נתניה - באר שבע | עדכונים חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: נתניה - באר שבע | עדכונים חיים

שליחה על ידי הפועלעולה »

אל תשגעו את השכל על ברדה, היחידי שעוד ניסה, הוריד כדורים בלי הפסקה ועשה תנועה בניגוד לשאר למעט מליקסון שגם היחיד שנלחם.
שיזיינו כבר את דוידזאדה ונאסר מהקבוצה שלי נשבר הזין,גם פאיוביץ' אילוז נתנו משחק אחד הנוראים אי פעם, פאיוביץ' גרם לגביש להראות כמו פויול

נמאס כבר מאוגו שלא זז ומאבד כדורים בכל פעם שקבוצה שטיפה נלחמת על הכדור נגדו, אם בוזגלו מתכנן להמשיך לנסות להביא את שערי השנה בכל משחק ובכל דקה עדיף שישב ביציע,את המקום בהרכב בנחרת הוא לא יקבל דרך שערים מדהימים אז די

אני באמת שמשתדל לא לשרוק בוז, לא לקלל ולא לשפוך רעל אבל כמה אפשר כבר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red guy כתב:פלט חייב להתעורר! אג'ידה מתחילת שנה כל משחק מוסר לו 4-5 כדורים ולאחד הוא לא הגיע השנה.. אבל בואו נשאר אופטימים אם מכבי ת"א תפסיד את כל המשחקים בפלייאוף העליון ואנחנו ננצח עד סוף שנה אז אנחנו ניקח.. וכמה משפטים רציינים בושה שעם בוזגלו ומליקסון בכנפיים וכל השנה משחקים על האמצע משחק חסר תאכלס, קישור נרפה, חוסר מוטיבציה שלדעתי נובע מחוסר טקטיקה היה ברור שהבלון הזה יתפוצץ ובליגה כזאת חלשה זה כנראה יספיק למקום שלישי
חחח הרוח של פלט עדיין פה חחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

הפועלעולה כתב:אל תשגעו את השכל על ברדה, היחידי שעוד ניסה, הוריד כדורים בלי הפסקה ועשה תנועה בניגוד לשאר למעט מליקסון שגם היחיד שנלחם.
שיזיינו כבר את דוידזאדה ונאסר מהקבוצה שלי נשבר הז**,גם פאיוביץ' אילוז נתנו משחק אחד הנוראים אי פעם, פאיוביץ' גרם לגביש להראות כמו פויול

נמאס כבר מאוגו שלא זז ומאבד כדורים בכל פעם שקבוצה שטיפה נלחמת על הכדור נגדו, אם בוזגלו מתכנן להמשיך לנסות להביא את שערי השנה בכל משחק ובכל דקה עדיף שישב ביציע,את המקום בהרכב בנחרת הוא לא יקבל דרך שערים מדהימים אז די

אני באמת שמשתדל לא לשרוק בוז, לא לקלל ולא לשפוך רעל אבל כמה אפשר כבר
כל מילה.....
אוגו (ואפילו קצת הובאן) משחקים ביתר נינוחות מאז שגל אראל לא "מאיים" על מקומם, בוזגלו בהחלט בחודשיים נוראיים והבעיה שהוא מנסה בכוח.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

וואו.. אפילו אני לא צפיתי תוצאה כזו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

OMERREMO33 כתב: כל מילה.....
אוגו (ואפילו קצת הובאן) משחקים ביתר נינוחות מאז שגל אראל לא "מאיים" על מקומם, בוזגלו בהחלט בחודשיים נוראיים והבעיה שהוא מנסה בכוח.
הובאן לא משחק בנינוחות. הובאן פשוט גמור פיזית.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בדיוק, אין מה להאשים את הובאן שעוד מתקן את הטעויות שלו בניגוד לאוגו שרץ בנונשלנטיות. ואלישע גמר אותו, מאז חיפה אני חושב הוא חלש ולא חד כמו פעם

