"הכלבים נובחים והשיירה עוברת"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

"הכלבים נובחים והשיירה עוברת"

שליחה על ידי אדומתוק »

הרבה פעמים לא הבנתי את ההרכבים של גיא ודרך התנהלותו אך לעולם לא עלה בדעתי לקלל ולקחת אישית "פגיעה" ממנו.הקומץ שניזון מקללות .שדיי מבואס מנצחונות הקבוצה כי אז הוא נעלם ולא מפסיק לקחת אישית כל פיפס שהמאמן מוציא מהפה.
כבר אמרתי כמה פעמים שכדורגל קשה למצוא בליגה הזאת והעובדה היא שגם את מאמן המובילה מקללים האוהדים של הפועל חיפה.
צאו מהסרט של גיא.תכינו טוב טוב את העלייה ב"ה לליגת העל.גיא במצב גרוע מול הקהל ורק 4 נקודות מהמובילה.
אני משוכנע שיהיו הרבה שינויים בליגה הבכירה.5 זרים בתוספת ישראלים ושוער יהפכו אותנו לקבוצה מצויינת בליגת העל.הכח עלו ממקום ראשון וקריית שמונה ממקום שני אך הדרך של המועדונים ניצחה.דרכנו בהנהלה(מלבד מקרה חטאב)טובה בהרבה מכל קבוצות הליגה הלאומית.לכל אלה שממשיכים לקלל ומגדפים "הכלבים נובחים והשיירה עוברת"....

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

Re: "הכלבים נובחים והשיירה עוברת"

שליחה על ידי חייל_אדום »

צודק ב100 אחוזים.כל מילה.

נמאס מכל הקומץ הזה שילדים בני 13-17 מצטרפים אליהם כמו איזה מושפעים שלא מבינים כלום מכדורגל,שעוד לא נולדו בתקופה של זינו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

באמת אני לא מבין את אלה שטוענים שאנחנו צריכים לעלות ממקום ראשון בלי מתחרים. מה זה משנה? המיקום של העונה הנוכחית ישפיע על העונה הבאה? ברור שלא.
הכח ר"ג היא באמת דוגמא מצוינת. שנה שעברה היא עלתה מהמקום הראשון, ואיפה היא היום? מישהו עוד זוכר לה בכלל שהיא סיימה ראשונה בליגה הלאומית?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

תראו, אני מדבר עם אנשים...מקצוות שונים ביציע ויש הרבה חבר'ה שחושבים כמוכם...
הפיתרון הוא אחד ויחיד.
כולם צריכים לבוא מאוחדים לגוש המעודד.
גם אם אתם לא קופצים 90 דקות (וחבל, תאמינו לנו - זה כיף!) תבואו ותשבו איתנו ככה שתוכלו לתמוך ולעודד במיוחד כשפחות הולך, במיוחד כשצריך להגביר את הקול.
כי כשלקבוצה הולך טוב אז גם חלק גדול מהמקללים הנגררים, נגררים לעידוד. אבל כשפחות טוב? זה בדיוק הזמן שלנו חבר'ה.

תצטרפו אלינו ונעשה את השינוי.

סמל אישי של משתמש
ליאור עזרא
Title: CrazyRed

שליחה על ידי ליאור עזרא »

אליק כתב:תראו, אני מדבר עם אנשים...מקצוות שונים ביציע ויש הרבה חבר'ה שחושבים כמוכם...
הפיתרון הוא אחד ויחיד.
כולם צריכים לבוא מאוחדים לגוש המעודד.
גם אם אתם לא קופצים 90 דקות (וחבל, תאמינו לנו - זה כיף!) תבואו ותשבו איתנו ככה שתוכלו לתמוך ולעודד במיוחד כשפחות הולך, במיוחד כשצריך להגביר את הקול.
כי כשלקבוצה הולך טוב אז גם חלק גדול מהמקללים הנגררים, נגררים לעידוד. אבל כשפחות טוב? זה בדיוק הזמן שלנו חבר'ה.

תצטרפו אלינו ונעשה את השינוי.
אמן לזה... :צעיף: :תופים:
רוצים אצטדיון חדש!

שלח תגובה