עם עובדות מתווכחים? על צדק ובוגרי קרית שמונה
עם עובדות מתווכחים? על צדק ובוגרי קרית שמונה
על מנת להפיג את המתח הגדול מהגמר הצפוי, ערכתי בדיקה קטנה על בוגרי קרית שמונה לדורותיהם(בימנו אנו)
והנתונים מדאיגים מצד אחד ומעודדים מאוד מן הצד השני ואלו השמות:
1. רב"ש- מלבד העונה הנוכחית שנחשבת לכל הדעות להצלחה, לא רשם הישגים גדולים מחוץ לחממת איזי.
ברזומה: מכבי, קפריסין, הפועל, מכבי פתח תקווה.
2. עודד אלקיים- כשלון חרוץ במכבי חיפה, המגן הטוב בליגה אצל איזי
3. אלרועי כהן- אולי מפח הנפש הגדול ביותר. הדבר הגדול הבא אצל איזי, שחקן בלי קבוצה כבר שנתיים.
4. אבוחצירה- לא שחקן במכבי חיפה, כובש ומבשל בקריה
5. בריאן גרזציץ'- שחקן ליגה סביר בהפועל ובמכבי פתח תקווה, הקשר הטוב בליגה בקריה.
6. דני עמוס- שוער מספר 1 בארץ בקריה, בובה בין הקורות בחודרוב.
7. אלעד גבאי- מגן נבחרת בדימוס, מחליף אחרון בחיפה עד הגעת בלבול.
הנתונים המעודדים והמעודד הראשי:
1. איתן טיבי- הבלם הישראלי הטוב בליגה בפער. צדק נחשב ליורש שלו במרכז ההגנה של הקריה
2. ברק בדש- עשה את קפיצת המדרגה הראויה ונחשב לשחקן סגל לגיטימי בקרית שלום
3. ליאור לוי- אפשר לומר שהשתדרג פלאים בהפועל, כנראה בשל הקדום במעמדו.
וכעת על המדף,
ברק בכר, שיר צדק ורועי קהת.
דעתכם המושכלת...?
והנתונים מדאיגים מצד אחד ומעודדים מאוד מן הצד השני ואלו השמות:
1. רב"ש- מלבד העונה הנוכחית שנחשבת לכל הדעות להצלחה, לא רשם הישגים גדולים מחוץ לחממת איזי.
ברזומה: מכבי, קפריסין, הפועל, מכבי פתח תקווה.
2. עודד אלקיים- כשלון חרוץ במכבי חיפה, המגן הטוב בליגה אצל איזי
3. אלרועי כהן- אולי מפח הנפש הגדול ביותר. הדבר הגדול הבא אצל איזי, שחקן בלי קבוצה כבר שנתיים.
4. אבוחצירה- לא שחקן במכבי חיפה, כובש ומבשל בקריה
5. בריאן גרזציץ'- שחקן ליגה סביר בהפועל ובמכבי פתח תקווה, הקשר הטוב בליגה בקריה.
6. דני עמוס- שוער מספר 1 בארץ בקריה, בובה בין הקורות בחודרוב.
7. אלעד גבאי- מגן נבחרת בדימוס, מחליף אחרון בחיפה עד הגעת בלבול.
הנתונים המעודדים והמעודד הראשי:
1. איתן טיבי- הבלם הישראלי הטוב בליגה בפער. צדק נחשב ליורש שלו במרכז ההגנה של הקריה
2. ברק בדש- עשה את קפיצת המדרגה הראויה ונחשב לשחקן סגל לגיטימי בקרית שלום
3. ליאור לוי- אפשר לומר שהשתדרג פלאים בהפועל, כנראה בשל הקדום במעמדו.
וכעת על המדף,
ברק בכר, שיר צדק ורועי קהת.
דעתכם המושכלת...?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: עם עובדות מתווכחים? על צדק ובוגרי קרית שמונה
עזוב, רק גביע בראש
אין איך להעביר את הזמן...לא מתרכז בכלוםyedidel כתב:עזוב, רק גביע בראש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי האישית אתה טועה לגביי רב"ש אבל כדיי לא להרגיז אותך אני לא ארשום כלום ואשתוק 
עכשיו לגביי הרשימה הקצרה שעוד נותרה:
ברק בכר: סימן שאלה גדול, מהמשחק האחרון של ק"ש ניתן להתרשם שהם מצליחים בזכות איזי ולא בזכות ברק אחרת הם לא היו נראים כמו שהם נראים בלי המאמן שלהם, אבל זאת רק הנחה שלי.
שיר צדק: כמו ברק בכר מדובר בסימן שאלה, אני לא רוצה לנחש מה יהיה, כי מצד אחד הוא בלם מעולה ונמצא בהגנה השנייה בטיבה בליגה, מצד שני הוא כבש שני שערים עצמיים מול בית"ר (אם כי גם סוארס כבש שהיינו בתחתית שער עצמי נגד עכו).
