סיכום עיקרי פגישת נציגי האוהדים עם הנהלת הקבוצה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום עיקרי פגישת נציגי האוהדים עם הנהלת הקבוצה.

שליחה על ידי yedidel »

שוב מפספסים את הדבר העיקרי, אני מאוד התאכזבתי בפגישה שלא דובר על זה בכלל, וזה חווית האוהד.

עזבו 10 שקל לפה ולשם, עזבו שיווק. ההיי-לייט של המשחקים האלה זה כל האוהדים הרדומים שלא באים בדרך כלל ויבואו במיוחד בשישי. יבואו -> יהנו -> יבואו שוב, והנה יש לנו 10,000 אוהדים כל משחק שנה הבאה.

מה שבדרך כלל קורה - וראינו את זה מול כפר סבא שבוע שעבר - זה שהאבא שלא היה במגרשים שנתיים משתכנע לתת צ'אנס ולהגיע.

אז הוא מגיע - ואז נתקע בחניה.
יוצא מהחניה - נדחס בתור לקופות.
מצליח לצאת עם כרטיסים - נכנס למלחמת עולם בשערים, שהוא צריך לסוכך על ילדיו הקטנים שלא יימחצו מההמון, שהוא רואה שוטרים דוחפים לכל עבר.
ואחרי כל זה, הוא נכנס ליציע ונזכר לאיזה חורבה הוא הגיע.
וזה עוד לפני שהגענו לרמת המשחק שבארצנו אף פעם לא מכסה על כל הסיוטים שציינתי.

איפשהוא בין הקופות ליציע הוא כבר אומר לילדים שלו "אתם מבינים למה אני לא בא יותר לכדורגל?"

ומשום מה מתעקשים בהנהלה לא להבין את זה. כמעט בכל משחק שהיה הרבה קהל מאז ההנהלה החדשה (רעננה מחזור ראשון שנה שעברה, הפועל ת"א, הרצליה השנה, כפר סבא) היתה אנדרמולסיה בכניסות ולא נראה שהלקחים מופקים מפעם לפעם. סומכים על המשטרה שכידוע החשיבה היצירתית שלה שואפת לאפס, שלא לדבר על ה"ההיערכות המוקדמת" שלידה חכמי חלם נראים כגאונים.

בקיצור, משווקים פה מוצר גרוע מיסודו - כדורגל ישראלי. תוסיפו לזה אצטדיון כמו וסרמיל ותבינו עד כמה זה קשה. עד כאן הדברים שלא בשליטה.

מה שכן בשליטה:
1) לפתוח את כל הקופות - תמיד. מקסימום יבואו פחות מהצפוי. כמה קופאי כבר מרוויח בשעה? יהיה הפסד של 300-400 שקל במקרה הגרוע?
2) לפעמים זה לא מספיק, אז אפשר להביא קופות "ניידות", בוטקה, גם לא בעלות גבוהה.
3) כמה שיותר כניסות פתוחות. אני לא מבין איך אבי שכטר הצליח בכלל לעלות את השאלה אם לפתוח את הכניסות בשער 3 או לא.
4) הבלאגן בכניסות תמיד מתחיל שאורך התור יותר ארוך מהמעקה, ואז כולם מתחילים להידחף מהצד ואין סדר. אז להביא "ג'רזי" (האדומים לבנים האלה שהמשטרה משתמשת במחסומים) ולהאריך את המעקה במשחקים מהסוג הזה. חובה גם לשים סדרן בחוץ כדי לפקח על הסדר בתור.
5) נציג הנהלה בכל שער שיהיה מספיק פיקח בשביל לאלתר איפה שצריך ולפתור בעיות - כי המשטרה בטוח לא תעשה את זה. משום מה הנציגים האלה נעלמו לי במשחקים האחרונים.

ואחרי כל זה, שהאוהד ירגיש שעושים הכל כדי שהוא ירגיש בנוח, תאמינו לי שה-5 שקל האלה כבר לא ישנו לו.

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

אדומה דרומית כתב: ראיתי היום מלא סרטונים ביוטיוב שלנו משנים עברו וגם של הפועל תל אביב שמומחית בתצוגות עידוד (מה לעשות, כואב אבל נכון), אחחח היו ימים, היה כיף להזכר בימים היפים שלנו.... 2-6 מפוצצים, היציע מקושט בסרטים בלבן ואדום, אלפי בלונים, עשרות דגלים (לאן הם נעלמו?). אני כבר לא מדברת על החזיזים ורימוני העשן שהאירו וכיסו את המגרש כולו, שזה כבר אין באף מגרש בגלל ההחמרות בעונשים. אבל היתה שמחה, היתה תצוגה.

