הפציעה של זולו...
הפציעה של זולו...
מסכן הילד :\
הברך מרוסקת..
יכול להיות שסיים תעונה..
כלכך כואב לי עליו, אני אישית מאוד אוהב אותו .. חושב שהוא שחקן עם פוטנציאל ענק..
שיהיה בריא
הברך מרוסקת..
יכול להיות שסיים תעונה..
כלכך כואב לי עליו, אני אישית מאוד אוהב אותו .. חושב שהוא שחקן עם פוטנציאל ענק..
שיהיה בריא
Re: הפציעה של זולו...
יש לו פוטנציאל ענקי אבל הוא מאיט את המשחק ומרגיע אותו מדי פעם שדווקא צריך לצאת וללחוץ.
אבל כל הכבוד לו שלמרות הפציעה הוא ירד מהאוטובוס ובא לחגוג איתנו
אחרי שעלינו זה כבר לא נורא כל כך , מישהו אחר לפחות יקבל את ההזדמנות לשחק על חשבונו.
רק שגיא לוי לא יאמץ שוב את השיטה של קידר כי קשר אחורי.
אבל כל הכבוד לו שלמרות הפציעה הוא ירד מהאוטובוס ובא לחגוג איתנו

אחרי שעלינו זה כבר לא נורא כל כך , מישהו אחר לפחות יקבל את ההזדמנות לשחק על חשבונו.
רק שגיא לוי לא יאמץ שוב את השיטה של קידר כי קשר אחורי.
החלמה מהירה..
- אדומה דרומית
החלמה מהירה
ממה שהבנתי הוא לא יחזור כל כך מהר... כנראה רק שנה הבאה
קידר קשר????
קידר קשר????
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
אם לא שמת לב היום, הוא קישר בין ההגנה של ירושלים להתקפה שלהם.. זה היה מאוד יפה מצידו להחליף את אלול...אדומה דרומית כתב:החלמה מהירה
קידר קשר????
הוא עשה די הרבה חורים וזה היה תמוה שהוא ישחק בתור קשר אחורי, אבל עדיף שהוא יעשה חור באמצע מאשר באמצע ההגנה..
זרקו נתן משחק הירואי.
רוצים אצטדיון חדש!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ליאור תרשה לי לתקן אותך.לאחר אותה טעות נדב עשה כמה וכמה דברים יפים למרות
שהתפוצצתי למראה התיפקוד ההזוי הזה. מבחנתי לאחר כעשרים דקות הוא התחיל לשחק
כמו קשר אחורי ראוי.
בקשר לזולו פיקת הברך שלו התנפחה כמו כדור טניס. אני מאמין שהוא יחזור לשחק אחרי עשרה ימי
מנוחה.בהתחלה זה נראה לנו מיציע כפציעה חמורה אבל מסתבר שזה לא כך.
שהתפוצצתי למראה התיפקוד ההזוי הזה. מבחנתי לאחר כעשרים דקות הוא התחיל לשחק
כמו קשר אחורי ראוי.
בקשר לזולו פיקת הברך שלו התנפחה כמו כדור טניס. אני מאמין שהוא יחזור לשחק אחרי עשרה ימי
מנוחה.בהתחלה זה נראה לנו מיציע כפציעה חמורה אבל מסתבר שזה לא כך.
ההסטה של קידר לקישור מסתבר שהיתה הברקה, זה לא שהוא לא עשה פה ושם כמה טעויות, אבל הראה יכולות טכניות שלא ידענו שיש לבחור ואפילו הוציא כמה התקפות לא רעות והיה מאוד אגרסיבי במשחק ראש.
זולו? באמת מסכן, ולמיטב זכרוני הוא משחק עם קרסול פגוע מאז המשחק מול הפועל חיפה בסיבוב הראשון.
זולו? באמת מסכן, ולמיטב זכרוני הוא משחק עם קרסול פגוע מאז המשחק מול הפועל חיפה בסיבוב הראשון.
אסי קיבל את תואר המצטיין של אתמול וזאת לאור ההצלה הנהדרת שמנעה 0:2 לירושלים,
אבל מבחינת שחקני השדה לטעמי נדב קידר היה המצטיין אתמול והתגלה כג'וקר באמצע. הוא לקח אחריות,
ניווט את המשחק, לא העיף סתם כדורים ונתן משחק טוב. ייתכן וזאת היתה הברקה חד פעמית אבל אתמול
זה עבד ובגדול.
אבל מבחינת שחקני השדה לטעמי נדב קידר היה המצטיין אתמול והתגלה כג'וקר באמצע. הוא לקח אחריות,
ניווט את המשחק, לא העיף סתם כדורים ונתן משחק טוב. ייתכן וזאת היתה הברקה חד פעמית אבל אתמול
זה עבד ובגדול.
- אדומה דרומית
באיזה שהו שלב כבר התייאשתי מלספור את כמות איבודי הכדור שלו אתמול, שחקן מצטיין? כל פעם שהכדור הגיע אליו ידעתי שזה כדור שהלך, לרוב זה היה כך. אז היו לו כמה מסירות טובות, והוא הוציא התקפה או 2, מכאן ועד מצטיין.. . ממש לא המצטיין לדעתי, אבל זו דעתי. ובהחלט עדיף חורים בקישור מאשר בקוו האחרון של ההגנה. שישאיר אותו קשר.
האמת שבמחצית הראשונה כולם היו גרועים. חחח כל שניה מישהו לידי צועק בעצבים - "שיוציא את... " ואז אחרי 2 דקות אותו משפט רק עם שם אחר. את כולם היה צריך להוציא במחצית הראשונה, כנראה שחזרנו לימים שהם מגיעים רק למחצית השניה.
האמת שבמחצית הראשונה כולם היו גרועים. חחח כל שניה מישהו לידי צועק בעצבים - "שיוציא את... " ואז אחרי 2 דקות אותו משפט רק עם שם אחר. את כולם היה צריך להוציא במחצית הראשונה, כנראה שחזרנו לימים שהם מגיעים רק למחצית השניה.
מסכים. מסכים. מסכים.אריק כתב:אסי קיבל את תואר המצטיין של אתמול וזאת לאור ההצלה הנהדרת שמנעה 0:2 לירושלים,
זה עבד ובגדול.
לא יודע איך אנשים לא ראו את זה... במחצית השניה קידר היה מס' 1 במרכז המגרש...
לא רק שהוא חילץ המון כדורים - הוא גם שיחרר אותם בצורה מהירה ומדוייקת קדימה!
אתם ראיתם כמה דאבל-פאסים הוא עשה עם בונפלד במרכז השדה? לשם שינוי גם היה המון שקט במשחק שלו...
הוא המצטיין שלי אתמול!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מי אמור למלא את התפקיד עכשיו?
אני חושב שיש לנו את אסולין שיכול למלא את התפקיד (לתת הזדמנות לצעירים)
אני חושב שיש לנו את אסולין שיכול למלא את התפקיד (לתת הזדמנות לצעירים)
- dardasmiley
במקרה הזה אני חושב שהיה נכון לתפקד את קידר באמצע ככה תמיד יהיה מישהו שיטאטא אחריו. גם עדיף זרקו וסבג בלמים מאשר סבג וקידר זה היה עולה לנו בגול אחד חפחות כל הכבוד לגיא לוי שמכיר במגבלות השחקנים העומדים לרשותו ומצליח לנטרל את זה....
אני דווקא הייתי שמח לראות שם את זרקו ושאלירן אמזלג יקבל את ההזמדנות לשחק כבלם לצדו של קידור (או שבכלל עד שבוע הבא אלול יחלים)