רועי קהת: גם הוא סימן שאלה גדול, הוא הסימן שאלה הכי גדול מבין הרשימה כי הוא הראה ניצוצות ברמה של זהבי שהיה בהפועל תל אביב, ככה שאם הוא ייפול זאת תהיה נפילה גדולה הרבה יותר משל שני האחרים.

ברק בכר: סימן שאלה גדול, מהמשחק האחרון של ק"ש ניתן להתרשם שהם מצליחים בזכות איזי ולא בזכות ברק אחרת הם לא היו נראים כמו שהם נראים בלי המאמן שלהם, אבל זאת רק הנחה שלי.
שיר צדק: כמו ברק בכר מדובר בסימן שאלה, אני לא רוצה לנחש מה יהיה, כי מצד אחד הוא בלם מעולה ונמצא בהגנה השנייה בטיבה בליגה, מצד שני הוא כבש שני שערים עצמיים מול בית"ר (אם כי גם סוארס כבש שהיינו בתחתית שער עצמי נגד עכו).
רועי קהת: גם הוא סימן שאלה גדול, הוא הסימן שאלה הכי גדול מבין הרשימה כי הוא הראה ניצוצות ברמה של זהבי שהיה בהפועל תל אביב, ככה שאם הוא ייפול זאת תהיה נפילה גדולה הרבה יותר משל שני האחרים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש גם את וובה בראון על הפרק... למרות שאיזי לא מוכן לשחרר אותו כרגע.
וכן, גם אני לא יודע איך להעביר את השעות עד מחר בערב...
יאלא שיגיע כבר מחררררר !!!!
וכן, גם אני לא יודע איך להעביר את השעות עד מחר בערב...
יאלא שיגיע כבר מחררררר !!!!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
רק לדייק הבלם הכי טוב בליגה הוא לא טיבי וכולנו יודעים מי הוא...
רשמתי ישראלי גל. ווילי עוד לא אוזרח לצערנוYallaHapoel כתב:רק לדייק הבלם הכי טוב בליגה הוא לא טיבי וכולנו יודעים מי הוא...
עזוב ישראלי, דיברנו על הכי טוב בארץ לא בעולם..Totti כתב: רשמתי ישראלי גל. ווילי עוד לא אוזרח לצערנו
טוב שהעזיבה שלו לא הייתה שעתיים לפני המשחק אחרי שהוא מאמן אותם כמעט 3 עונות. להגיד שהעמידה שלהם לא קשורה אליו, בגלל משחק אחד, זה במקרה הטוב גניבת דעת.דר אדום בנשמה כתב:לדעתי האישית אתה טועה לגביי רב"ש אבל כדיי לא להרגיז אותך אני לא ארשום כלום ואשתוק
שותף לתחושות שלכם, היום הגעתי הביתה ב13:00 ושאלתי את עצמי ״פאק איך אני מעביר את היום הזה?״
לנושא, כמה דברים:
1.בתקופה שאלרואי כהן היה עילוי הליגה הייתה בשפל חסר תקדים (בעיקר כתוצאה מעלייתה של חצי לאומית שנה לפני) כך שכשעלתה הרמה בחזרה המון פלופים התגלו והמון שחקנים מובילים ירדו לקבוצות פחות טובות
2.בהפועל של השנים האחרונות אי אפשר להצליח ובחיפה כלום לא פוגע מאז אלישע (זה כבר יותר מדאיג)
3.שיר צדק הוביל הגנה כבלם וקבוצה כקפטן לעונות נהדרות שכללו תארים וצמרת
4.קהת עוד בנוער היה עילוי וגם כל הקריירה שלו לפניו ככה שאני מתקשה להאמין שהוא יהיה כזה בלוף
5.מבכר ראינו גיוון וחיבור למשחק בק״ש. בין אם זה חילוף מוקדם בגלל שהקבוצה נראית פח ובין אם זה לוותר על האגו (מה שלא הרבה מאמנים עושים) ולסטות מהשיטה הרגילה ולהרוג משחק בשביל נקודות
לנושא, כמה דברים:
1.בתקופה שאלרואי כהן היה עילוי הליגה הייתה בשפל חסר תקדים (בעיקר כתוצאה מעלייתה של חצי לאומית שנה לפני) כך שכשעלתה הרמה בחזרה המון פלופים התגלו והמון שחקנים מובילים ירדו לקבוצות פחות טובות
2.בהפועל של השנים האחרונות אי אפשר להצליח ובחיפה כלום לא פוגע מאז אלישע (זה כבר יותר מדאיג)
3.שיר צדק הוביל הגנה כבלם וקבוצה כקפטן לעונות נהדרות שכללו תארים וצמרת
4.קהת עוד בנוער היה עילוי וגם כל הקריירה שלו לפניו ככה שאני מתקשה להאמין שהוא יהיה כזה בלוף
