dardasmiley כתב:אפתח בזה שאני מאוד אוהב את אלונה וחושב שהיא הדבר הטוב ביותר שקרה לנו ומקווה מאוד שהיא לא תעזוב גם לא בעוד 500 שנה.
אבל, יש פה כמה דברים שאולי אתם מפספסים. אלונה מרוויחה מהשידוך איתנו לא פחות משאנחנו מרוויחים, קבוצת כדורגל זה עסק מפסיד וכשלאיש עסקים יש עסק מפסיד הוא מגלגל אליו רווחים ממקומות אחרים ומשלם פחות מס הכנסה. תוסיפו לזה את הפרסום הנלווה, הכבוד וההערצה שהיא מקבלת ביחד עם ההשפעה שזה נותן לה (מי ספר אותה לפני הפועל ב"ש? מי היה נותן לה תואר יקיר העיר הנגב? איפה היא הייתה יכולה ללחוש ככה על אוזנו של ראש עיר מהגדולות בארץ?) וקיבלתם win-win.
ויש עוד משהו, נכון שאלונה משקיעה מכספה וממרצה (שתבורך על זה) בהפועל ב"ש, אבל היא גם מקבלת משאבים עירוניים, שבאים מהארנונה של כל תושבי ב"ש, אם זה בשימוש במתקנים או בתשלומים אחרים לעירייה שהיא פטורה מהם (תשאלו את מכבי כמה הם משלמים).
הקבוצה היא של האוהדים במשמורת אצל הבעלים. אין זכות קיום לקבוצה במיוחד הפועל ב"ש בלי האוהדים שלה.
קודם כל אני אגיד לך שאלונה היא הבעלים היחידה בכדורגל שלנו שאומרת קבל עם ועדה שהקבוצה היא קודם כל של האוהדים,אז ככה שהמשפט האחרון שלך לא מחזיק מים.
אני רוצה להזכיר לך שהיא הביאה את ברדה בגלל שהאוהדים ביקשו,את מליקסון רק כי האוהדים עשו כאן לחץ שלא ייאמן,את אופיר חיים בעונה הראשונה שלה,רק כי האוהדים ביקשו.
אז אם היא רוצה להחליט מי יהיה המאמן זו זכותה המלאה ואין לזה קשר לכמות המנויים שתהיה כאן בשנה הבאה והנה אני אומר לך שאלה אם כן ינחת כאן מוריניו לא תהיה לזה השפעה בכמות המנויים.
זה שיש כאן כמה כאילו שהשתן קצת עלה להם לראש ומתנים את מינוי המאמן במינויים הם אפילו לא טיפה בים.