סופית: הפועל באר שבע החליטה לארח את משחקיה באירופה בטדי
Re: סופית: הפועל באר שבע החליטה לארח את משחקיה באירופה בטדי
אלי וניר ברקת אחים.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
המאזן שלנו בעונה האחרונה בטדי עומד על 10-0.
טפו טפו טפו, עמה יעמיק.
טפו טפו טפו, עמה יעמיק.
- dardasmiley
לא הייתי מציע לחשוב בכלל בכיוון הזה. מדובר פה על נפוטיזם ושחיתות. גדי אני מעריך אותך מאוד ואני מאמין שלא רמזת לשום דבר כזה. אבל יש פה ניקיון כפיים של כל הצדדים. יש מחיר שהעירייה דורשת וזה חא משנה אם זה מיץ אלונה או פרוספר אזגי. אוי ואבוי לנו ולכל המעורבים אם המצב אחר.גדי כתב:ולחובבי קונספירציה המחיר בטדי נמוך משמעותית בזכות הקירבה בין אלונה לראש העיר ירושלים שבבעלותה האצטדיון.
אם מפסידים שם אני דופק נגדך מחאה.YallaHapoel כתב:המאזן שלנו בעונה האחרונה בטדי עומד על 10-0.
טפו טפו טפו, עמה יעמיק.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא רואה פה משהו מושחת.dardasmiley כתב:
לא הייתי מציע לחשוב בכלל בכיוון הזה. מדובר פה על נפוטיזם ושחיתות. גדי אני מעריך אותך מאוד ואני מאמין שלא רמזת לשום דבר כזה. אבל יש פה ניקיון כפיים של כל הצדדים. יש מחיר שהעירייה דורשת וזה חא משנה אם זה מיץ אלונה או פרוספר אזגי. אוי ואבוי לנו ולכל המעורבים אם המצב אחר.
אם עלות שימוש במתקן הוא X וכאשר מגיעה קבוצה אז עיריות מוסיפות ל-X עוד קצת בשביל הרווח, אז בטדי יקחו רק X..
זה לא במחיר הפסד בשביל העירייה אך גם לא ברווח(אם כן אז רווח מזערי).
- red and white
- Title: Almog
המועדון רשם גם את טדי וגם את טרנר אז מתי שטרנר יהיה מוכן אפשר יהיה לארח בוyakar כתב:זה אומר שאם נגיע לשלב הבתים , לא נשחק בטרנר?
בכל מקרה אם נוכל לארח בו אז זה יהיה רק אם נעפיל לשלב הבתים ,כי הוא לא יהיה מוכן בזמן
- dardasmiley
זה לא עובד ככה במגזר הציבורי. יש פרוטוקול, יש מכרז יש מחיר לכל דבר.אביאל כתב: לא רואה פה משהו מושחת.
אם עלות שימוש במתקן הוא X וכאשר מגיעה קבוצה אז עיריות מוסיפות ל-X עוד קצת בשביל הרווח, אז בטדי יקחו רק X..
זה לא במחיר הפסד בשביל העירייה אך גם לא ברווח(אם כן אז רווח מזערי).
זה לא עסק פרטי שדופק מחירים לפי צבע העניים של הלקוח. אין סרט בעולם שעיריית ירושלים משכירה לנו את האצטדיון בx ולמכבי בy.
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 15 יוני 2015, 17:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
בדיוק.dardasmiley כתב:
זה לאעך עובד ככה במגזר הציבורי. ישרוטוקול, יש מכרז יש מחיר לכל דבר.
זה לא עסק פרטי שדופק מחירים לפי צבע העניים של הלקוח. אין סרט בעולם שעיריית ירושלים משכירה לנו את האצטדיון בx ולמכבי בy.
יש מחיר שוק, מישהו יקבל בפחות ממחיר השוק, מישהו אחר יצטרך לתת הסברים בעתיד.
קשה לי להאמין שניר ברקת יכנס לקישקוש הזה.
זה היה בהומור. ברור שלא כך עובדים דברים.dardasmiley כתב:
לא הייתי מציע לחשוב בכלל בכיוון הזה. מדובר פה על נפוטיזם ושחיתות. גדי אני מעריך אותך מאוד ואני מאמין שלא רמזת לשום דבר כזה. אבל יש פה ניקיון כפיים של כל הצדדים. יש מחיר שהעירייה דורשת וזה חא משנה אם זה מיץ אלונה או פרוספר אזגי. אוי ואבוי לנו ולכל המעורבים אם המצב אחר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה