הפועל ב"ש - קורונה קיילצה :: עדכונים
Re: הפועל ב"ש - קורונה קיילצה :: עדכונים
בואו לא נעוף, אבל בהחלט יש פה נסיון להנחיל איזושהי שיטה.
יקח קצת זמן לנער מהשחקנים את שיטת בעט-למעלה-ותקווה-לטוב של השנתיים האחרונות.
יקח קצת זמן לנער מהשחקנים את שיטת בעט-למעלה-ותקווה-לטוב של השנתיים האחרונות.
אני בכלל לא בטוח שבכר רוצה להחזיק בכדור רוב הזמן.
המסירות הארוכות למליקסון/בוזגלו יצרו כמה מצבים מצוינים וחזרו על עצמם בכל משחק.
תצרפו לזה את וואקמה שמעולה במשחק מעבר, ותקבלו קבוצה שיכולה לצאת בצורה מגוונת קדימה בצורה מהירה.
מאמין שבסופו של דבר השאיפה היא לשלב בין דקות של שליטה לדקות של יציאה מהירה קדימה.
תצרפו לזה את וואקמה שמעולה במשחק מעבר, ותקבלו קבוצה שיכולה לצאת בצורה מגוונת קדימה בצורה מהירה.
מאמין שבסופו של דבר השאיפה היא לשלב בין דקות של שליטה לדקות של יציאה מהירה קדימה.
- ForeverRed
1+yossi כתב:אני בכלל לא בטוח שבכר רוצה להחזיק בכדור רוב הזמן.
לא ראיתי את המשחק, אבל להגיד (אחרי העונה האחרונה) שהיתרון היחיד של ביטון על אופיר זה שהוא משחק נגד שמאליים ולא נגד ימניים זו גניבת דעת על סף ההסתלבטות הסמויה.
ניתן היה לראות טביעת אצבע של מאמן במשחק יותר מאשר בכל העונה שעברה!!! יש עוד הרבה להשתפר אבל אני בטוח שאנחנו בדרך הנכונה
זה אתה שם למטה עם הכחול?אדום בלב בנשמהההה כתב:אם תהיתם למה הפולנים נראים כמו שהם נראים...
- The red one
אני הימנית אחי.ns75 כתב:
זה אתה שם למטה עם הכחול?
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
צייינתי עובדה ידועה מעולם הכדורגל הישראלי בעקבות ההשוואה בין מגן ימני לשמאלי.סניור כתב:לא ראיתי את המשחק, אבל להגיד (אחרי העונה האחרונה) שהיתרון היחיד של ביטון על אופיר זה שהוא משחק נגד שמאליים ולא נגד ימניים זו גניבת דעת על סף ההסתלבטות הסמויה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
די עם השטויות היתרון של אופיר על ביטון זה שהוא הרבה יותר טוב...הסניגור האדום כתב: צייינתי עובדה ידועה מעולם הכדורגל הישראלי בעקבות ההשוואה בין מגן ימני לשמאלי.
מצטער, לא מוכן לקבל את זה. יש לך איזה סימוכין לזה שהרגל החזקה של השמאליים היא פחות חזקה מהרגל החזקה של הימניים?הסניגור האדום כתב: צייינתי עובדה ידועה מעולם הכדורגל הישראלי בעקבות ההשוואה בין מגן ימני לשמאלי.
שניהם משחקים מול שחקנים שמשחקים ברגל החזקה שלהם. בין אם הם משחקים בצד ההפוך וחותכים לאמצע (בן חיים למשל) ובין אם הם משחקים בצד של הרגל החזקה וחותכים לקו (בוזגלו).
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עיוורון אחושילינג.הסניגור האדום כתב: טויטו היה רק בשלהי העונה כתחרות לאופיר, חבל לא מכירים כאן את היכולות שלו.
באיזה פרמטר עולה עליו ביטון? שהוא משחק בצד ימין נגד שמאליים? שהיא העמדה הכי בעייתית בכדורגל,
אופיר משחק מול ימניים, והמהירות שלו למרות עומס שחקני יריב בצד ימין תמיד מסתיימת שידו על העליונה,
כך שהמשוואה שלך בעייתית.
ועיוורון לא אבל לוייליות ובארשבעיות בטונות יש לי.
בן ביטון נותן שנתיים מדהימות בקצב שיפור מטורף.
חמסה חמסה חמסה, עמה יעמיק. סליחה, אבל הייתי חייב להגן על הבחור.
אופיר לעומת זאת שוחה כבר שנה וחצי באגף, מאז הפציעה. מאוד מקווה שיתאושש השנה...
התכוונת הפוך, לא?YallaHapoel כתב: די עם השטויות היתרון של אופיר על ביטון זה שהוא הרבה יותר טוב...