לגמריי. אין מילים.avivgolan כתב:
תקשיב הבנאדם לפעמים בא מאחורי שחקן ונותן חילוצים בלי לתת גליץ' אפילו,
התאקלים שלו משגעים אותי.
הפינה האופטימית
Re: הפינה האופטימית
4000 איש פלוס עם המון המון נשים וילדים ובכלל משפחות שלמות, מרגש ומראה כמה השבת חשובה לכדורגל
זה מעל לכל
זה מעל לכל
2/2 בנצחונות חוץ.
אשתקד ניצחנו את ביתר ומכבי פתח תקווה פעמיים(נכון?)
אשתקד ניצחנו את ביתר ומכבי פתח תקווה פעמיים(נכון?)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מכבי פת פעמיים
הפועל פת
בית"ר
סה"כ 4 ניצחונות חוץ
הפועל פת
בית"ר
סה"כ 4 ניצחונות חוץ
כן כן צודק, המסר די ברור אבל (-;שמעון א כתב:מכבי פת פעמיים
הפועל פת
בית"ר
סה"כ 4 ניצחונות חוץ
הכושר הגופני של השחקנים נראה מצויין
חזרתי ואמרתי שוב ושוב שהמבחן הוא לא מול מכבי אלא אך ורק מול רעננה !!!
ועמדנו במבחן הזה, חוץ מהשלוש נק לא רואה יותר מדי מה לקחת מהמשחק.
נקסטטטט למשימה הבאה !
ועמדנו במבחן הזה, חוץ מהשלוש נק לא רואה יותר מדי מה לקחת מהמשחק.
נקסטטטט למשימה הבאה !

ברק בכר.
בכר ברק.
BARAK BAKHAR.
לא מדבר על ההכנה הטקטית למשחק, על ההרכב המעט הזוי ועל החילופים המאוחרים(שאומנם הניבו פרי),
רק על העובדה שלא עושה חשבון לאף אחד וממתג את עצמו כאיש החזק במערכת, על אפם וחמתם של כל המלעיזים.
הספסולים של בוזגלו ושהר, אי השיתוף של ארבייטמן וההחלפות של ברדה- יש על הקווים בעל בית שרוצה בהצלחת הקבוצה ולא סופר אף אחד.
מי שיפגע במועדון הזה ובהצלחה שלו ויחשוב על עצמו, אנחנו נזייין אותו, גם אם הוא סמל סו קולד
בכר ברק.
BARAK BAKHAR.
לא מדבר על ההכנה הטקטית למשחק, על ההרכב המעט הזוי ועל החילופים המאוחרים(שאומנם הניבו פרי),
רק על העובדה שלא עושה חשבון לאף אחד וממתג את עצמו כאיש החזק במערכת, על אפם וחמתם של כל המלעיזים.
הספסולים של בוזגלו ושהר, אי השיתוף של ארבייטמן וההחלפות של ברדה- יש על הקווים בעל בית שרוצה בהצלחת הקבוצה ולא סופר אף אחד.
מי שיפגע במועדון הזה ובהצלחה שלו ויחשוב על עצמו, אנחנו נזייין אותו, גם אם הוא סמל סו קולד
שתי דברים בולטים עד כה.
1. כושר גופני- אתמול היה מזג אוויר קשה מאוד ובזמן ששחקני רעננה נפלו מהרגליים והתחילו לבזבז זמן מהדקה ה60 בערך אנחנו לחצנו בלי הכרה.
2. ספסל משפיע- שתי משחקי חוץ,פעמיים הספסל משנה את המשחק וגומר אותו.
1. כושר גופני- אתמול היה מזג אוויר קשה מאוד ובזמן ששחקני רעננה נפלו מהרגליים והתחילו לבזבז זמן מהדקה ה60 בערך אנחנו לחצנו בלי הכרה.
2. ספסל משפיע- שתי משחקי חוץ,פעמיים הספסל משנה את המשחק וגומר אותו.
משחק חלש יחסית שלנו, פחדתי מהנפילה הזאת אחרי המשחק הטוב מול מכבי והפגרה הארוכה.
אני מאוד מבסוט על אופיר, ממשיך עם היכולת הטובה שלו מתחילת העונה, המון אחריות בהגנה, וכשמליקסון עבר לצד שמאל הוא היה פעיל יותר התקפית.
הובאן ושאר המחליפים עשו את השינוי, ופה בדיוק מדובר על העומק המטורף, היום החילופים כאמור ניצחו את המשחק.
באמת שלמרות הניצחון הענק הזה, עיקר המילים הטובות הם לאופי של השחקנים שניצחו ממש בשיניים ולברק שלבינתיים מעמיד הרכב לא לפי משכורת\שמות. באשר ליכולות של שחקנים ברמה האישית זה פשוט לא מספיק והמון שקנים חייבים לראות את הקלטת של המשחק ופשוט להשתפר.
אני מאוד מבסוט על אופיר, ממשיך עם היכולת הטובה שלו מתחילת העונה, המון אחריות בהגנה, וכשמליקסון עבר לצד שמאל הוא היה פעיל יותר התקפית.
הובאן ושאר המחליפים עשו את השינוי, ופה בדיוק מדובר על העומק המטורף, היום החילופים כאמור ניצחו את המשחק.
באמת שלמרות הניצחון הענק הזה, עיקר המילים הטובות הם לאופי של השחקנים שניצחו ממש בשיניים ולברק שלבינתיים מעמיד הרכב לא לפי משכורת\שמות. באשר ליכולות של שחקנים ברמה האישית זה פשוט לא מספיק והמון שקנים חייבים לראות את הקלטת של המשחק ופשוט להשתפר.
שיטת הרוטציה מהדקות 60-90.
מסתמן דבר די קבוע במשחקים שלנו העונה וזה השינוי אנרגיה שנכנס מהספסל עם החילופים.
זה נראה מעולה כשהרוטציה מתבצעת, לא משנה מי נכנס (פעם סהר פעם ברדה פעם בוזגלו ופעם נוואקמה) וברק משחק עם הדברים מאוד יפה בעייני.
חשוב לציין ולהדגיש שהקבוצה שלנו כולה הם שחקנים של הרכב ולכן השינוי כלכך רחב!!
מסתמן דבר די קבוע במשחקים שלנו העונה וזה השינוי אנרגיה שנכנס מהספסל עם החילופים.
זה נראה מעולה כשהרוטציה מתבצעת, לא משנה מי נכנס (פעם סהר פעם ברדה פעם בוזגלו ופעם נוואקמה) וברק משחק עם הדברים מאוד יפה בעייני.
חשוב לציין ולהדגיש שהקבוצה שלנו כולה הם שחקנים של הרכב ולכן השינוי כלכך רחב!!
עוד דבר ששמתי לב אליו אתמול בנוגע לבוזי
בדקות האחרונות שהיה צריך מישהו שיקח כדור, ירגיע, יבוא לקבל, ינווט משחק זה היה הוא. בא המון אחורה ולאמצע, קיבל כדור, חילק מסירות וניווט משחק והיה יותר מעורב, מסוג פעולות שרגילים לראות שמליקסון עושה בזמן שבוזי נמצא רק באגף, לא יודע אם זה היה הוראה ישירה של בכר או פשוט קבלת אחריות של בוזי לנוכח העייפות של מליקסון, אבל אני אישית הייתי מאוד מבסוט מבוזי על הפעולות האלו
בדקות האחרונות שהיה צריך מישהו שיקח כדור, ירגיע, יבוא לקבל, ינווט משחק זה היה הוא. בא המון אחורה ולאמצע, קיבל כדור, חילק מסירות וניווט משחק והיה יותר מעורב, מסוג פעולות שרגילים לראות שמליקסון עושה בזמן שבוזי נמצא רק באגף, לא יודע אם זה היה הוראה ישירה של בכר או פשוט קבלת אחריות של בוזי לנוכח העייפות של מליקסון, אבל אני אישית הייתי מאוד מבסוט מבוזי על הפעולות האלו
- simply-red
הקהל.
ברק בכר.
שלושת המחליפים.
דוידזאדה לא כולל הגול השני שספגנו.
הקמע של רעננה שבלי לדעת המציא דיאטה חדשה, הבן אדם שבתחפושת הוריד10 קילו רק מהזיעה...
'
ברק בכר.
שלושת המחליפים.
דוידזאדה לא כולל הגול השני שספגנו.
הקמע של רעננה שבלי לדעת המציא דיאטה חדשה, הבן אדם שבתחפושת הוריד10 קילו רק מהזיעה...
'
אפרופו הקהל שהיה מאוד אופטימי בכמות היו מעליי שניים שרציתי לשבור להם כיסא על הראש. מטנפים על כל דבר שזז ועוד ליד הילדים שלהם