בוא תסביר לי למה ברקו גאון כדורגל.Totti כתב:אמרתי כמה פעמים בעבר וזכיתי כאן להשמצות מקיר לקיר, אגיד שוב, אייל ברקוביץ ב-100 מיליון שקל עושה ממכבי אימפריה.
אל תתנו את הפועל כדוגמא, בקנבהואר לא מצליח שם.
ברקו גאון כדורגל ואם לא הפה הגדול, היה במחוזות אחרים לגמרי. אגב, אל תתנו לשם קרויף להטעות אתכם, אייל נותן לו לצחצח נעליים כשחקן
או שאתה כל כך גדול עליי...
Re: או שאתה כל כך גדול עליי...
Totti כתב:אמרתי כמה פעמים בעבר וזכיתי כאן להשמצות מקיר לקיר, אגיד שוב, אייל ברקוביץ ב-100 מיליון שקל עושה ממכבי אימפריה.
אל תתנו את הפועל כדוגמא, בקנבהואר לא מצליח שם.
ברקו גאון כדורגל ואם לא הפה הגדול, היה במחוזות אחרים לגמרי. אגב, אל תתנו לשם קרויף להטעות אתכם, אייל נותן לו לצחצח נעליים כשחקן
ברקו גאון כדורגל ברגע שהוא עולה על הדשא עם מכנסים קצרים ונעלי כדורגל
ברגע שהוא יורד מהמגרש הוא סתום ברמות אחרות, מתחרה ישיר של הפוסטמה איתה הוא משדר על בסיס יומי
אפילו לנהל פיצוציה בשפרעם לא הייתי לו
לא חייב להסביר לך כלום, לא מתאים לך אל תקנה. שוק חופשי.bs war כתב:
בוא תסביר לי למה ברקו גאון כדורגל.
האיש הוא גדול כדורגלני ישראל, בטח הוא צריך את טוטי שיסנגר לו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
וזה שהיה גאון על המגרש מבטיח שהוא גאון גם על הקווים?Totti כתב: לא חייב להסביר לך כלום, לא מתאים לך אל תקנה. שוק חופשי.
האיש הוא גדול כדורגלני ישראל, בטח הוא צריך את טוטי שיסנגר לו
תמצא מקום אחד שאמרתי שהוא גאון על הקווים ותודיע לי, אמרתי 2 דברים:bs war כתב:
וזה שהיה גאון על המגרש מבטיח שהוא גאון גם על הקווים?
1. שהייתי נותן לו את המושכות עד סוף העונה כי יש לו יכולת להרביץ במדושנינו קצת מוטיבציה שעשויה להספיק במשחקים שנותרו
2. שעם 100 מיליון שקל הוא עושה בדיוק מה שקרויף עושה במכבי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חובת ההוכחה היא עליו. מה הוא עשה כמאמן שצריך לתת לו את המושכות? הרבה שחקנים טובים התגלו כמאמנים בינוניים מאוד ולהיפך. אלי אוחנה, לותר מתיאוס, אבי נמני ועוד. בגלל שהוא לא רואה אף אחד חוץ מעצמו?Totti כתב: תמצא מקום אחד שאמרתי שהוא גאון על הקווים ותודיע לי, אמרתי 2 דברים:
1. שהייתי נותן לו את המושכות עד סוף העונה כי יש לו יכולת להרביץ במדושנינו קצת מוטיבציה שעשויה להספיק במשחקים שנותרו
זה שהוא מוצא את עצמו ראוי לאמן כל קבוצה כולל נבחרת ישראל לא אומר שהוא צודק. דיברו פה על ברק בכר שלא עשה צבא. ברקוביץ מתנהג כבר שנים כמו איש מערות.
טאקט של עמלץ לבן ונימוסים של הוני.
הוא האחרון שצריך לעמוד על הקווים או ביציע הכבוד של כל קבוצה שמכבדת את עצמה.
אף אחד לא ערב לך בנוגע להצלחתו. כשיש לך 100 מיליון ש"ח על הכף רצוי שתחפש מנהל מקצועי עם ניסיון מעבר לקבוצות ילדים ונוער בנשר.
טוטי אחי - ברקוביץ עושה לי בחילה.Totti כתב: תמצא מקום אחד שאמרתי שהוא גאון על הקווים ותודיע לי, אמרתי 2 דברים:
גאון כדורגל ?? שחקן אדיר שיכל היה להגיע יותר רחוק אם לא היה כל כך טיפש.
