RedRock כתב:
איך זאת המסקנה שלך ממה שהוא כתב?? מה גם שהיו עוד דברים שונים כמו פלט וכו'.
המסקנה היא שזאת דמגוגיה לעשות השוואות בין העונות האלה לגבי כמות הנקודות.
אגב, אם לא היו שורקים לך 3 פנדלים נגדך בדקה ה90 השנה היו לך כמה נקודות יותר ואם לא היית מביא מהפך משום מקום נגד בני יהודה (פעמיים) היו קצת פחות שנה שעברה.... אז אולי בכלל כל הסיפור זה מזל.
או במילים אחרות - אין מה להשוות.
במכבי או חיפה גם בוזי לא היה מתלבש בחודשיים האחרונים. למה עליו אתה לא פותח ככה?
מליקסון הוכיח כמה הוא תכליתי. נכון שהולך לו זוועה השנה, לכולנו ברור שהיה צריך לתת הרבה יותר ובכל זאת אתה יודע שיש לו את הכישרון להיות בטופ 5 בארץ וצריך להמשיך להאמין בו. בדיוק כמו שצריך להמשיך להאמין בבוזי.
זה לא אומר ששניהם צריכים היו לפתוח בכל משחק במהלך העונה ושנאסר לא היה צריך לקבל קצת יותר קרדיט. אבל ההתייחסות שלך למליקסון (גם אם אתה שר לו כל משחק) מזלזלת בו ומגמדת אותו ביחס למה שהוא ומי שהוא.
לגבי אליה אני אשתוק כדי שלא תוכן לטעון שאני פסול עדות.

החלטת להגיב דווקא לפני יום בחירות שאני עם הילדים בבית ולא מגיב בזמת אמת?
לא מזלזל במליקסון וגם לא מגמד אותו, פשוט חושב שאם היה רואה ספסל בשלב מוקדם יותר יכולנו להשיג יותר.
דעתי אגב נחרצת בעניין שבוזגלו ומליקסון (באגף) לא יכולים לשחק ביחד והסטטיסטיקות גם תומכות בזה מצוין, אבל זה לדיון אחר.
אוהב את מליקסון לא פחות מאף אחד אחר וגם לא כועס עליו כי הוא מחויב (פשוט לא הולך לו), אבל גם במקרה שלו וגם
של ברדה, הטענות הם לא לשחקנים אלא למאמן בלבד שמסרב בתוקף לתחרות בריאה על ההרכב. גם בוזי היה צריך לראות
ספסל מזמן (גם הובאן), אבל הסיבה שאני לא פותח עליו, וגם ציינתי זאת (לא טרחת לקרוא) שאיך זה ייראה שבוזי
עם 9 גולים ו-10 שערים יפסיק לקבל קרדיט, בעוד מליקסון עם גול בפנדל ושני בישולים מקבל קרדיט אינסופי וכנ"ל
לגבי ברדה (עד המספרים מול קש וסכנין).
ההשוואה לשנה שעברה היא ממש לא דמגוגיה וקשה להתווכח עם זה שהקבוצה השנה מבחינת סגל היא הרבה יותר
חזקה ועמוקה. מה שמשותף לשתי העונות היא קבוצה לא מאומנת שמסתמכת על אלתורים ומזל (שהיה בטונות שנה שעברה).
ברור שמליקסון מצוין עדיף על נאסר מצוין, אבל זה לא קורה. אני מקווה שאחרי סכנין נראה ממנו יותר, אבל זה חייב לבוא לידי
ביטוי במספרים.