5.מבכר ראינו גיוון וחיבור למשחק בק״ש. בין אם זה חילוף מוקדם בגלל שהקבוצה נראית פח ובין אם זה לוותר על האגו (מה שלא הרבה מאמנים עושים) ולסטות מהשיטה הרגילה ולהרוג משחק בשביל נקודות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דור בבקשה אל תזכיר את אלרואי כהן, אמא שלי חופרת לי על חברה שלו שבאח הגדול ואני מת שהיא תעוף משם, ואל תזכיר לי אותו גם כי הוא אחד מהאוברייטדים הכי גדולים אם לא הכי גדול שיצר הכדורגל הישראלי מימיו, יותר מאבירם ברוכיאן נראה לי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם הייתי צריך לדרג את הסיכויים של השלושה להצליח זה היה נעשה באופן הבא:
1. צדק- הוכיח עליונות ברורה והיה חלק מאחת ההגנות היציבות בכדורגל שלנו בשנים האחרונות. בסהכ מדובר בתפקיד שקל מאוד להצליח בו ליד סוארס. יש לו את כל הכלים להמשיך ולהיות טוב ויעיל
2. בכר- גילה עליונות טקטית ברורה על רוב רובם של מאמני ארצנו. מבצע את הקפיצה המתאימה, באר שבע אם לומר את האמת זו עדיין לא מכבי, הפועל או חיפה. אפילו לא ביתר
3. קהת- ילד מוכשר. הכי דומה לזהבי מבחינת התנועה לעומק, אבל נראה שהמשימה להוביל קבוצת צמרת בשלב כל כך מוקדם קצת גדולה עליו. יעשה נכון אם לא יגיע לחיפה, זה בית קברות, יעשה עוד יותר נכון אם לא ילך להיות כינור תשיעי במכבי. ואף מילה על המקום שהייתי ממליץ לו להגיע אליו
1. צדק- הוכיח עליונות ברורה והיה חלק מאחת ההגנות היציבות בכדורגל שלנו בשנים האחרונות. בסהכ מדובר בתפקיד שקל מאוד להצליח בו ליד סוארס. יש לו את כל הכלים להמשיך ולהיות טוב ויעיל
2. בכר- גילה עליונות טקטית ברורה על רוב רובם של מאמני ארצנו. מבצע את הקפיצה המתאימה, באר שבע אם לומר את האמת זו עדיין לא מכבי, הפועל או חיפה. אפילו לא ביתר
3. קהת- ילד מוכשר. הכי דומה לזהבי מבחינת התנועה לעומק, אבל נראה שהמשימה להוביל קבוצת צמרת בשלב כל כך מוקדם קצת גדולה עליו. יעשה נכון אם לא יגיע לחיפה, זה בית קברות, יעשה עוד יותר נכון אם לא ילך להיות כינור תשיעי במכבי. ואף מילה על המקום שהייתי ממליץ לו להגיע אליו
מסכים איתך, אך יש לי הרגשה שהוא הולך לעשות את השגיאה...Totti כתב: 3. קהת- ילד מוכשר. הכי דומה לזהבי מבחינת התנועה לעומק, אבל נראה שהמשימה להוביל קבוצת צמרת בשלב כל כך מוקדם קצת גדולה עליו. יעשה נכון אם לא יגיע לחיפה, זה בית קברות, יעשה עוד יותר נכון אם לא ילך להיות כינור תשיעי במכבי. ואף מילה על המקום שהייתי ממליץ לו להגיע אליו
קהת יצא משם הכי גדול. אין לי בזה ספק.
החוש לשערים, ההופעה במאני-טיים, השמירה על הכדור, היכולת לשבור לחץ, ההגנה והמשמעת הטקטית. באמת מזכיר את זהבי.
ושוב, כ״כ מתסכל שעונה שלמה הוא פה בוסרמיל ואף אחד שרואה אותו יום יום לא מזהה.
החוש לשערים, ההופעה במאני-טיים, השמירה על הכדור, היכולת לשבור לחץ, ההגנה והמשמעת הטקטית. באמת מזכיר את זהבי.
ושוב, כ״כ מתסכל שעונה שלמה הוא פה בוסרמיל ואף אחד שרואה אותו יום יום לא מזהה.
ק"ש נגד מכבי התחילה מצויין (בהרכב הרגיל), השחקנים שיחקו איך שהם רגילים.
דווקא אחרי החילופים הם מאוד נחלשו..
איזי לכלך על בכר מאוד , מקווה שבכר יצליח אצלנו
דווקא אחרי החילופים הם מאוד נחלשו..
איזי לכלך על בכר מאוד , מקווה שבכר יצליח אצלנו