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אלישע גמר את הובאן, חד משמעית!
יכול לעשות רוטציה עד מחר עם כל הסגל, אם השחקן הכי חשוב לא נח אז לא עשית כלום. אפילו פאקו נותן לזהבי לנוח לפעמים.
ובלי קשר, מליקסון פשוט מלך! איזה פרגון

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

צריך להסתכל על כל המשחקים בכדי להבין למה הוא נגמר.
הוא לוחץ כמעט תמיד. ספרינטים הלוך חזור בלי חיפוי, אין ספור פעמים הוא מופקר בקישור האחורי לבד בלי נתיבי מסירה. הוא מחליף עמדות על דעת עצמו לטובת שטף המשחק, והכי חשוב הוא הראשון שחוזר להגנה.
הבנאדם משחק באינטסיביות שלא מתאימה לרמת הכושר והאימונים של הקבוצה, אני בספק אם הוא יהיה מספיק כשיר לפלייאוף.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

zivmay כתב:צריך להסתכל על כל המשחקים בכדי להבין למה הוא נגמר.
הוא לוחץ כמעט תמיד. ספרינטים הלוך חזור בלי חיפוי, אין ספור פעמים הוא מופקר בקישור האחורי לבד בלי נתיבי מסירה. הוא מחליף עמדות על דעת עצמו לטובת שטף המשחק, והכי חשוב הוא הראשון שחוזר להגנה.
הבנאדם משחק באינטסיביות שלא מתאימה לרמת הכושר והאימונים של הקבוצה, אני בספק אם הוא יהיה מספיק כשיר לפלייאוף.
היה לנו שחקן שעשה את זה בעונה שעברה(אליניב). אומנם מעמדת החלוץ אבל עשה עבודה בלתי פוסקת, לחץ, ירד להגנה, ספרינטים, גליצ'ים וכו'.
לקראת סוף העונה הוא פשוט קרס. ועד עכשיו לא התאושש.
זה לא מקרה, זה לא צירוף מקרים. גם אליניב וגם הובאן לא ילדים. הם שחקנים מבוגרים!שחקנים כאלה לא יכולים לשחק כל משחק ועוד 90 דקות ועוד עם פציעות.
גם לגבי הפציעות יש לצוות המקצועי חלק ענק. לא מספיק האימונים ברמה של ליגה א', לא מספיק השחקנים נופלים כמו זבובים בגלל מתיחות, הם גם מרכיבים שחקנים שעדיין לא חזרו ב100% מפציעות ומחריפים את הפציעה. והיו מספר מקרים כאלה העונה(והיום עם שלומי).

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב: היה לנו שחקן שעשה את זה בעונה שעברה(אליניב). אומנם מעמדת החלוץ אבל עשה עבודה בלתי פוסקת, לחץ, ירד להגנה, ספרינטים, גליצ'ים וכו'.
לקראת סוף העונה הוא פשוט קרס. ועד עכשיו לא התאושש.
זה לא מקרה, זה לא צירוף מקרים. גם אליניב וגם הובאן לא ילדים. הם שחקנים מבוגרים!שחקנים כאלה לא יכולים לשחק כל משחק ועוד 90 דקות ועוד עם פציעות.
גם לגבי הפציעות יש לצוות המקצועי חלק ענק. לא מספיק האימונים ברמה של ליגה א', לא מספיק השחקנים נופלים כמו זבובים בגלל מתיחות, הם גם מרכיבים שחקנים שעדיין לא חזרו ב100% מפציעות ומחריפים את הפציעה. והיו מספר מקרים כאלה העונה(והיום עם שלומי).
מאוד מרתיח ששאר השחקנים לא נותנים את התחת כמו השניים האלה, בעיקר בוזגלו ואוגו

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

מישהו יודע מה עם האוהדים שנצערו ?
אגב, אחד מהעצורים בנתניה זה אותו אחד שקילל את השוער שלהם, ערס קטן.
תמונה

שלח תגובה