לקורא גיא לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
הודעות: 18836
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 16:20
Title: אליניב ברדה

לקורא גיא לוי

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לאחרונה פניתי אלייך כמה וכמה פעמים. רוב הפניות היו בקשר לשחקנים כאלה ואחרים שמסיימים חוזה בעונה הבאה וחשבתי שזאת הזדמנות טובה להפועל באר שבע לנצל זאת (אבוחצירה שחוזר לטוברוק, איתמר ניצן שמסיים חוזה בהרצליה, רוני גפני שמסיים חוזה בחיפה) אבל הפנייה שלי כרגע היא הרבה יותר מהותית. כל אותם פניות אלייך, בהסתכלות לאחור, נראות כעת מיותרות. כפי שאנשים רבים ציינו זאת בפני, אתה ככל הנראה לא ממשיך בהפועל באר שבע.
הפנייה הפעם היא מהותית כי היא פנייה שאפשר אפילו להגדיר אותה כפנייה אידיאולוגית. אני מאמין בהישגיות, אני מאמנים באנשים עם דרך. כפי שאמרתי לך בפגישה שנערכה, שאומנם לא הייתה ב4 עיניים אבל הייתה פגישה מעולה שנתנה לי הרגשה שדיברנו ב4 עיניים, השוני בך הוא שיש לך דרך.
כפי שאמרתי לך בעבר, גם היום אני לא יודע אם הדרך שלך היא הנכונה, אם הדרך שלך תוביל אותנו למקומות שאליהם אנחנו שואפים להגיע, אבל בהחלט מעניין אותי ועוד רבים אחרים (בטח הרגשת זאת בטדי כשאלף אוהדים צעקו לך "תישאר" ועודדו אותך) לדעת איך יסתיים המסע של הפועל באר שבע עם גיא לוי.
עבורנו, עזיבה שלך כעת, כשאנחנו רק בתחילת הדרך של המסע, תוביל לא להרגשה של כעס, אלא להרגשה של אכזבה.
אותה דרך שדיברת איתה עלינו, אותה פסגה שבאה לאחר הפסגה הקודמת, לא יכולה להסתיים בפסגה הראשון.
אני לא יודע מהם הסיבות לעובדה שעדיין לא הכרזת אם אתה ממשיך בקבוצה או לא. האם זה קשור לגורמים מפנים או גורמים מבחוץ. אני כן יודע שכולנו השנה עברנו תהליך, כקהל וקבוצה מצד אחד, ואתה גיא לוי מהצד שני. אותו תהליך, הוביל את הקבוצה לליגת העל ולחלומות על דברים גדולים יותר.
לדעתי האישית, אחרי שהתגברת על הסוגיה הקשה ביותר למאמנים שמגיעים לבאר שבע, וזה הסוגיה קהל - מאמן, הכול עכשיו אמור להיות הרבה יותר קל.
אז כדי באמת לכבוש את הפסגה הבאה, כדי באמת להמשיך בדרך אותה התחלת, כדי באמת להפוך את הפועל באר שבע לקבוצה שכולנו חולמים שתהיה, דרוש רק דבר אחד, וזה ההישארות שלך גיא.
אני לא יודע לאן הדרך שלך תוביל אותנו, אבל אני חושב שמגיע גם לנו וגם לך לדעת את התשובה, ואת זה נגלה, רק אם תישאר.

סמל אישי של משתמש
שי האדום
הודעות: 2863
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 09:48

Re: לקורא גיא לוי

שליחה על ידי שי האדום »

כל מילה בסלע, אני מאמין שכולם שואפים שהדברים האלו אכן יתממשו.
הלואי ויהיה משהו שישמע את זה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
הודעות: 5667
הצטרף: 04 ספטמבר 2008, 14:54
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
מיקום: הרצליה
יצירת קשר:

Re: לקורא גיא לוי

שליחה על ידי RedRock »

כיף לקרוא את דעתך, בטח ובטח אחרי שאני יודע שכבר חשבת אחרת...
אבל כואב לי לחשוב שכנראה מאוחר מדי...חבל.

סמל אישי של משתמש
AS1
הודעות: 1288
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 14:18
מיקום: גם אם יעבירו את שם לפה אני שם
יצירת קשר:

Re: לקורא גיא לוי

שליחה על ידי AS1 »

בכל מקרה אם לשפוט ע"פי דבריו בעבר ודבריו אתמול אחרי המשחק לא הוא זה שיוזם את הפרידה או יותר נכון לא הוא האיש שאליו צריך לפנות על מנת שהרומן הזה ימשך.יש להפנות לאלונה את הבקשות ואת הלחץ יש להפעיל עליה כבר במשחק הבית הקרוב.
במקרה הזה הקשבה לקהל לא תהיה מבחינת הימור משום ששני הצדדים מכירים ויודעים אחד את השני ואני מרשה לעצמי לומר מעריכים אחד את השני כך שרב הגלוי על הניסתר.
יעשה כל צד את הדרוש על מנת שמה שנראה סגור כבר יתהפך בצורה כלשהי והרומן של גיא לוי עם הפועל באר שבע ימשך כי כל פתרון אחר יראה פתטי מהצד המבקש לעזוב.
בשבוע הקרוב נהיה כולנו עסוקים בחגיגות עלייה אומנים וכיוצא בזה.בד בבד עם החגיגות יש לחשוב על מהלכים שאנחנו כקהל יכולים לעשות על מנת שגיא לוי ישאר.ואנחנו בהחלט יכולים לעשות כי יש לנו כוח אדיר.בואו לא ניכנס לאופוריה בחגיגות ולפתע נמצא את עצמנו עם איזה אוחנה על הקווים ועתיד לא ברור.
שבוע טוב
:יאללה הפועל:
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
הודעות: 2154
הצטרף: 04 ספטמבר 2008, 23:23
Title: קרייזי-רד

Re: לקורא גיא לוי

שליחה על ידי הסניגור האדום »

הנסתר רב מהגלוי.הסתיימה העונה. תודה לך גיא על הדרך שבה האמנת ואיתה הלכת לאורך הדרך.
אתה בחור אמיץ גיא. ללכת מול הזרם לא להישבר ראוי לכול הערכה.ראוי להערכה לכול מי שבאמת מעריך
אומץ ולאחד שבלי אגנדה ימשיך כך! ראוי להערכה עוד יותר גדולה.
אני לא אבקש ממך להישאר. כי כמו שהאמנתי בדרכה של אלונה שמינתה אותך לתפקיד. כך היום
אני מאמין לדרכה שתסיים או שלא תסיים את תפקידך במועדון.
אני לא הולך כמו עיוור אחרי החלטה כזו או אחרת של אלונה . האמונה שלי בדרכה באה לאחר
שלאורך כול הדרך מאז שהיא הגיע לכאן. שהיא טועה היא אינה מתביישת להודות בטעותה. היא
ממשיכה בדרך ותוך כדי לומדת ומתקנת תוך כדי תנועה.
יכול להיות שזו הדרך שבה אתה הסרת את אחריותך מקבוצות הנוער.ויכול להיות שזה היחס
שעובדי המועדון קיבלו ממך. אנו כאוהדים אנו חשופים אליך רק ברמת ניהול המשחק.
האם ההרכב שהעלית למשחק ראוי? האם האימונים נותנים ערך מוסף לשחקנים?
האם אתה מצטלם טוב בתקשורת? האם אמרת או לא אמרת את הדברים הנכונים בתקשורת.
זו הרמה שבה אנו נחשפים אליך ולא מעבר לזה.אז נכון שלפעמים הרגזת אותנו עם ההרכבים
שהעלית למשחקים כאלה או אחרים. ונכון שבראיונות הצלחת לעצבן את כול הנגב ואת באר שבע
בפרט. נכון שבמבחן התוצאה עמדת בכבוד ויכול להיות שזה מבחן הדרך גם.
אבל אם ניקח את המטרה שלשמה הגעת לכאן והיא עליה בכול מחיר. עשית את זה בצורה הכי טובה
אבל לצערי יותר מדי טובה. כי כדורגל ראוי היה כאן מבחינת גשם ביום קיץ שרבי לצערי.
והמחצית בירושלים חיזקה את זה הכי טוב שאפשר.
גיא אני רק סקרן לדעת מה יצא בסופו של דבר מהטריפל גיא אלונה נמני. האם באמת תלך למכבי
שאבי מנג"ר ואתה המאמן? ימים יגידו. בכול אופן שיהיה לך בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
crazyred
הודעות: 1320
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 09:40
Title: קרייזי רד