המועדון נותן 3500 ש"ח רק בשביל המשחק ביום שישי שיתווספו לאלפי השקלים מהפסטיבל בשקל, ואנשים פה מבואסים ומרגישים מרומים. איפה קיבלנו את זה מזינו? מתי היה לקהל כל כך הרבה כסף? ממתי נהיינו מפונקים ככה? מה אנחנו ביית"ר של גיאדמק? איפה העממיות? לא צריך שלטים שכל אחד עולה 4000 שקל (אני בכוונה קצת מגזימה כדי להעביר נקודה). לא צריך שלטים מבד מיוחד שמיובא מאנ'לא יודעת איפה. יאללה! כולה כדורגל, לא חתונה ולא שמלת כלה.

תוסיפו את השווי של מה שהספונסרים מביאים ויש לכם פה סכום מטורף של כסף. אנחנו בתקופת מיתון וכלכלה בקנטים לא לשכוח.
אז נכון, את רוב הכסף לא המועדון הוציא אלא הספונסרים, זה באמת משנה? למישהו אכפת שעל הדיגלון שהוא מנפנף יהיה לוגו של חברה? לא נראה לי.

:-)
כמה דברים עדי,
בקשר לזה שהמועדון נותן 3,500 למשחק הזה. תיקון קטן. זה הרבה יותר מזה. (ע"פ הבנתי) הוא מקצה 3,500 לקניית עשרה דגלים גדולים! זאת אומרת שזה משהו שישאר איתנו הלאה...וזה לא רק למשחק הזה.

דבר שני את אומרת מצד אחד שלא צריך שלטים בשווי גדול, ומצד שני את מתרפקת על תצוגות עבר ושואלת איפה זה....לשלטים היקרים האלו יש חלק גדולמהתצוגות ענק האלו ...זה אחד מהדברים שעושה תתצוגה לגדולה יותר....

בקשר לתרומה של הספונסרים והמיתון. האמת לא חשבתי על זה
באמת כל הכבוד להם על התרומות!! המצב באמת לא קל...סחתיין

ודבר האחרון.
החיוך בסוף...שישאר תמיד !!! אמן.

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

yedidel כתב:
אז הוא מגיע - ואז נתקע בחניה.
יוצא מהחניה - נדחס בתור לקופות.
מצליח לצאת עם כרטיסים - נכנס למלחמת עולם בשערים, שהוא צריך לסוכך על ילדיו הקטנים שלא יימחצו מההמון, שהוא רואה שוטרים דוחפים לכל עבר.
ואחרי כל זה, הוא נכנס ליציע ונזכר לאיזה חורבה הוא הגיע.
וזה עוד לפני שהגענו לרמת המשחק שבארצנו אף פעם לא מכסה על כל הסיוטים שציינתי.

איפשהוא בין הקופות ליציע הוא כבר אומר לילדים שלו "אתם מבינים למה אני לא בא יותר לכדורגל?"
אולי אתה צודק באזשהו מקום, ידידאל
אבל
אני שואל, למה לאותו בנאדם לא לחשוב קצת קדימה, ושהוא מגיע למסקנה שזה משחק שיכולים להיות בו הרבה אוהדים, אז להגיע למסקנה שצריך גם להגיע קצת יותר מוקדם.
אני למשחק מול כפ"ס הגעתי לקופות ולשערים בסיבות 18:10 וקניתי כרטיסים ונכנסתי חלק בלי לעמוד שניה בתור.
אתה יכול לשאול את אביאל ומישל, הם היו איתי בכניסה לשער 5
ואז בתוך שער 5 היו כבר לפחות 1000-1500 איש שכנסו חלק ובלי שום לחץ

אני חושב שהבעיה מתחילה מהאנשים שמתחילים להגיע רבע שעה לפני תחילת המשחק (וככה זה כמעט תמיד בב"ש) ואז הם נלחצים וחושבים שהם לא יספיקו לראות את תחילת המשחק ואז גם השוטרים נלחצים כי האוהדים דוחפים ואנשים עלולים להמחץ, אז הם מתחילים להשתולל.
ואז כמובן מאשימים אותם.

תגיעו יותר מוקדם תפתרו המון בעיות.

כמובן שאני גם מאשים תשוטרים שלא סגרו את שער 5, אלא העבירו דרכו לשער 3, למרות שזה היה מוכן כי כבר 50 דקות לפני המשחק עמדו שם מאבטחים! אז ההנהלה יכולה להגיד שהיא לא הייתה מוכנה עד מחר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עדי הכניסות למגרש ממש לא טובות וגם הקופות לא זה אפילו באוורווה בפתח תיקווה יותר טוב !!
למה שאני הולך למשחקים של מכבי הפועל ת"א שיש שם 15 אלף צופים אף אחד לא נדחס
למה שאני הולך למשחקים של מכבי חיפה באירופה אף אחד לא נדחס ?
כי פה הכל דפוק ידיאל צודק במה שהוא אומר הכל גרוע אי אפשר ככה במקום שהמועדון יחשוב איך לתקן את זה הוא יושב בשקט ולא אכפת לו
לגבי הסלילי נייר של המשטרה בשביל להאריך את התור ניראה רעיון מצויין !!!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

סבבה
אמרתי בהתחלה שאני מסכים איתו באיזשהו מקום
אבל אנשים שיודעים שזה ככה, פשוט יגיעו יותר מוקדם ולא רבע שעה לפני פתיחת המשחק.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

ידידאל ושי צודקים לגמרי אבל לא בזה דנו פה בטופיק אלא בכמה כסף הצליחו ל"הוציא" מההנהלה וכמה הנחה בכרטיסי וכו.

ברור שגם עם השיווק הכי טוב בעולם וכרטיס ב10 שקל כל מה שהאוהד צריך לעבור לפני שריקת הפתיחה בטל בשישים. אבל זה לא משהו שאפשר להגיע אליו בישיבה אחת של אוהדים והנהלה. זה לא משהו שקובעים בחצי שעה. זה דורש חשיבה והתכוננות, הכנות מראש.

ביום שכל מה שידידאל טען שצריך להיות יקרה... אני... לא יודעת מה יעשה חחח

לגבי אביזרי העידוד, ברור שאלו דברים שישמשו בעתיד גם, אוי אם לא.
אבל עדי, תכנס ותראה את הסירטונים, לא היו שם דגלי פריסה ענקיים, לא היה איזה משהו היסטרי במיוחד. פשוט המון שמחה ולא גוש של 100 איש באזור התופים ששר וקופץ אלא יציע שלם ומלא דגלים על חכות, שלטים שצויירו על בד על ידי אוהדים, בלונים, סרטים והרבה קונפטי וזה היה מרשים. כנס תראה את מה שתל אביב עשו... מדהים. לראות ולקנא פשוט.
אוהדים פה הולכים רחוק ורוצים לעשות דברים כמו בצ'לסי, קודם שנגיע לרמה של הפועל תל אביב אחר כך נדבר על צ'לסי.
(זה בטח יגרור תגובות זועמות אבל זו האמת)

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אדומה דרומית כתב:אוהדים פה הולכים רחוק ורוצים לעשות דברים כמו בצ'לסי, קודם שנגיע לרמה של הפועל תל אביב אחר כך נדבר על צ'לסי.
(זה בטח יגרור תגובות זועמות אבל זו האמת)
בטח תגובות זועמות!!!

צ'לסי? צ'לסי? who the f*ck is chelsea? :)

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

לא מבין למה תגובות זועמות..

הפועל ת"א מבחינת תצוגות ולדעתי גם מבחינת עידוד הוא הכי טוב בארץ
מה שנכון נכון אין מה לעשות.
הקהל שלנו יקבל ציון 10 ר-ק שבא לו...ובא לו בערך עשר דקות במשחק

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אני חושב שלא הובהר מספיק טוב העניין בטופיק .

מחירי הכרטיסים לקראת המשחק יהיו:

35 ש"ח למבוגר, 25 ש"ח לילד. 60 ש"ח לאבא ובנו זה מכובד.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

עדיין לא הבנתם את המהות של מחיר אחיד למשחק העלייה. אפשר להתווכח שעות ולדבר על כך
שהמחירים סבירים ואב ובנו 60 ש"ח זה בסדר גמור אבל כל הדיבורים האלה יפים.
מדובר במשחק אחד בודד שקורה פעם בכמה שנים ובו ראוי שההנהלה תדאג שכל מי שרוצה יהיה
שותף לחגיגה הזו. תתפלאו אבל 60 ש"ח+דלק+כיבוד זו לא הוצאה פשוטה. יש הזדמנות למשוך
אלפי בוגרים וילדים שיגיעו רק בגלל שזה עולה 20 ש"ח וישארו אח"כ ללא קשר למחיר. בנוסף יש
אוכלוסיות חלשות מאוד שנמנעת מהם האפשרות להגיע למשחק בגלל העלות הכספית. לא ביקשנו
להוזיל מחירים באופן קבוע או להוזיל מנויים, בסה"כ ביקשנו במשחק בודד אחד לתת מחיר אחיד
ע"מ שכל תושב באזור יוכל לצפות במשחק.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אנשים מתפזרים יותר מדי עם הטיעונים...תקראו טוב טוב אריק, ואת הסוגריים שלי בהודעה הראשונה.

זה שורש העניין.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה