יוסף אבו לאבן יושאל לרעננה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: יוסף אבו לאבן יושאל לרעננה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: מה הקשר גביע? את המספרים הוא סיפק בסוף בליגה השנייה, אל תחזק איתם את הטענה.

שוב גוזלן יהיה החלוץ הטוב בארץ בעניי. הוא חיית רחבה, מנתר מדהים, נוגח בחסד...מבחינת פוטנציאל אין בכלל מה להשוות
אתה טוען שהוא בלט במשחקים בליגה השנייה לנוער. אני מזכיר לך שבגביע המדינה באותה עונה, שם קבוצת הנוער פגשה קבוצות מליגת העל, כולל מכבי פתח תקווה שסיימה בצמרת באותה עונה וכולל מכבי שזכתה באליפות הוא היה מצוין וגם הבקיע מול אותם קבוצות.

אני חושב שאבו לאבן עם הרכב קבוע ברעננה שווה 10 שערים ואף יותר בעונה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה טוען שהוא בלט במשחקים בליגה השנייה לנוער. אני מזכיר לך שבגביע המדינה באותה עונה, שם קבוצת הנוער פגשה קבוצות מליגת העל, כולל מכבי פתח תקווה שסיימה בצמרת באותה עונה וכולל מכבי שזכתה באליפות הוא היה מצוין וגם הבקיע מול אותם קבוצות.

אני חושב שאבו לאבן עם הרכב קבוע ברעננה שווה 10 שערים ואף יותר בעונה.
אני טוען שהוא שחקן ליגה לאומית ושהניסיון להשתמש בשערים שלו בנוער כראיה ליכולות שלו בליגת הנל הם הונאה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב: אני טוען שהוא שחקן ליגה לאומית ושהניסיון להשתמש בשערים שלו בנוער כראיה ליכולות שלו בליגת הנל הם הונאה
לא מדובר בדובב גבאי עם עשר שנים בליגת העל שבהם הוא כבש את מירב השערים בפנדלים ועדין לא הגיע לעשרה שערים בעונה.
מדובר על שחקן צעיר שברזומה שלו יש שתי השאלות קצרות (ברמת השרון שיחק יותר בסכנין פחות) ובשאר הזמן מעט מאוד דקות אצלנו. לכן זה הגיוני מאוד שנספר על העובדה שבתקופה שלו בנוער הוא מאוד הרשים. גם כשעזר לקבוצת הנוער לעלות ליגה וגם במשחקי הגביע באותה עונה שם הוא בלט בקבוצה שנעצרה רק בהארכה בגמר מול מכבי של קהת שגם לקחה אליפות באותה עונה (גם בגמר הוא זה שכבש לקבוצת הנוער).
כאחד שראה אותו לא מעט בקבוצת הנוער אני יכול להגיד שמבחינת האיכויות שהוא מביא למגרש, ממה שאני ראיתי, מדובר בחלוץ שיכול להשתלב בליגת העל.
ושוב, 7 שערים ב13 משחקים ברמת השרון בליגת העל, זה לא מעט וגם זה מלמד שאסור לפסול את אבו לאבן על הסף.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: לא מדובר בדובב גבאי עם עשר שנים בליגת העל שבהם הוא כבש את מירב השערים בפנדלים ועדין לא הגיע לעשרה שערים בעונה.
מדובר על שחקן צעיר שברזומה שלו יש שתי השאלות קצרות (ברמת השרון שיחק יותר בסכנין פחות) ובשאר הזמן מעט מאוד דקות אצלנו. לכן זה הגיוני מאוד שנספר על העובדה שבתקופה שלו בנוער הוא מאוד הרשים. גם כשעזר לקבוצת הנוער לעלות ליגה וגם במשחקי הגביע באותה עונה שם הוא בלט בקבוצה שנעצרה רק בהארכה בגמר מול מכבי של קהת שגם לקחה אליפות באותה עונה (גם בגמר הוא זה שכבש לקבוצת הנוער).
כאחד שראה אותו לא מעט בקבוצת הנוער אני יכול להגיד שמבחינת האיכויות שהוא מביא למגרש, ממה שאני ראיתי, מדובר בחלוץ שיכול להשתלב בליגת העל.
ושוב, 7 שערים ב13 משחקים ברמת השרון בליגת העל, זה לא מעט וגם זה מלמד שאסור לפסול את אבו לאבן על הסף.
אלו היו שערים של אנרגיה והרבה מזל, אנרגיה יש לו בשפע.
לא פוסל על הסף משה, רק חושב שהוא כבר כמה שנים לא שחקן נוער ולהמשיך להזכיר את מה שעשה בנוער כמדד לאיכויות שלו זו הטעיה ברורה

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Totti כתב: ולא יהיה עשירית ממה שטוני היה שם.

