הקשר בין איפוק.........לפיהוק.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: הקשר בין איפוק.........לפיהוק.

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אורי אדום בנשמה כתב:

הכל אמת צרופה, מישל!! אמת צרופה!! לא חצאי ולא רבעי אמת!!

מן הצדק שיגבה דעתו עם עובדות?! אז א' - בולשיט!! מה בדיוק רצית, שיחשוף ברבים את שם השחקן/חבר ההנהלה שאמר לו הדברים???.. ב' - לו יהי כדבריך, אז אני חושב שכבר אמרתי שהיה מי שהצליח למשוך את אדון גיא לוי בלשונו, שבין השורות אישר אחד לאחד את הדברים!!! אז בקשה!!!
ואני אחזור ואומר כי "כסיל לא יבין זאת" והכוונה לזה שרצה לשמוע מה שהוא רוצה.בולשיט תהפוך את זה לכאן ולכאן.
ועדיין הוא לא הבין את כוונת המשורר.
כן ועדיין השימוש בחצאי אימיתות ורבעי אמיתות מבוססות רובם ככולם משמעות כאלה או אחרות. על מנת "לבקר" אלק.
לא מכשיר את "השרץ הדיווחי".
כאן ועכשיו אורי האמת כולה באופן שטתי ועקבי. אפשר לומר לוגי. החיפושים וההבנה כראות אלה המחפשים את זה!
בסוף הם ימצאו.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נו גיל, מה שתגיד...
הדוד גם קפץ בראש וצרח (יחד איתך אגב...אבל זה לא מפליא כי "חמור קופץ בראש") "גילייייי לנדאוווו" בקולי קולות....
והפלא ופלא - הבעתי דיעה עצמאית לחלוטין שכל כולה חוסר התלהבות ממה שעתיד להתרחש כאשר כל השאר התלהבו מה"משורר".
ונחש מה? צדקתי...
אבל הרי למה שתזכור או תזכיר את זה... אתה אמן הסילוף והשקר.
אגב גם לגבי גיא לוי, הדוד רמז את דעתו (בבלוג האישי שלו) ושוב היא שונה ב180 מעלות מדעתי - ככה שיוצא שאתה מאמץ דעות של הדוד שלי יותר משאני מסכים איתו...

אתה טוען שאתה אוהד הפועל ב"ש -ואני גם מתחיל לפקפק בטענה הזאת.
מעניין - אני עוד מעט סופר שנתיים מהחזרה שלי למגרשים וכבר הספקתי להכיר את רוב האוהדים שכותבים בפורומים השונים פנים מול פנים במגרש ובהזדמנויות שונות.
אבל אתה? אתה דמות ערטילאית שאין שום עדות לקיומה בוסרמיל ומחוצה לו - אז מי אתה שתשפוט אותי?
אתה פשוט כלום, אפס, אוויר.
וככה גם צריך להתנהג אלייך פה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב:נו גיל, מה שתגיד...
הדוד גם קפץ בראש וצרח (יחד איתך אגב...אבל זה לא מפליא כי "חמור קופץ בראש") "גילייייי לנדאוווו" בקולי קולות....
והפלא ופלא - הבעתי דיעה עצמאית לחלוטין שכל כולה חוסר התלהבות ממה שעתיד להתרחש כאשר כל השאר התלהבו מה"משורר".
ונחש מה? צדקתי...
אבל הרי למה שתזכור או תזכיר את זה... אתה אמן הסילוף והשקר.
אגב גם לגבי גיא לוי, הדוד רמז את דעתו (בבלוג האישי שלו) ושוב היא שונה ב180 מעלות מדעתי - ככה שיוצא שאתה מאמץ דעות של הדוד שלי יותר משאני מסכים איתו...

אתה טוען שאתה אוהד הפועל ב"ש -ואני גם מתחיל לפקפק בטענה הזאת.
מעניין - אני עוד מעט סופר שנתיים מהחזרה שלי למגרשים וכבר הספקתי להכיר את רוב האוהדים שכותבים בפורומים השונים פנים מול פנים במגרש ובהזדמנויות שונות.
אבל אתה? אתה דמות ערטילאית שאין שום עדות לקיומה בוסרמיל ומחוצה לו - אז מי אתה שתשפוט אותי?
אתה פשוט כלום, אפס, אוויר.
וככה גם צריך להתנהג אלייך פה.
אתה איש קטן וחדל אישים,

שמנסה בדברי בלע להרשים,

לי יש תפקיד בפורום מעת לעת,

לחשוף את פרצופך העלוב באמת,

אתה צידדת בהתקפה בוטה נגד מאמן מיועד,

שעדיין לא הגיע ולא אימן דקה אחת !

אתה חיזקת ותמכת בטיעונים הזויים,

רק בגלל קשרי קרבה משפחתיים !

אתה ביטלת את דעתך ונסחפת אחרי הדוד,

וזה בטח לא מוסיף לך כבוד,

לך איש קטן אין כול זכות,

לכתוב ולהטיף לאחרים על התנהלות,

אני אמשיך בכול עת להוציא את האמת לאור,

אתה תשאר תמיד הרחק מאחור,

מי שזורק אבנים כאשר ביתו מזכוכית,

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב: ואני אחזור ואומר כי "כסיל לא יבין זאת" והכוונה לזה שרצה לשמוע מה שהוא רוצה.בולשיט תהפוך את זה לכאן ולכאן.
ועדיין הוא לא הבין את כוונת המשורר.
כן ועדיין השימוש בחצאי אימיתות ורבעי אמיתות מבוססות רובם ככולם משמעות כאלה או אחרות. על מנת "לבקר" אלק.
לא מכשיר את "השרץ הדיווחי".
כאן ועכשיו אורי האמת כולה באופן שטתי ועקבי. אפשר לומר לוגי. החיפושים וההבנה כראות אלה המחפשים את זה!
בסוף הם ימצאו.

