משהו שמתסכל אותי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
שמעון א
Title: CrazyRed

משהו שמתסכל אותי

שליחה על ידי שמעון א »

כל הזמן אני מחפש ציטוטים של אנשי מכבי. (לא אוהדים) משהו שחצני ומתנשא שיגרום לי להגיד - מגיע להם להפסיד את הגביע/אליפות. לצערי אני לא מוצא.
אני לא יודע איך הם עושים את זה. אבל הם תמיד עם הרגליים על הקרקע. לא מסתנוורים מכל ניצחון או מתרברבים לפני משחקים כמו בית"ר לדוגמא. פשוט באים - עושים את העבודה והולכים.

תסלחו לי, אבל אני חושש שהסיכוי שלנו לנצח בגמר הוא כמעט אפסי. לא כי אנחנו חלשים, פשוט כי הם יותר חזקים מאיתנו מבחינה מנטלית.
הלוואי ואתבדה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: משהו שמתסכל אותי

שליחה על ידי UncleAD »

תהיה רגוע , השנה זה שלנו.
המזל של אלישע לא ינטוש אותו כשהוא צריך חוזה חדש.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

שמעון א כתב:כל הזמן אני מחפש ציטוטים של אנשי מכבי. (לא אוהדים) משהו שחצני ומתנשא שיגרום לי להגיד - מגיע להם להפסיד את הגביע/אליפות. לצערי אני לא מוצא.
אני לא יודע איך הם עושים את זה. אבל הם תמיד עם הרגליים על הקרקע. לא מסתנוורים מכל ניצחון או מתרברבים לפני משחקים כמו בית"ר לדוגמא. פשוט באים - עושים את העבודה והולכים.

תסלחו לי, אבל אני חושש שהסיכוי שלנו לנצח בגמר הוא כמעט אפסי. לא כי אנחנו חלשים, פשוט כי הם יותר חזקים מאיתנו מבחינה מנטלית.
הלוואי ואתבדה.
גם מאמן עפולה אמר שהם חזקים יותר מנטלית חחח...
בעקרון מסכים שיהיה קשה ושהם טובים יותר, אבל גביע זה גביע וסמי עופר הוא לא בלומפילד. יהיה טוב.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

doctorslayer כתב:תהיה רגוע , השנה זה שלנו.
לאלישע בכל מקרה יהיה חוזה בעונה הבאה. אם זה בב"ש או במקום אחר. ועם חוזה גדול אני מבטיח לך. אחד המאמנים המוערכים אם לא הכי מוערך שיש לנו בכדורגל הישראלי. למרות שרובנו מאוכזבים מהכדורגל שראינו 3 שנים.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

שמעון , שם לא נותנים להם לדבר יותר מדי , יש משמעת רצינית .

גם כשהאליפות צפוייה וקרובה אליהם ובהישג יד הם עם הקלישאות הידועות "עד שזה לא נגמר זה לא נגמר" וכו .
זה התרבות האירופאית שהביאו להם והחדירו להם , כי תראה מה קרה להפך אצל הוכינבוים דיבר יותר מדי קיבל ב ראש חזק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

doctorslayer כתב:תהיה רגוע , השנה זה שלנו.
החוזה החדש יגיע לפני הגמר

אבל כן, זה שלנו

אנחנו הרבה הרבה יותר רעבים

שלח תגובה