היה מעולה היוםgalaaa כתב:גורש מפחיד אותי לא אופטימי מאיך שהוא יהיה העונה
מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
קודם כל, אין מה לעשות ברדה צריך להיות אופציה אחרונה כחלוץ, שנית , ביטון כמה שהוא מוכשר התקפית, ככה הוא חור הגנתי.
כמה נק טובות, בעשרה שחקנים לא התפרקנו, ולא שיחקנו מול קריית שמונה או מכבי חיפה.
היו לנו הזדמנויות לכבוש את השני, אבל שורה תחתונה האדום פשוט גמר אותנו ( הטרול הגבוהה היה חייב לקבל גם אדום, וחבל שצדק לא עשה הצגה אחרי המכה הראשונה).
ד'א חלק מהאוהדים שלנו פשוט הסטריים וטפשים.
כמה נק טובות, בעשרה שחקנים לא התפרקנו, ולא שיחקנו מול קריית שמונה או מכבי חיפה.
היו לנו הזדמנויות לכבוש את השני, אבל שורה תחתונה האדום פשוט גמר אותנו ( הטרול הגבוהה היה חייב לקבל גם אדום, וחבל שצדק לא עשה הצגה אחרי המכה הראשונה).
ד'א חלק מהאוהדים שלנו פשוט הסטריים וטפשים.
מציע לך לראות דחוף את השידור החוזר.dor69 כתב:אני לא יודע מה ראיתם אבל אני ראיתי כתישה שלנו עד האדום. משם והלאה כבר אני לא מאשים את הקבוצה, היא עדיין לא מתורגלת מספיק בשביל לעבוד כמו מכונה גם בעשרה שחקנים
התחלנו עם הפאניקה בהגנה הרבה לפני האדום. ראפ הזה עשה לנו צרות צרורות וכולם התעסקו בו בזמן שפרונטינו ורוחאס טיילו באין מפריע מסביב לרחבה.
הראפ הזה אומנם גבוה ועושה צרות אבל הוא נגר. היינו צריכים לשים לב יותר לשחקנים מסביבו(פרונטינו, רוחאס ופריירה) במקום להגיב בלחץ שכתוצאה ממנו הגיע האדום.
ברק בכר לא פחות השם בהפסד מהשחקנים!!!
*שהר וטוני היו צריכים להיכנס הרבה יותר מוקדם,
*לא יכול להיות שלא יהיה במגרש לפחות חלוץ טבעי אחד.
ברדה ששיחק חלוץ רק יצא וכבר קיבלנו את שער השוויון,
*גם נראה שברק בכר מפחד להוציא את בוזגלו.
משחק שני לא טוב של בוזגלו שהיה צריך להחליף אותו ובמקום זה הוציא את מליקסון שהיה יותר טוב מבוזגלו.
*שהר וטוני היו צריכים להיכנס הרבה יותר מוקדם,
*לא יכול להיות שלא יהיה במגרש לפחות חלוץ טבעי אחד.
ברדה ששיחק חלוץ רק יצא וכבר קיבלנו את שער השוויון,
*גם נראה שברק בכר מפחד להוציא את בוזגלו.
משחק שני לא טוב של בוזגלו שהיה צריך להחליף אותו ובמקום זה הוציא את מליקסון שהיה יותר טוב מבוזגלו.
מה אתה מזיין במוח,באמת אבל,מה בכוח לחפש.galaaa כתב:גורש מפחיד אותי לא אופטימי מאיך שהוא יהיה העונה
אחלה גורש.
התחיל השידור החוזר. שימו לב לדקות מהשער של אוגו עד להרחקה.
השופט גמר את המשחק. תוסיפו את הפנדל שלא היה בטדי.
הלו, זה לא ליגה שאפשר לתקן במשחק הבא.
הנקודה השחורה פה זה שאין לנו טיפה קילר אינסטינקנט.
גם היום וגם בטדי במקום לגמור את המשחק כשהמומנטום אצלנו, יוצא שאנחנו תופסים את הראש 10 דקות רצוף.
