אולי בכל זאת?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אולי בכל זאת?

שליחה על ידי Totti »

yedidel כתב:כל הטופיק הזה ועוד לא ראיתי פעם אחת את המילה "לקפל"
כאחד שעקב בדריכות אחרי כל תוכנית של בתיה עוזיאל וקיפל יחד איתה עד המוות, אני מכיר מצויין את ההרגשה שקיפלת טוב, עשית כל מה שהגברת הסבירה, אבל במקום אוניה יצא לך מטוס.

ואז אתה מקפל מחדש, מאלתר, גוזר קצת ואונס את הנייר להיות ממש דומה לשל בתיה.

זו העונה שלנו, כמעט מקופל, כמעט אוניה, כמעט נגמר, אבל לא.

אתה רואה יריבה אדירה מגמגמת, קבוצה שהקדימה אותנו עד אתמול בנקודה למרות שלא ניצחה שנתיים ואומר לעצמך, אולי בכל זאת?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אני יכול לתאר לעצמי דיון של שלושה דרים. בטח זה נראה כמו שיחה של הפולניות בזהו זה :)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

סניור כתב:אני יכול לתאר לעצמי דיון של שלושה דרים. בטח זה נראה כמו שיחה של הפולניות בזהו זה :)
אהבתי, פעם ראשונה שיורדים עליי ואני אוהב את זה הציעו לך פעם להיות סטדנאפיסט, יש לך מקום בגב האומה למען האמת :mrgreen: :חיוך גדול: :lol:

כנראה שאף אחד מהדרים האחרים לא היה מסתדר איתי חחח ;)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אריק כתב:בשנה שעברה בשלב הזה הקבוצה היתה חבולה, פצועה ותשושה. נראה שהשנה הקבוצה יותר כשירה פיזית
ומנטלית לקראת הפלייאוף. אם באמת נקבל חזרה את מליקסון במאני טיים יכולה להיות לנו פיסת תקווה,
אבל 2 המשחקים הקרובים יהיו גורליים. במידה ואחרי המשחק בבלומפילד נהיה בפער של 2-3 נק' ממכבי
הכל יהיה פתוח.
מסכים.
אפשר לקחת כדוגמה את קרית שמונה שעברה המון פציעות בתחילת העונה שעברה והגיעה לפיק בדיוק בזמן.
כולנו יודעים איך זה הסתיים. הפעם נראה שאנחנו על המסלול הנכון. אני מקווה שהפציעות מאחורינו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב: מסכים.
אפשר לקחת כדוגמה את קרית שמונה שעברה המון פציעות בתחילת העונה שעברה והגיעה לפיק בדיוק בזמן.
כולנו יודעים איך זה הסתיים. הפעם נראה שאנחנו על המסלול הנכון. אני מקווה שהפציעות מאחורינו.
לקרית שמונה זה עזר להביא גביע, מקווה שלנו זה יספיק לאליפות( מי אמר דאבל?)

שלח תגובה