היום גילתי!
היום גילתי!
עד כמה יש לנו קהל פח כפוי טובה לא מתבייש , יוצאים על אלונה על ההנהלה כאילו הכסף יוצא מהכיס שלהם ,שכחו איפה הם היו לפני כמה שנים שחכו איך היו זורקים מאמנים ואף אחד לא רצה לדרוך פה ,איפה אותם אנשים היו בקיץ שבוזגלו נישאר ומליקסון הגיע שהביאו זר הכי טוב בליגה והשאירו את סוארס אפילו במצב של מלחמה ,ששלומי ארביטמן חתם ,ניסו לעשות מהלך ענק שלא יצא לפועל וקורה זה חלק מהכדורגל חא הכל ורוד , מי שלא עושה לא טועה ,ואלונה עושה הרבה מאוד , תתחילו להעריך אוהדים של רבע שעה ,זה שי !

Re: היום גילתי!
כל הכבוד שי - מסכים איתך.זה שי ! כתב:עד כמה יש לנו קהל פח כפוי טובה לא מתבייש , יוצאים על אלונה על ההנהלה כאילו הכסף יוצא מהכיס שלהם ,שכחו איפה הם היו לפני כמה שנים שחכו איך היו זורקים מאמנים ואף אחד לא רצה לדרוך פה ,איפה אותם אנשים היו בקיץ שבוזגלו נישאר ומליקסון הגיע שהביאו זר הכי טוב בליגה והשאירו את סוארס אפילו במצב של מלחמה ,ששלומי ארביטמן חתם ,ניסו לעשות מהלך ענק שלא יצא לפועל וקורה זה חלק מהכדורגל חא הכל ורוד , מי שלא עושה לא טועה ,ואלונה עושה הרבה מאוד , תתחילו להעריך אוהדים של רבע שעה ,זה שי !
אין לי פייסבוק אבל הבנתי שהייתה שם מהומה אבל זה מדיום שכל המופרעים משתוללים שם ודעות מתונות ושקולות נבלעות. יש כמה מאות שהם אוהדים שרופים אבל לא של הפועל באר שבע אלא של עצמם.
לא נורא - הרבה מהם לא יהיו בשבת. אולי בחצי גמר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אין מה להתייחס לפייסבוק.
בדרכ מי שכותב שם ומביע את דעתו,עם מנת משכל של מלפפון.
בדרכ מי שכותב שם ומביע את דעתו,עם מנת משכל של מלפפון.
דבר אחד אני לא מבין , למה לא החתימו את נוואקמה והשאילו לרעננה עד סוף העונה.
לפחות היה סגור אצלנו בקיץ.
לפחות היה סגור אצלנו בקיץ.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
בזבזתי שעות בלענות לאנשים בפייסבוק שדיברו כ"כ שטויות עד שבסוף גם אני התייאשתי מהם...
חבורה של כפויי טובה.
חבורה של כפויי טובה.
בעבר חשבתי שיש בזה תועלת, אבל אז גיליתי את עולם הטרולים והבנתי שזה מיותר לחלוטין.RedHell כתב:בזבזתי שעות בלענות לאנשים בפייסבוק שדיברו כ"כ שטויות עד שבסוף גם אני התייאשתי מהם...
חבורה של כפויי טובה.
מאחורי המקלדת אנשים מרשים לעצמם התנהגות מבישה שבחיים לא היו מעיזים פנים אל מול פנים.
מעניין שדווקא פורום, מקום שבו כביכול לא יודעים מי אתה, זה לא קורה.
מפתיע אותי (ואני לא באמת מאמין) שרק היום גילת את זה.הקהל שלנו תמיד חשב שאנחנו הקבוצה הטובה בעולם ושכל מה שנרצה צריך לקרות.. אסי כישלון אלונה כישלון כולם כישלון וג'ורדי המלך. איך הוא מצליח להחתים שחקנים עם תקציב זעום של 100-120 מליון שקל ואלונה מתעקשת לא להחתים שחקנים גם על חשבון פשיטת רגל?! אפשר לחשוב מה קרה לבית"ר,הפועל פ"ת, מכבי נתניה והפועל ת"א שקפצו מעל הפופיק והשתגעו פיננסית?! מרציאנו ב4 מליון+נווקמה ב750 אלף יורו וזה לא כולל משכורת והיא פוצצה את זה על לא לשלם עוד משכורת גבוה על פאיו או לאג'ידה שמקבלים כולה 200k+ ולהפסיד עליהם כסף ממכירה עתידית? על חשבוננו האהודים? שתגדיל את התקציב ל100 מליון אנחנו רוצים אליפות בכל מחיר לא?
אתה יודע איך זה..באמת האמנתי שאולי אם תנסה להסביר להם את התמונה קצת מעבר זה ישנה, ואללה לא.סניור כתב:
בעבר חשבתי שיש בזה תועלת, אבל אז גיליתי את עולם הטרולים והבנתי שזה מיותר לחלוטין.
מאחורי המקלדת אנשים מרשים לעצמם התנהגות מבישה שבחיים לא היו מעיזים פנים אל מול פנים.
מעניין שדווקא פורום, מקום שבו כביכול לא יודעים מי אתה, זה לא קורה.
רק היום גילת ?????זה שי ! כתב:עד כמה יש לנו קהל פח כפוי טובה לא מתבייש , יוצאים על אלונה על ההנהלה כאילו הכסף יוצא מהכיס שלהם ,שכחו איפה הם היו לפני כמה שנים שחכו איך היו זורקים מאמנים ואף אחד לא רצה לדרוך פה ,איפה אותם אנשים היו בקיץ שבוזגלו נישאר ומליקסון הגיע שהביאו זר הכי טוב בליגה והשאירו את סוארס אפילו במצב של מלחמה ,ששלומי ארביטמן חתם ,ניסו לעשות מהלך ענק שלא יצא לפועל וקורה זה חלק מהכדורגל חא הכל ורוד , מי שלא עושה לא טועה ,ואלונה עושה הרבה מאוד , תתחילו להעריך אוהדים של רבע שעה ,זה שי !
כשצריך להגיד מילה טובה על ההתנהלות יש דממה (ראה כמות תגובות בטופיק שנפתח בנוגע לפרויקט עם ילדים מיוחדים).
פתאום כולם מגינים על כבודם של פאיוביץ ואגידה ה"מסכנים" אני לא ראיתי שיש שחקן אחד שזרקו אותו לכלבים כמו שחיפה עושה.
- ForeverRed
תמיד אמרתי שיש לנו קהל טיפש וממורמר.
מנת משכל של מלפפון זו מחמאה עבורם.
מנת משכל של מלפפון זו מחמאה עבורם.
https://sport1.maariv.co.il/content/123592" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/2826305" onclick="window.open(this.href);return false;
אז מרציאנו יעבור לב"ש בכל מקרה בסוף העונה?
https://sports.walla.co.il/item/2826305" onclick="window.open(this.href);return false;
אז מרציאנו יעבור לב"ש בכל מקרה בסוף העונה?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB