חחחחחחחחחחחחחחחחאדום בלב בנשמהההה כתב: אחי מה אתה חושב? שבמכבי ת"א כל שער 11 על הרגליים וכולם מעודדים שם וחוזרים צרודים? או ביציע אתמול בחיפה? רבאק, אפילו לא כל היציע היה מלא! אז על מה אתה מדבר?
ככה זה בכל מקום בארץ. ואנחנו בין הטובים שיש בארץ מהבחינה הזו. אין אף ארגון בארץ שדוחף את הקבוצה שלו שהיא נראית לא טוב, ובפרט העצבים המצטברים של הקהל שהולך אחרי הקבוצה לכל חור בארץ וכבר 5 משחקים רצוף רואה אסופה של שחקנים ברמה של אליפות בליגת העל משחקים כמו מכבי ב"ש לפני רצף 3 הנצחונות האחרון שלהם.
אתמול, כמו שאמרתי, במקרה יצא לי להשקיף על הכל מלמעלה, ונכון, זה לא היה מאורגן, כי מה לעשות ? אנשים לא ישבו כמו שהם רגילים בשער 5, ולא היה גוש, והיו הרבה שהגיעו למקום שהם בכלל לא רצו וממנו לא יכלו לעודד. זה לא קל ליצור גוש עידוד מאסיבי שאתה מפורק ב2 יציעים. ואם אני לא טועה זה המגרש היחיד בארץ שמקצים לנו 2 יציעים, ככה שאני בטוח שגםם לשאר הקהלים היה כך בסמי עופר.
הקהל העכשווי הוא הבעיה האחרונה של הקבוצה, תאמין לי. היית מדבר איתי לפני תקופת אלונה הייתי אולי מסכים איתך. אבל כיום? תראי לי קהל שמקבל כזו תצוגות נפל מהשחקנים שלנו כבר בערך חודש וחצי ובכ"ז מגיע בהמוניו להרצליה ולקצה השני של המדינה. וגם לרעננה יגיעו כמה מאות טובות ואולי אף אלפייה.
הידע שלך בתרבות עידוד שואף ל0,אין לי כוח לדון איתך לזה.
זה שיש לנו ארגון בטופ 4 בארץ זה לא אומר מה הקהל הרחב שלנו.
עכשיו אל תתווכח כי אין לך באמת ידע רחב בזה ואם אתה אומר שאנחנו בין הקהלים המעודדים! הכי טובים בארץ אני מבין שאתה לא מבין כלום
זה שקהל מגיע זה משהו אחד,זה שהקהל לא מעודד זה משהו אחר.
אין לנו קהל עידוד טוב ולא יעזור,הגוש של חיפה/הפועל/מכבי/ביתר מונה בערך 300 אנשים(של חיפה אחרי שעברו לסמי הכי הרבה)
שלנו בקושי 80
בלי להתווכח בבקשה