כל הזמן אני מחפש ציטוטים של אנשי מכבי. (לא אוהדים) משהו שחצני ומתנשא שיגרום לי להגיד - מגיע להם להפסיד את הגביע/אליפות. לצערי אני לא מוצא.
אני לא יודע איך הם עושים את זה. אבל הם תמיד עם הרגליים על הקרקע. לא מסתנוורים מכל ניצחון או מתרברבים לפני משחקים כמו בית"ר לדוגמא. פשוט באים - עושים את העבודה והולכים.
תסלחו לי, אבל אני חושש שהסיכוי שלנו לנצח בגמר הוא כמעט אפסי. לא כי אנחנו חלשים, פשוט כי הם יותר חזקים מאיתנו מבחינה מנטלית.
הלוואי ואתבדה.
משהו שמתסכל אותי
Re: משהו שמתסכל אותי
תהיה רגוע , השנה זה שלנו.
המזל של אלישע לא ינטוש אותו כשהוא צריך חוזה חדש.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- OMERREMO33
גם מאמן עפולה אמר שהם חזקים יותר מנטלית חחח...שמעון א כתב:כל הזמן אני מחפש ציטוטים של אנשי מכבי. (לא אוהדים) משהו שחצני ומתנשא שיגרום לי להגיד - מגיע להם להפסיד את הגביע/אליפות. לצערי אני לא מוצא.
אני לא יודע איך הם עושים את זה. אבל הם תמיד עם הרגליים על הקרקע. לא מסתנוורים מכל ניצחון או מתרברבים לפני משחקים כמו בית"ר לדוגמא. פשוט באים - עושים את העבודה והולכים.
תסלחו לי, אבל אני חושש שהסיכוי שלנו לנצח בגמר הוא כמעט אפסי. לא כי אנחנו חלשים, פשוט כי הם יותר חזקים מאיתנו מבחינה מנטלית.
הלוואי ואתבדה.
בעקרון מסכים שיהיה קשה ושהם טובים יותר, אבל גביע זה גביע וסמי עופר הוא לא בלומפילד. יהיה טוב.
לאלישע בכל מקרה יהיה חוזה בעונה הבאה. אם זה בב"ש או במקום אחר. ועם חוזה גדול אני מבטיח לך. אחד המאמנים המוערכים אם לא הכי מוערך שיש לנו בכדורגל הישראלי. למרות שרובנו מאוכזבים מהכדורגל שראינו 3 שנים.doctorslayer כתב:תהיה רגוע , השנה זה שלנו.
שמעון , שם לא נותנים להם לדבר יותר מדי , יש משמעת רצינית .
גם כשהאליפות צפוייה וקרובה אליהם ובהישג יד הם עם הקלישאות הידועות "עד שזה לא נגמר זה לא נגמר" וכו .
זה התרבות האירופאית שהביאו להם והחדירו להם , כי תראה מה קרה להפך אצל הוכינבוים דיבר יותר מדי קיבל ב ראש חזק.
גם כשהאליפות צפוייה וקרובה אליהם ובהישג יד הם עם הקלישאות הידועות "עד שזה לא נגמר זה לא נגמר" וכו .
זה התרבות האירופאית שהביאו להם והחדירו להם , כי תראה מה קרה להפך אצל הוכינבוים דיבר יותר מדי קיבל ב ראש חזק.
החוזה החדש יגיע לפני הגמרdoctorslayer כתב:תהיה רגוע , השנה זה שלנו.
אבל כן, זה שלנו
אנחנו הרבה הרבה יותר רעבים