אז מה היה לנו היום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: אז מה היה לנו היום

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:הדבר היחיד שמטריד בשלב זה, זה חוסר המחויבות או האנמיות של השחקנים

לדעתי זה בגלל שמדובר במפעל זניח אבל אני מאוד מקווה שלא מסתתר פה איזה סבוטאז׳ נסתר
סבוטאז על מה?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ONmyOWN כתב:מה שלי יותר הפריע מעבר למשחק הלא טוב שלנו הוא הראיון של בכר בסיום המשחק.

בקרית שמונה הוא דיבר דוגרי למצלמה בלי לסלף דברים ופה נראה שמדי פעם הוא גונב דעת. יכול להיות שהוא מנסה לשדר לקבוצה משהו מסויים ולהראות שהכל טוב ולא קרה כלום.

לומר אתמול שהיו דברים טובים זה לא נכון, לומר אתמול שזה רק משחק הכנה 'אחרי הכל' ומצד שני לומר שגביע הטוטו זה מפעל שרוצים ללכת בו עד הסוף זה גניבת דעת. בטח לנוכח העבודה שזה משחק 'הכנה' אחרון לפני הליגה והוא היה צריך לעלות עם ההרכב הכי חזק כמו שחלק כאן אמרו זאת.

ובכלל, חלק מהמשפטים שלו בראיונות הם לא מציאותיים ביחס למשחק שהיה.

לא ראיתי סדר, לא ראיתי אמצע ששולט, לא ראיתי קבוצה שמשחקת כקבוצה, המון איבודי כדור, אין משחק לחץ, אין הנעת כדור. הזכיר לי מאוד המשחק את התקופה עם אלישע. לא ראיתי את בכר מנסה לעורר את השחקנים תוך כדי משחק.

צפיתי לראות משהו מהעבודה של איתן עזריה במשחק הזה. חוץ מעבודה טובה על דוידזאדה לא רואה בינתיים שום השפעה.

בכל מקרה להפסד הזה השפעות והשלכות לכל מיני כיוונים. מכניע מעט לחץ ופאניקה ומוריד מעט מהביטחון, וכמובן שכרגע אי אפשר לדעת מי יהיו ה-11 שיעלו או לפחות חלקם, במשחק מול ק"ש.
די כבר בחייאת. די להיות עיוור- איך אפשר להשוות את מה שראית אפילו במשחק הכביכול גרוע מול נתניה לאותה תקופה בשנה שעברה?
עזוב אותה תקופה, למשחקים מהעונה הרגילה בעונה שעברה. נתניה הגיעו ל2 בעיטות לשער, מ2 טעויות. שנה שעברה גורש היה עובד שעות נוספות כל משחק.
סה"כ הגענו להמון מצבים, ושלטנו 90 דק ... נתניה צריכים להודות לברק לוי, לקורה ולאלוהים שהם לא ירדו בפיגור של 2-3 שערים כבר המחצית.
נכון שלא הכל מושלם, יש דקות שמשחק הלחץ לא פועל בתיאום הנכון, יש דקות שההנעת כדור לא מספיק מהירה אבל אתה חייב להבין שכדי שהשחקנים יעשו את השינוי העצום מהשיטה של שנה שעברה , אנחנו צריכים לתת להם תקופה ויכול להיות שהיא תהיה לא קצרה.
אבל בינתיים הבסיס טוב, והיו גם משחקים טובים יותר שהדברים פעלו בצורה יותר חלקה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ns75 כתב:אני מאוד מקווה שלא מסתתר פה איזה סבוטאז׳ נסתר

טוב, חאלס חאלס!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

Totti כתב:
בחיאת דר, בכמה משחקים של הנוער היית? את האמת אבל
אם יורשה לי להתערב (כאחד שרואה את רוב משחקי הבית של הנוער) השלישיה שדר הזכיר באמת בלטה לטובה שנה שעברה (גמון היה פצוע חלק מהזמן). מנגד יש צדק בדבריך על המחויבות. שמעון הרוש לא עשה בעונה וחצי את הקילומטראז שאופיר עשה במשחק הבכורה שלו.
קיבלת הזדמנות? לך תטרוף את הדשא.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

תותחים, קחו נשימה.
אנחנו לקראת עונה חדשה, בדגש על ה-לקראת. בכל שלב בעונה יהיה את השחקן שיוביל יותר מהשאר ואת זה שיהיה ביכולת פחות טובה. החוכמה זה שבתקופה הטובה תהיה הארוכה ביותר.
תנו לשחקנים קרדיט, גם הם מרגישים שזה ממש כמו משחק אימון ולומדים את השיטה.
לא דואג לאף אחד יודע שבכל העונה עם השחקנים שיש לנו כל אחד מהם יכול להיות בעונת שיא: רק תחלמו על זה- בוזגלו, ברדה, מליקסון,ארבייטמן, סהר, נוואקמה, ראדי וכו'.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: סבוטאז על מה?
מתגעגעים לקייטנה של דוד אלישע

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ONmyOWN כתב:מה שלי יותר הפריע מעבר למשחק הלא טוב שלנו הוא הראיון של בכר בסיום המשחק.

בקרית שמונה הוא דיבר דוגרי למצלמה בלי לסלף דברים ופה נראה שמדי פעם הוא גונב דעת. יכול להיות שהוא מנסה לשדר לקבוצה משהו מסויים ולהראות שהכל טוב ולא קרה כלום.

לומר אתמול שהיו דברים טובים זה לא נכון, לומר אתמול שזה רק משחק הכנה 'אחרי הכל' ומצד שני לומר שגביע הטוטו זה מפעל שרוצים ללכת בו עד הסוף זה גניבת דעת. בטח לנוכח העבודה שזה משחק 'הכנה' אחרון לפני הליגה והוא היה צריך לעלות עם ההרכב הכי חזק כמו שחלק כאן אמרו זאת.

ובכלל, חלק מהמשפטים שלו בראיונות הם לא מציאותיים ביחס למשחק שהיה.

לא ראיתי סדר, לא ראיתי אמצע ששולט, לא ראיתי קבוצה שמשחקת כקבוצה, המון איבודי כדור, אין משחק לחץ, אין הנעת כדור. הזכיר לי מאוד המשחק את התקופה עם אלישע. לא ראיתי את בכר מנסה לעורר את השחקנים תוך כדי משחק.

צפיתי לראות משהו מהעבודה של איתן עזריה במשחק הזה. חוץ מעבודה טובה על דוידזאדה לא רואה בינתיים שום השפעה.

בכל מקרה להפסד הזה השפעות והשלכות לכל מיני כיוונים. מכניע מעט לחץ ופאניקה ומוריד מעט מהביטחון, וכמובן שכרגע אי אפשר לדעת מי יהיו ה-11 שיעלו או לפחות חלקם, במשחק מול ק"ש.
אחשלי בעיית הסילוף לא נמצאת אצל בכר.
היא נמצאת אצלך.
מי שלא ראה את המשחק ויקרא מה שכתבת יחשוב שהינו צריכים לחטוף 5

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

עכשיו בספורט 5 שידור חוזר של המשחק מול נתניה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אריאל2 כתב: אם יורשה לי להתערב (כאחד שרואה את רוב משחקי הבית של הנוער) השלישיה שדר הזכיר באמת בלטה לטובה שנה שעברה (גמון היה פצוע חלק מהזמן). מנגד יש צדק בדבריך על המחויבות. שמעון הרוש לא עשה בעונה וחצי את הקילומטראז שאופיר עשה במשחק הבכורה שלו.
קיבלת הזדמנות? לך תטרוף את הדשא.
בדיוק מה שאהבתי בדן ביטון אתמול.
הרגשתי שהוא בא לנצל כל דקה שהוא על הדשא, בדיוק מה שאני מצפה מילד שעלה להופעת בכורה.
כל הכבוד!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RedRock כתב:
בדיוק מה שאהבתי בדן ביטון אתמול.
הרגשתי שהוא בא לנצל כל דקה שהוא על הדשא, בדיוק מה שאני מצפה מילד שעלה להופעת בכורה.
כל הכבוד!
לא בכורה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Totti כתב: לא בכורה
הלו, יש מספיק קטנוניים בפורום...מה נדבקת עכשיו? :יריות:

סמל אישי של משתמש