רק לשמוע אותו מדבר עם אופירה נותן לך תחושת גועל.
בכדורגל אתה יכול להיות כוכב כשחקן ללא שום קשר לאינטליגנציה. יש אין ספור דוגמאות אבל כשאתה לוקח שחקן כמו מראדונה ושם אותו מאמן נבחרת ארגנטינה אתה מקבל רק תוצאה אחת.
שמעתי את ברקוביץ אין ספור פעמים. מעולם לא שמעתי אותו אומר משהו מבלי שהאינטרס שלו יצעק מקילומטרים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ברקוביץ' אדם אלים, טיפש ולא מבין כדורגל. ואת זה הספקתי להבין כבר במסע"ת שלו בהילטון כשהריץ את עצמו לנבחרת.
מעבר לזה שמקצועית הוא לא שווה כלום, לא הייתי רוצה שהמועדון שלי ייתן לאדם כמוהו תפקיד רשמי. נטו כי זה מנוגד לגמרי לערכים שאנחנו מתיימרים לייצג.
וטוטי, לפרוס בפניך את רשימת אנשי המקצוע שעם 100 מיליון שקל נכשלו במכבי? (אחד מהם אפילו מועמד ראוי לאימון הקבוצה מבחינת לא מעט אנשים כאן...)
מעבר לזה שמקצועית הוא לא שווה כלום, לא הייתי רוצה שהמועדון שלי ייתן לאדם כמוהו תפקיד רשמי. נטו כי זה מנוגד לגמרי לערכים שאנחנו מתיימרים לייצג.
וטוטי, לפרוס בפניך את רשימת אנשי המקצוע שעם 100 מיליון שקל נכשלו במכבי? (אחד מהם אפילו מועמד ראוי לאימון הקבוצה מבחינת לא מעט אנשים כאן...)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ג'ורדי קרויף הגיע למכבי ת"א אחרי שארבעה שחקני עבר ישראלים נכשלו באימון הקבוצה למרות תקציבים שחצו את 100 מיליון השקלים (אבי נימני, יוסי מיזרחי, רן בן שמעון ומוטי איווניר).
ג'ורדי קרויף הגיע למכבי ת"א לא בשביל לבנות קבוצה גדולה אלא בשביל לבנות מועדון גדול וזאת הגדולה שלו.
כשקרויף הגיע למכבי הוא שינה הכל מהקצה לקצה. את הגישה, את הצוות הרפואי, את צוות הכושר, את הטכנולוגיה שהייתה, את הצוות המקצועי, וזה מה שהפך את מכבי למועדון שאולי יקח אליפות שלישית בשלוש שנים למרות שבכל שנה הוביל את המועדון מאמן אחר.
קרויף בנה במכבי בסיס ישראלי איכותי שמוביל את הקבוצה בשלוש השנים האחרונות (ערן זהבי, איתן טיבי, מהראן ראדי, והשנה הצטרפו לשמות האלה גם בן חיים, בן הרוש ובהמשך יצטרף גם גילי ורמוט).
הגישה שקיימת בישראל, שמזלזלת מצד אחד בהצלחות של אנשים כמו קרויף שהפך את מכבי למועדון מקצועי מהשורה הראשונה, ומצד שני ממליכה מישהו כמו ברקוביץ' שלא הוכיח כלום בקרירה מבחינת אימון ופוטר משתי הקבוצות האחרונות בהם החזיק בתפקיד מקצועי (מכבי נתניה והפועל ת"א) היא חובבנית בעיני.
מבטיח לכם שג'ורדי למד מאביו, יוהאן קרויף, יותר ממה שברקוביץ' ילמד כל חייו.
מבטיח לכם שמה שג'ורדי למד בברצלונה, ברקוביץ' לא ילמד מעולם.
ולמי שעדין לא מבין את ההשפעה של קרויף על מכבי ת"א, שיצפה בראיונות הבאים איתו:
https://www.youtube.com/watch?v=6ZRsLb6ZuGE" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=NH_lhkaa0C8" onclick="window.open(this.href);return false;
ג'ורדי קרויף הגיע למכבי ת"א לא בשביל לבנות קבוצה גדולה אלא בשביל לבנות מועדון גדול וזאת הגדולה שלו.
כשקרויף הגיע למכבי הוא שינה הכל מהקצה לקצה. את הגישה, את הצוות הרפואי, את צוות הכושר, את הטכנולוגיה שהייתה, את הצוות המקצועי, וזה מה שהפך את מכבי למועדון שאולי יקח אליפות שלישית בשלוש שנים למרות שבכל שנה הוביל את המועדון מאמן אחר.
קרויף בנה במכבי בסיס ישראלי איכותי שמוביל את הקבוצה בשלוש השנים האחרונות (ערן זהבי, איתן טיבי, מהראן ראדי, והשנה הצטרפו לשמות האלה גם בן חיים, בן הרוש ובהמשך יצטרף גם גילי ורמוט).
הגישה שקיימת בישראל, שמזלזלת מצד אחד בהצלחות של אנשים כמו קרויף שהפך את מכבי למועדון מקצועי מהשורה הראשונה, ומצד שני ממליכה מישהו כמו ברקוביץ' שלא הוכיח כלום בקרירה מבחינת אימון ופוטר משתי הקבוצות האחרונות בהם החזיק בתפקיד מקצועי (מכבי נתניה והפועל ת"א) היא חובבנית בעיני.
מבטיח לכם שג'ורדי למד מאביו, יוהאן קרויף, יותר ממה שברקוביץ' ילמד כל חייו.
מבטיח לכם שמה שג'ורדי למד בברצלונה, ברקוביץ' לא ילמד מעולם.
ולמי שעדין לא מבין את ההשפעה של קרויף על מכבי ת"א, שיצפה בראיונות הבאים איתו:
https://www.youtube.com/watch?v=6ZRsLb6ZuGE" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=NH_lhkaa0C8" onclick="window.open(this.href);return false;
לאייל ברקוביץ יש ידע עצום בכדורגל וזה כי הוא שיחק והתאמן ברמות הגבוהות ביותר.
אם תשמע אותו נכון ותתעלם מרעשי הרקע,תגלה אדם שבסה"כ אומר דברים נכונים.
השקעה בנוער,כדורגל התקפי וזרים שהם שוברי שיויון.
אבל ופה האבל הגדול,המרחק בין הדיבורים למעשים הוא גדול.
האגו מוביל לפני כל שיקול או מהלך כזה או אחר.
הרצון להיות צודק תמיד,חכם תמיד ולפעמים קצת מתנשא,גורם לך לפעמים להקיא קצת.
על אחת כמה שזה לא מסתנכרן עם תוצאות.
קרויף הוא קאלסה,אין מה לעשות,הכל אצלו בשקט,בחדרי חדרים הוא מוציא לך גוקר,זאת הגדולה.
לא לברבר בלי טעם בתקשורת,להדליף ולעשות נזק למקום שמשלם לך משכורת.
אף בעל בית לא יסכים לזה ובצדק,לכן ברקוביץ יכול להיות המבין הגדול ביותר בכדורגל,אבל כאדם הוא חרא וזה הכי חשוב,בטח לבעלים כמו אלונה.
אם תשמע אותו נכון ותתעלם מרעשי הרקע,תגלה אדם שבסה"כ אומר דברים נכונים.
השקעה בנוער,כדורגל התקפי וזרים שהם שוברי שיויון.
אבל ופה האבל הגדול,המרחק בין הדיבורים למעשים הוא גדול.
האגו מוביל לפני כל שיקול או מהלך כזה או אחר.
הרצון להיות צודק תמיד,חכם תמיד ולפעמים קצת מתנשא,גורם לך לפעמים להקיא קצת.
על אחת כמה שזה לא מסתנכרן עם תוצאות.
קרויף הוא קאלסה,אין מה לעשות,הכל אצלו בשקט,בחדרי חדרים הוא מוציא לך גוקר,זאת הגדולה.
לא לברבר בלי טעם בתקשורת,להדליף ולעשות נזק למקום שמשלם לך משכורת.
אף בעל בית לא יסכים לזה ובצדק,לכן ברקוביץ יכול להיות המבין הגדול ביותר בכדורגל,אבל כאדם הוא חרא וזה הכי חשוב,בטח לבעלים כמו אלונה.
פרימו הוא העיתונאי ספורט הכי טיפש בישראל, לפי הסירטונים גם קרויף הבין את זה כבר אחרי כמה חודשים.