מי שמדליק את הפיירו הם אנשים, ואנשים יודעים שהמעשה שלהם עלול להשליך על או בעלי הקבוצה האהובה שלהם ולגרום לו להפסד כספי שהיה יכול וצריך להועיל למועדון האהוב שלו או יותר גרוע מכך - לגרום לכל האוהדים לנדוד מגרש בגללו. אז אל תאשים פה את המשטרה. בן אדם רוצה למחות נגד המשטרה? שילך לשוטרים ויעמוד להם מול הפנים ויקלל וישא בתוצאות הוא עצמו לבד, הוא לא צריך לגרור איתו עוד אלפי אוהדים או לגרום לבן אדם שהוא לא מכיר להוציא עשרות אלפי שקלים מהכיס שלו!RedHell כתב:
פעם לא האמינו שהשוטרים ייצאו מהיציע והינה הקהלים השיגו את זה.
שוב אומר הפירו חזר בשנתיים שלוש האחרונות בעיקר בגלל שהמשטרה ממררת את החיים לארגונים, לכולם בלי יוצא מן הכלל.
ברגע שאתה מכניס לדיכוי יהיה התפרצות אלימה, במגרשים זה מתבטא בזה שפעם אחריי פעם המשטרה עושה מעצמה צחוק וגורמת לזה שדווקא הם דוחפים להדלקת פירו במגרשים.
עזוב, חבר, נסכים שלא להסכים במקרה הזה. לצערי הרב ההחלטה לא ביידים שלי וכנראה גם לא בשלך. אני ועוד אחרים נמשיך להיות עצבניים על זה ואתה ועוד אחרים תמשיכו להנות.
אני זוכר שהיה לי את אותו דיון, כבר לא זוכר עם מי, אחרי האבוקות בבלומפילד שהיינו בטוחים שיהיה רדיוס ובסוף לא היה כי יצאנו מאוד בזול. פה אני מניח שיהיה..ואם כבר יהיה..עדיף בגראבג' טיים..