shovalb9 כתב:
מצטער אבל להסתכל על שיר צדק ומורי, ולהיות בכיוון על מורי ולא על הבלם הטוב, והבכושר יותר זה קצת לוזריות, אבל אני מבין את זה. מה יש לנו להציע מלבד קהל ואצטדיון יותר טוב, מלקש? על הנייר יש להם יותר תארים מאיתנו בשנתיים האחרונות, באירופה ומהווים מקור חסר לחץ. דן מורי יכול להיות טוב וריאלי, אבל בגלל זה, לפי הכותרת שיר צדק שמסיים חוזה-לנסות ולפתות אותו עכשיו.
גל שיש ממש לא רוברטו קרלוס, מגן שמאלי לגיטימי שהגיע לנבחרת בזכות, והיה שחקן נהדר גם בארץ במדי הפועל תל אביב. הוא אופציה הרבה יותר טובה משיימן שלא ראיתי אותו מרשים בכלל חוץ מזה שהוא יהודי ובא מחול, לעומת גל שיש שבקמפיינים האחרונים כששיחק, היה יציב,לא עשה טעויות ואף תמך קדימה בהתקפות.
אז לגבי קני סייף? אין לי הידבקות בו, אבל הוא שם חדש, להבדיל מאותם שמות שאנחנו מגלגלים מאז ינואר (מוגרבי,פלט...).לדוגמה קשר התקפי שיכול להוכיח את עצמו עם הרבה פוטנציאל ברגל אך עם מעט ניסיון, בסגנון של רועי קהת, הוא השחקן של בני יהודה, נס זמיר. אני יודע שבני יהודה מודעים לאיכות שלו, אבל יהיה נחמד לבדוק מה קורה איתו.
אבל בתכלס?
*אג'ידה
*שיר צדק (או דן מורי במקרה הרע)
*גל שיש (או שמואל שיימן במקרה הרע)
*חלוץ עם נתון פיזי שובר שוויון כגון גדיר שהוא מהיר בקטע אחר, או פלט שהיה גבוה בקטע אחר או נאווקמה שהוא חזק בקטע אחר.
שובל, אתה מפספס את הנקודה.
המאבק שלנו על צדק הוא לא רק נגד ק"ש, אלא בעיקר מול ת"א וחיפה, מועדונים גדולים ועשירים מאיתנו.
בנוסף יש את העניין הכספי (יקר מאוד) ואת התפקוד על המגרש. המסקנה הסופית - לא בטוח שהמאמץ שווה את התוצאה.
לגבי גל שיש, גם כאן לא הבנת את כוונתי.
אתה טענת שצריך להביא שחקן טוב בהרבה מאופיר, אז אמרתי שאין צורך ברוברטו קרלוס.
אנחנו צריכים מגן שמאלי ראוי שייצר תחרות. גל שיש ושמואל שיימן, שניהם עונים על הצרכים. שניהם פחות או יותר באותה רמה.
על קני סייף יש לי דבר אחד להגיד. המטרה אם לא הבנת היא לא להעלות שמות חדשים, אלא שמות ריאלים.
וקני סייף הוא ממש לא שם ריאלי. גם לא רמי גרשון.
ומילה לדר, איך אתה יכול לטעון שצריכים קשר אחורי מובהק ובאותה נשימה מציע את לירוי צעירי, שהוא 50-50?
מהראן ראדי אופציה מצוינת ששווה בדיקה, אם כי פחות ראלית לדעתי.
גם בגילו המתקדם אגב, ראדי הוא אחד השחקנים בעלי הכושר הגופני הטוב ביותר בארץ.