Re: לקורא גיא לוי

שליחה על ידי crazyred »

אני חושבת שלתת לגיא ללכת זה בניגון לדרך שהייתי רוצה שהמועדון יצעד בא. אני חושבת שעל מאמן עומדות מספר משימות, האחת מהם היא ת'כלס לעלות ליגה. זו המשמימה הראשונה, ואולי החשובה ביותר. ואת זה גיא לוי עשה. מישל, אתה צודק שאנחנו לא לגמריי יכולים לבחון את כל ההתנהלות של גיא לוי, או את עמידתו בדברים האחרים, אבל אם אחת מהמשימות הייתה לחבר את הקהל לקבוצה הבחור לגמריי בדרך הנכונה. איזה עוד מאמן עשה את מה שגיא עשה?
אני לא מאמינה בלהחליךף מאמנים באמצע עונה, ולמען האמת אני גם לא מאמינה בלהחליך מאמנים כל שנה, בעיקר לא כאלה שבסופו של דבר, בשורה התחתונה, הצליחו. שנאתי את ז'ינו על זה פיטר את לופא אחרי הגמר הארור נגד הפועל ר"ג, ואני לא אוהב את ההחלטה לתת לגיא ללכת אם היא תתקבל.

לא רק כי אני מאוד אוהבת את המאמן הזה, כי אני מאמינה בדרך שלו. כי מאמן שהצליח לא מחליפים. ובאופן כללי, אני לא מאמינה בלהחליף מאמן אחרי עלייה (או אחרי עלייה מהמקום החמישי אבל לא עלייה כמו שלנו שמובטחת כבר מעכשיו).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
8red
הודעות: 3582
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 09:49

Re: לקורא גיא לוי

שליחה על ידי 8red »

באמת שאם יש משהו שיפגע בשמחת העליה הפרטית שלי, זה הרגע שבו תצא הודעה רשמית שגיא לוי הולך.
כשבקיץ שעבר רצו פה שמות - הוא לא היה השם הכי בולט ולא הכי מועדף, אבל למדתי להעריך את הבנאדם, גם בימים הכי קשים.
נכון, סבלנו לא אחת במשחקים ועברנו דרך חתחתים (וגם מלחמה)- אבל מי היום יזכור שאת הנקודות שהוצאנו בשן ועין מכל מיני מגרשים ובעיקר בוסרמיל - כי מאזן החוץ שלנו מראה עדיין על אפס (!!!!!!!) הפסדים - הם הנקודות שהיוו את הבסיס בשבילנו לחגוג עליה באופן לא רשמי - חודשיים וחצי (!!!!!) לפני סיום הליגה ובאופן רשמי אולי כבר הערב כחודש וחצי לפני סיום הליגה, וכל זה בלי דפיקות לב ובלי הסבל שמלווה אצלנו כל שמחה כמה שידוע כמשפט שמתאר מכל את אוהדי הקבוצה - "נולדנו לסבול!"
ובכל זאת בלי עצב אי אפשר וחבל שדווקא העצב הזה נגרם לי אישית (ואני מאמין שלעוד כמה "בודדים" מבין האוהדים) ממה שהערכתי שישאר פה עוד הרבה זמן איתנו.
בכל מקרה, גיא - אני רוצה שוב לומר לך תודה ובהצלחה איפה שזה לא יהיה...
מאחל לך מכל הלב,
ניר קבלו.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה