ראיון פתיחת עונה עם בוזגלו
Re: ראיון פתיחת עונה עם בוזגלו
שנת מבחן בשבילו, ואפשר להבין למה הוא הצליח רק עם אלישע.
כבר המשחקים האחרונים ראינו שהוא לוקה לפעמים בחוסר אחריות מזעזע, לא משקיע במסירות, לא חושב מהר, לא משחרר כדור במהירות- כל אלו גורמים לאיבודים משפיעים, כמו האיבוד שלו בגול השני של ת'ון.
בכר חייב לשבת עליו חזק, וגם מאור חייב להבין שהוא חייב להשקיע יותר ולשחק כמו כל כוכב של קבוצה ששואפת להיות מקצוענית, נגמרה השכונה.
כבר המשחקים האחרונים ראינו שהוא לוקה לפעמים בחוסר אחריות מזעזע, לא משקיע במסירות, לא חושב מהר, לא משחרר כדור במהירות- כל אלו גורמים לאיבודים משפיעים, כמו האיבוד שלו בגול השני של ת'ון.
בכר חייב לשבת עליו חזק, וגם מאור חייב להבין שהוא חייב להשקיע יותר ולשחק כמו כל כוכב של קבוצה ששואפת להיות מקצוענית, נגמרה השכונה.
- simply-red
נחמד, רוצים קבלות בשטח ולא רק דיבורים.
הצחיק אותי קצת ה20 גולים בעונה.
הצחיק אותי קצת ה20 גולים בעונה.
חולה עליו!
גבר גבר
שחררו ממנו, תקשורת זה חלק בלתי נפרד מכדורגל
פעם בכינו שהתקשורת לא מתייחסת, היום אתם מפחדים ממנה.
שידבר, שיציב מטרות בפומבי. מה רע?
עונה לעניין ומוסיף שם טוב למועדון.. גם זה לא טוב?
גבר גבר
שחררו ממנו, תקשורת זה חלק בלתי נפרד מכדורגל
פעם בכינו שהתקשורת לא מתייחסת, היום אתם מפחדים ממנה.
שידבר, שיציב מטרות בפומבי. מה רע?
עונה לעניין ומוסיף שם טוב למועדון.. גם זה לא טוב?
צריך ללכת לזהבי לקבל שיעור בצניעות.
- red and white
- Title: Almog
אני לא יודע מה אתה רוצה , הכל צריך ללמוד מזהבי אולי תגיד הפוך שזהבי יבוא לקבל שיעור בצניעות מבוזגלושמעון א כתב:צריך ללכת לזהבי לקבל שיעור בצניעות.
אני לא שומע או קורא ציטוטים של זהבי כל יומיים.red and white כתב: אני לא יודע מה אתה רוצה , הכל צריך ללמוד מזהבי אולי תגיד הפוך שזהבי יבוא לקבל שיעור בצניעות מבוזגלו
בוזגלו יותר מוכשר מזהבי. יש לו כישרון אדיר והוא גם עובד מאוד קשה באימונים. אבל צריך ללמוד לדבר רק במגרש ולא ליפול בפח של עיתונאים.
צריך לקבל תרומת דם מזהבי או משקית קרח, אחד מהשנייםשמעון א כתב:צריך ללכת לזהבי לקבל שיעור בצניעות.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אין הבדל.dor69 כתב: צריך לקבל תרומת דם מזהבי או משקית קרח, אחד מהשניים
- dardasmiley
מאתמול עד עכשיו קיבלת מספיק ציטוטים של זהבי לשנה.שמעון א כתב: אני לא שומע או קורא ציטוטים של זהבי כל יומיים.
בוזגלו יותר מוכשר מזהבי. יש לו כישרון אדיר והוא גם עובד מאוד קשה באימונים. אבל צריך ללמוד לדבר רק במגרש ולא ליפול בפח של עיתונאים.
אגב, זה לא נכון שאין ציטוטים שלו, כמעט פעם בשבועיים שלושה יש איתו ראיון או משהו אתה פשוט לא שם לב לזה כי אתה לא מחפש את זה כמו שאתה מחפש מידע על ב"ש.
אין מה לעשות הם השחקנים המובילים בליגה וככאלה הם מושכים הרבה תשומת לב תקשורתית.
כל עוד המועדון מרשה לשחקנים להתראיין יהיו ראיונות.
תלוי איזה ציטוטים. צריך לדעת מה להגיד ומה לא.dardasmiley כתב:
מאתמול עד עכשיו קיבלת מספיק ציטוטים של זהבי לשנה.
אגב, זה לא נכון שאין ציטוטים שלו, כמעט פעם בשבועיים שלושה יש איתו ראיון או משהו אתה פשוט לא שם לב לזה כי אתה לא מחפש את זה כמו שאתה מחפש מידע על ב"ש.
אין מה לעשות הם השחקנים המובילים בליגה וככאלה הם מושכים הרבה תשומת לב תקשורתית.
כל עוד המועדון מרשה לשחקנים להתראיין יהיו ראיונות.
בוזגלו שחקן מצויין. להתראיין הוא לא יודע.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
להפך הראיונות של בוזגלו תענוג, לא פוגע בקבוצה או באף אחד אבל גם לא משעממם ובאנלי, מדבר דוגרי.שמעון א כתב: תלוי איזה ציטוטים. צריך לדעת מה להגיד ומה לא.
בוזגלו שחקן מצויין. להתראיין הוא לא יודע.
לחלוטין!YallaHapoel כתב: להפך הראיונות של בוזגלו תענוג, לא פוגע בקבוצה או באף אחד אבל גם לא משעממם ובאנלי, מדבר דוגרי.