פיתחתם אנטי הזוי כלפיו, הוא חלוד מאוד, אבל שחקן אדיר. ראינו אותו איזה משחק או שניים
האכזבה אם אפשר להגדיר את זה כך,
היא לא ברמה המקצועית כי באמת הוא שחקן על לליגה שלנו,העניין זה הגישה שלו,הוא נראה , ואולי זה רק נראה כך שהוא אדיש וקצת לא מחובר לשאר השחקנים, נראה שקשה לו לקבל את העובדה שאצלנו הוא עוד שחקן בפאזל.
מההתחלה טענתי שאצלו הכל בראש, ברגע שיסדר את הקופסא אנחנו נרוויח שחקן ענק, אני רק מקווה שזה יקרה במהירות כי אחרת.. לקהל שלנו אין יותר מידי סבלנות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

simply-red כתב: האכזבה אם אפשר להגדיר את זה כך,
היא לא ברמה המקצועית כי באמת הוא שחקן על לליגה שלנו,העניין זה הגישה שלו,הוא נראה , ואולי זה רק נראה כך שהוא אדיש וקצת לא מחובר לשאר השחקנים, נראה שקשה לו לקבל את העובדה שאצלנו הוא עוד שחקן בפאזל.
מההתחלה טענתי שאצלו הכל בראש, ברגע שיסדר את הקופסא אנחנו נרוויח שחקן ענק, אני רק מקווה שזה יקרה במהירות כי אחרת.. לקהל שלנו אין יותר מידי סבלנות.
אתמקד במילה האחרונה שכתבת, סבלנות.
זה שם המשחק

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Totti כתב: אתמקד במילה האחרונה שכתבת, סבלנות.
זה שם המשחק
זה מדהים שאוהדים שראו את בוזגלו ביכולת עלובה עד מחזור 7 (!!), ואת פלט מתעורר רק בסוף הסיבוב כאלה קצרי רוח.
לא לומדים כלום.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yossi כתב: זה מדהים שאוהדים שראו את בוזגלו ביכולת עלובה עד מחזור 7 (!!), ואת פלט מתעורר רק בסוף הסיבוב כאלה קצרי רוח.
לא לומדים כלום.
+1

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מסכים עם טוטי. אבולאבן חלוץ חלש.
בתחילת הדרך עוד היו תקוות שיגדל פה חלוץ רוטציה אבל הוא לא התקדם במילימטר.
הוא יכול להיות חלוץ רביעי/שלישי במקרה הטוב בקבוצת תחתית.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: מה הקשר גביע? את המספרים הוא סיפק בסוף בליגה השנייה, אל תחזק איתם את הטענה.

תודה רבה...

וע''ע הפועל ר''ג ב-2003 ו-2013...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

וסרמיליה מפרסמים שהוא חתם ברעננה ל5 עונות.

האומנם?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מעניין כמה קיבלנו עליו.
בפחות מחצי מיליון שקל יצאנו פראיירים.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

איזה חצי מיליון , 250 אלף שקל ואשר אלון צריך לקבל נשיקה ענקית

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מה שמדהים הוא שקראתי דיון זהה אצל אוהדי חיפה, אחד לאחד, על שחר הירש, כולל תגובות כמו "הוא יכול להיות חלוץ רביעי/שלישי במקרה הטוב בקבוצת תחתית".

אוהדים בישראל פוסלים שחקנים, אפילו צעירים, בקלות כל כך שזה מדהים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גיא חניה כתב:איזה חצי מיליון , 250 אלף שקל ואשר אלון צריך לקבל נשיקה ענקית
חצי מיליון ולא שקל פחות.
מדובר בשחקן צעיר תחת חוזה.
אם הוא הלך תמורת נזיד עדשים אז עדיף היה להשאיל ולמכור כשהמחיר יעלה.

שלח תגובה