טוב, לבא כעת ולהאשים אותי בחיפוש בציציותיו של גיא לוי ובהסתה נגדו כפי שאתה רומז בין שורותיך, חוץ משזה כמו בערך להאשים זהבה גלאון בחברות ב'כהנא חי' (הרי חוץ מאינספור פעמים בפורומים השונים, גם נכחת לפחות בשלושה מקרים ביציע בהם שימשתי לו כסניגור..), מעיד למעשה שיכולת הטיעון שלך בנידון מוצתה כליל.

שנינו יודעים יפה שבתוך תוכך אתה משוכנע במהימנות הדברים, רק שעל פניו נראה שאינטרס כפול משחק תפקיד מרכזי פה. צר לי באמת שבשם מערכת יחסיך העכורה עם אותו דובר הרשת לעצמך לפעול כשפעלת, וצר לי לא פחות שאתה תופס את תפקידך כסוג של סניגור המועדון, על כל שלוחותיו. נראה ששתי הנק' הללו מנקזות אליהן את גישתך ודעתך בנידון וחבל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אורי אדום בנשמה כתב:

טוב, לבא כעת ולהאשים אותי בחיפוש בציציותיו של גיא לוי ובהסתה נגדו כפי שאתה רומז בין שורותיך, חוץ משזה כמו בערך להאשים זהבה גלאון בחברות ב'כהנא חי' (הרי חוץ מאינספור פעמים בפורומים השונים, גם נכחת לפחות בשלושה מקרים ביציע בהם שימשתי לו כסניגור..), מעיד למעשה שיכולת הטיעון שלך בנידון מוצתה כליל.

שנינו יודעים יפה שבתוך תוכך אתה משוכנע במהימנות הדברים, רק שעל פניו נראה שאינטרס כפול משחק תפקיד מרכזי פה. צר לי באמת שבשם מערכת יחסיך העכורה עם אותו דובר הרשת לעצמך לפעול כשפעלת, וצר לי לא פחות שאתה תופס את תפקידך כסוג של סניגור המועדון, על כל שלוחותיו. נראה ששתי הנק' הללו מנקזות אליהן את גישתך ודעתך בנידון וחבל.
אתה כבר חושב בשבילי ומקבל החלטות בשבילי, יפה לך.
הטעונים שלך שוב פעם סובבים סביב גופו של אדם במקום לגופו של עניין.
שוב פעם אתה עוסק בתאוריות שעולות במוחך הקודח.
אמרתי דבר אבל אתה שוב פעם הולך סחור סביב תאוריות שאתה מאמץ.
גיא לוי כמאמן מכיר את שחקניו יותר טוב ממני וממך. יודע כדורגל קצת יותר ממני וממך.
כשהוא מבקש משחקן זה או אחר, לא לאבד ריכוז במצבים מסויים בעקבות ארוע שהתרחש
במשחק, ולא משנה מהו - הובקע גול, נפל סקאד, מישהו נכנס למגרש עירום כביום היוולדו.
כחלק מלימוד, כחלק ממערך, כחלק מבנייה של קבוצה בצורה הכי מקצועית שקיימת.
זאת על מנת להוציא מהם את המיטב. אז איפה כאן הבעיה? הויכוח על הדרך? הויכוח על חוסר מקצועיות?
הרי איך שלא תהפוך, תמצא את השלילי.
את החיובי אני לא אמצא אצל אלה שהדביקו את עיגול המטרה על הקיר ולשם הם מכוונים את החצים.
אמר האיש והסביר בצורה הכי אמיתית, אבל "אוזניים להם ולא ישמעו"
הגוד השבייס.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב: אתה כבר חושב בשבילי ומקבל החלטות בשבילי, יפה לך.
הטעונים שלך שוב פעם סובבים סביב גופו של אדם במקום לגופו של עניין.
שוב פעם אתה עוסק בתאוריות שעולות במוחך הקודח.
אמרתי דבר אבל אתה שוב פעם הולך סחור סביב תאוריות שאתה מאמץ.
גיא לוי כמאמן מכיר את שחקניו יותר טוב ממני וממך. יודע כדורגל קצת יותר ממני וממך.
כשהוא מבקש משחקן זה או אחר, לא לאבד ריכוז במצבים מסויים בעקבות ארוע שהתרחש
במשחק, ולא משנה מהו - הובקע גול, נפל סקאד, מישהו נכנס למגרש עירום כביום היוולדו.
כחלק מלימוד, כחלק ממערך, כחלק מבנייה של קבוצה בצורה הכי מקצועית שקיימת.
זאת על מנת להוציא מהם את המיטב. אז איפה כאן הבעיה? הויכוח על הדרך? הויכוח על חוסר מקצועיות?
הרי איך שלא תהפוך, תמצא את השלילי.
את החיובי אני לא אמצא אצל אלה שהדביקו את עיגול המטרה על הקיר ולשם הם מכוונים את החצים.
אמר האיש והסביר בצורה הכי אמיתית, אבל "אוזניים להם ולא ישמעו"
הגוד השבייס.

טוב, כשיכולת הטיעון ממוצת כליל, אז אחת הנגזרות היא טענה מגוחכת של כביכול טיעונים לגופו של אדם (הפוסל במומו פוסל!)...וכן הטענה הזולה והאווילית של כביכול מחפש רע...לאלו שמולם לימדתי סנגוריה על גיא, כואבת הבטן מרוב צחוק..

חוזר ואומר - שום תיאוריות וספקולציות אין פה. הכל ברמת העובדות, ידידי הנכבד!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה