כל היום אני שומע אליפות אליפות, חלום ענק, אבל לא ריאלי לחלוטין!!
בואו נשים את הדברים על השולחן:
כקבוצה, אנחנו לא מספיק טובים לאליפות. נכון יש לנו כמה שחקנים טובים, אולי כיחידים, אבל כדורגל זה לא משחק של יחידים.
אם נסתכל על ההרכב שלנו נראה שהסגל שלנו לא בנוי נכון!! יש לנו 5 כוכבים בקבוצה שאמורים לתת את הטון אבל הבעיה היא שרובם נמצאים מעבר לשיא, אני לא אומר שצריך להוציא אותם או לספסל כמו שחלקכם אומרים, לדעתי צריך לעשות משהו אחר שהוא בעצם הבעיה הכי גדולה שלנו. סביב השחקנים הותיקים אין שחקנים צעירים, אנרגטים, רעבים והכי חשוב ווינרים (למעט בן ביטון, בהמשך אני יוסיף עליו כמה מילים). כאן בעצם נכנסת הבעיה של הצוות המקצועי. אני אף לא מתלונן עליו אבל גם לי התחילו רגשות מאוד לא נעימים לגביו!!
איך נבנה מסורת שלא בונים קבוצה צעירה, שלד צעיר ומוכשר שעתיד להחליף ולתפוס את המקומות של השחקנים הותיקים?
איך נבנה מסורת שאין שיטה מסודרת ואין שום סגנון טקטי למשחק שלנו??
איך נבנה מסורת בלי לקדם ולו במעט את הצוות המקצועי מבחינת מודרניזציה? סטייל מכבי (אם כל הצער, הם כבר כמה שנים בטופ)!
איך הבן האבוד והאהוב מאור מליקסון יכנס לעניינים שכל משחק הוא באנקר מוחלף בדקה 60-65?? תנו לו ביטחון, תגידו לו שסומכים עליו ותכניסו אותו לעניינים!!!
בכל הקבוצה שלנו אתמול וגם בעוד משחקים הדבר שהכי זעק לי לשמים שאין לנו שחקנים רעבים בקבוצה כיום, למעט בן ביטון!!
הוא כל משחק מגיע טורף את הדשא ובגלל זה הוא שומר על יציבות כי מבחינה אתלטית וכישרונית הוא נופל כמעט מכל מגן בליגה.
איפה הרעב של אופיר? של פאיוביץ? ושל כל יתר שחקני הספסל וההרכב??
לסיכום מסורת, ואליפות לא יהיו פה כל עוד לא יבנה תשתית, ובשביל תשתית נכונה צריך צוות מקצועי טוב שינחיל שיטה ורעב!!
די לדבר אליפות, להתחיל לדבר כדורגל!!
Re: די לדבר אליפות, להתחיל לדבר כדורגל!!
מסכים מאוד לגבי בן ביטון. ככה נראה שחקן רעב ומקצוען.
נותן את הכל בכל תאקל ותאקל. הזימון לנבחרת ממש קרוב.
ממש לא מסכים לגבי מליקסון..אני חולה עליו..הוא מקבל קרדיט מוגזם. במשחקים שהוא משחק הוא ממש חלש וצריך להחליף אותו כבר במחצית..אז לגבי בטחון נותנים לו את הכל..הוא פשוט לא מספק את הסחורה
אם אתה שואל אולי..לדעתי ההצבה באגף לא עושה לו טוב..אולי כשהוא היה בן 24 זה היה טוב..עכשיו הוא יהיה יותר מועיל באמצע (יותר מברדה זה בטוח)
ולסיכום..אכן אין מה לדבר פה על אליפות בשנים הקרובות..אירופה וצמרת זה המקסימום
בגלל כל הסיבות שציינת
נותן את הכל בכל תאקל ותאקל. הזימון לנבחרת ממש קרוב.
ממש לא מסכים לגבי מליקסון..אני חולה עליו..הוא מקבל קרדיט מוגזם. במשחקים שהוא משחק הוא ממש חלש וצריך להחליף אותו כבר במחצית..אז לגבי בטחון נותנים לו את הכל..הוא פשוט לא מספק את הסחורה
אם אתה שואל אולי..לדעתי ההצבה באגף לא עושה לו טוב..אולי כשהוא היה בן 24 זה היה טוב..עכשיו הוא יהיה יותר מועיל באמצע (יותר מברדה זה בטוח)
ולסיכום..אכן אין מה לדבר פה על אליפות בשנים הקרובות..אירופה וצמרת זה המקסימום
בגלל כל הסיבות שציינת
Re: די לדבר אליפות, להתחיל לדבר כדורגל!!
קל לדבר עכשיו, באוגוסט כולם חשבו אחרת, כולל אותך.
יש לנו קבוצה על הנייר שצריכה לרוץ לאליפות לכל הפחות.
מליקסון, ברדה וארבייטמן צריכים לשבת בחוץ. חלאס עם הטאבו בהרכב. אני אוהב אותם, אבל זאת הסיבה שהם משחקים ככה, "אין" להם תחליף.
יש לנו קבוצה על הנייר שצריכה לרוץ לאליפות לכל הפחות.
מליקסון, ברדה וארבייטמן צריכים לשבת בחוץ. חלאס עם הטאבו בהרכב. אני אוהב אותם, אבל זאת הסיבה שהם משחקים ככה, "אין" להם תחליף.