טיפה יותר אמונה וחדות ואנחנו עולים על אפו וחמתו של השופט שבלי קשר להרחקה, בכל שריקה קטנה הלך איתם.
הלו, זה לא ליגה שאפשר לתקן במשחק הבא.
הנקודה השחורה פה זה שאין לנו טיפה קילר אינסטינקנט.
גם היום וגם בטדי במקום לגמור את המשחק כשהמומנטום אצלנו, יוצא שאנחנו תופסים את הראש 10 דקות רצוף.
טיפה יותר אמונה וחדות ואנחנו עולים על אפו וחמתו של השופט שבלי קשר להרחקה, בכל שריקה קטנה הלך איתם.
אני לא מבין פה חלק מהאנשים,למה ציפיתם? שניתן הצגה עם עשרה שחקנים מול קבוצה אירופאית פיזית כשאין לקבוצה עדיין כושר גופני ל-90 דקות?
אם כבר לדפוק את הראש מעצבים זה על המשחק בטדי,המשחק של היום הוא לא קנה מידה לכלום.
אם כבר לדפוק את הראש מעצבים זה על המשחק בטדי,המשחק של היום הוא לא קנה מידה לכלום.
חבל, לא על צמד המשחקים האלה ששוב בעטנו בדלי מול קבוצה עבירה בהחלט. חבל על זה שלא שברנו את התקרת זכוכית הזו של לעבור שלב באירופה. יום יומיים הבאסה תעבור.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מעניין איך בכר ולך לנהל את הסגל הזה עכשיו
אני קצת מסתייג מהחילופים שהוא עשה
ברדה היה צריך להישאר ולהוציא את ראדי
הובאן היה צריך להישאר בחילוף השני
ניהול משחק איטי לדעתי
ניהול משחק איטי לדעתי
גם גורש וגם בן ביטון היו מעולים היום.
צריך לציין לטובה גם את טאהא שהיה פנטסטי במחצית השנייה.
קיצור... יהיה טוב. הקבוצה משחקת ביחד חודש פלוס מינוס ואי אפשר להגיד שגם במשחק חלש כזה לא היינו שווים גול נוסף. וכן, אני אגיד עוד עשרים פעם שהשופט דפק אותנו, כי הוא אחושרמוטה דפק אותנו ולא רק עם האדום אלא גם מיליון צהובים שלא נשלפו.
צריך לציין לטובה גם את טאהא שהיה פנטסטי במחצית השנייה.
קיצור... יהיה טוב. הקבוצה משחקת ביחד חודש פלוס מינוס ואי אפשר להגיד שגם במשחק חלש כזה לא היינו שווים גול נוסף. וכן, אני אגיד עוד עשרים פעם שהשופט דפק אותנו, כי הוא אחושרמוטה דפק אותנו ולא רק עם האדום אלא גם מיליון צהובים שלא נשלפו.
ברדה היה צריך להישאר ? אתה לא רציני.taltal כתב:מעניין איך בכר ולך לנהל את הסגל הזה עכשיו
ניהול משחק איטי לדעתי

ברדה לא חלוץ. בעונה שעברה זה עוד עבד, אבל חלאס.
פקפקנו בזה בהתחלה, אבל למישהו יש ספק שהתפקיד שבכר מייעד לו זה הדבר הכי טוב ונכון עבורו?
פקפקנו בזה בהתחלה, אבל למישהו יש ספק שהתפקיד שבכר מייעד לו זה הדבר הכי טוב ונכון עבורו?
- red and white
- Title: Almog
היה צריך להגדיל להם את הפקקים בנעל או לשים להם סולייה נוספת על הסולייה כדי שיהיו קרובים לגובה של הענקיים האלה, כשלוטם היה אצלנו הוא היה אחד הגבוהים בקבוצה אבל ליד פריירה וראפ הוא נראה כמו ילד בכיתה ג' והשחקנים שלנו כאילו חזרו מהגן.
- ForeverRed
דבר אחד באמת לא ברור לי - למה ראדי מקבל כל כך הרבה דקות.
זה לא זה.
זה לא זה.