת שנוסעת למגרש שנמצא בחור , במזג אויר לא אידיאלי - שאפו.
- The red one
Re: ב''ש - סכנין "הפינה האופטימית"
מכיר סרטי קומדיה "יותר גרוע מזה כבר לא יהיה" בום פוגע בבן אדם שאמר את זה ברק משומקום ?דורון כהן כתב: 2. יותר גרוע מזה קשה יהיה לשחק , משמעות הדברים שמכאן אפשר רק לעלות.
אז בבקשה אל תתחיל עם זה .. וכן אני רואה שכתבת "יותר גרוע מזה יהיה קשה" ולא " לא יהיה יותר גרוע" כי התכוונת בערך לאותו הדבר, ושמשחק הבא שלנו הוא המרכזי מול בית"ר בטדי אז אני בהחלט לא אופטימי!
Re: הפינה האופטימית :: מחזור 13
מכבי תל אביב מחזור שעבר היתה בפער 5 נקודות ממקום ראשון היום הם 2...
אנחנו רק בפער 4 כרגע
אנחנו רק בפער 4 כרגע

- dardasmiley
ק"ש לא ניצחה.
אין לנו פצועים (טפו טפו טפו,חמסה)
אולי האוננות התקשורתית של האוהדים והשחקנים תוריד קצת פרופיל.
כל אחד ואחד מגיבורי העל שנסעו לשם.
אין לנו פצועים (טפו טפו טפו,חמסה)
אולי האוננות התקשורתית של האוהדים והשחקנים תוריד קצת פרופיל.
כל אחד ואחד מגיבורי העל שנסעו לשם.
הקהל, אג׳ידה וקצת הובאן וגורדנה.
דרדסמיילי דור מלול סחב רגל בסוף המשחק.
דרדסמיילי דור מלול סחב רגל בסוף המשחק.
רק אגידה.
נקח 3-2 הצלות גדולות שמנעו תבוסה
והיה מאוד קרוב לקחת את הפנדל
נקח 3-2 הצלות גדולות שמנעו תבוסה
והיה מאוד קרוב לקחת את הפנדל
על הדשא קשה למצוא משהו אופטימי. 180 מעלות הפוך ממה שראינו שבוע שעבר.
*גשם יורד, מאות אוהדים כולנו רטובים אבל לא הולכים הבייתה קוראים לקבוצה ושרים: "גם אם זה כואב, אותך אוהב..." והשחקנים בעניים אומרים תודה ואני יודע שהם נתנו וייתנו את המקסימום.
*באלונית דרום עם החולצה של הנסיך אני בוחר משהו להתנחם ואז אני מרגיש טפיחה על השכם ורואה את הצל של ברדה אשכרה רוח רפאים מחפש מישהו להתנחם איתו. אמרתי לו שאנחנו אוהבים אותו מהלב ואנחנו מקבלים שנתיים של אושר ויש גם רגעים כאלה. הבן אדם היה גמור. לא ראיתי בן אדם כל כך מבואס בחיים שלי.
*גשם יורד, מאות אוהדים כולנו רטובים אבל לא הולכים הבייתה קוראים לקבוצה ושרים: "גם אם זה כואב, אותך אוהב..." והשחקנים בעניים אומרים תודה ואני יודע שהם נתנו וייתנו את המקסימום.
*באלונית דרום עם החולצה של הנסיך אני בוחר משהו להתנחם ואז אני מרגיש טפיחה על השכם ורואה את הצל של ברדה אשכרה רוח רפאים מחפש מישהו להתנחם איתו. אמרתי לו שאנחנו אוהבים אותו מהלב ואנחנו מקבלים שנתיים של אושר ויש גם רגעים כאלה. הבן אדם היה גמור. לא ראיתי בן אדם כל כך מבואס בחיים שלי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הכי אופטימי,שלא היה שידור.
אג'ידה - הציל אותנו ממבוכה ענקית.
הובאן - אני חולק פה על כמה מהאנשים, היה הכי טוב במגרש. גם במערך במחצית השניי שיחק גם כבלם וגם כמנהל משחק והיחיד שבעצם הניע קדימה בצורה אפקטיבית.
היה אחראי לאיבוד שהוביל לגול השני (למרות שאני די בטוח שהיתה שם עבירה)
הובאן - אני חולק פה על כמה מהאנשים, היה הכי טוב במגרש. גם במערך במחצית השניי שיחק גם כבלם וגם כמנהל משחק והיחיד שבעצם הניע קדימה בצורה אפקטיבית.
מסכים שהובאן היה סביר אתמול, פשוט היה מתחת לרמתו הרגילה, כאילו נגרר לרמת הקבוצה, גם הוא לא הצליח בהמון פעולות פשוטות, למרות שבאמת ניסה והיה יותר מעורב במשחק, באיבוד שלו שהוביל לגול השני, הייתה עבירה ברורה, השופט (שדרך אגב היה אתמול בתצוגת שיפוט חלשה מאוד) נתן יתרון, אלא שהיתרון הזה לא מומש ולכן היה חייב לשרוק לעבירה.yedidel כתב:אג'ידה - הציל אותנו ממבוכה ענקית.
ברור שיגרר.blueman כתב: מסכים שהובאן היה סביר אתמול, פשוט היה מתחת לרמתו הרגילה, כאילו נגרר לרמת הקבוצה, גם הוא לא הצליח בהמון פעולות פשוטות, למרות שבאמת ניסה והיה יותר מעורב במשחק, באיבוד שלו שהוביל לגול השני, הייתה עבירה ברורה, השופט (שדרך אגב היה אתמול בתצוגת שיפוט חלשה מאוד) נתן יתרון, אלא שהיתרון הזה לא מומש ולכן היה חייב לשרוק לעבירה.
הוא לא יכול לשחק לבד. היחיד שהיה נורמלי אתמול. היחיד שהשתן לא עלה לא לראש ובא לתת עבודה.
לא ביקרתי אותו כשחקן כמו שלא ביקרתי אף שחקן באופן ספציפי. רשמתי שכל הקבוצה הייתה חלשה אתמול, לא ניראנו כקבוצה בכלל, לא היה תיאום בפעולות הכי בסיסיות, וגם להובאן היה יחסית משחק פחות טוב.izguy83 כתב: ברור שיגרר.
הוא לא יכול לשחק לבד. היחיד שהיה נורמלי אתמול. היחיד שהשתן לא עלה לא לראש ובא לתת עבודה.
עדיין לא התאוששתי מאתמול.
האופטימי שלי זה הציטוטים לאחר המשחק. גם של אלישע וגם של השחקנים.
הם יודעים שהם שיחקו נורא ואיום ולא ניסו לחפש תירוצים.
מרימים את הראש. ממשיכים הלאה.
האופטימי שלי זה הציטוטים לאחר המשחק. גם של אלישע וגם של השחקנים.
הם יודעים שהם שיחקו נורא ואיום ולא ניסו לחפש תירוצים.
מרימים את הראש. ממשיכים הלאה.
הוא פשוט היה פחות ממה שהתרגלנו - אין ספק שהייתה עבירה.blueman כתב: מסכים שהובאן היה סביר אתמול, פשוט היה מתחת לרמתו הרגילה, כאילו נגרר לרמת הקבוצה, גם הוא לא הצליח בהמון פעולות פשוטות, למרות שבאמת ניסה והיה יותר מעורב במשחק, באיבוד שלו שהוביל לגול השני, הייתה עבירה ברורה, השופט (שדרך אגב היה אתמול בתצוגת שיפוט חלשה מאוד) נתן יתרון, אלא שהיתרון הזה לא מומש ולכן היה חייב לשרוק לעבירה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה