ההגנה הכי טובה היא התקפה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: ההגנה הכי טובה היא התקפה?

שליחה על ידי ReDo »

אני חושב שיש פה גם טעות טקטית. לא הגיוני שכשאתה מוביל בהפרש של שני שערים, היריבה תעקוץ אותך במתפרצות. זה אמור להיות ההיפך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:אני חושב שיש פה גם טעות טקטית. לא הגיוני שכשאתה מוביל בהפרש של שני שערים, היריבה תעקוץ אותך במתפרצות. זה אמור להיות ההיפך.
לא חושב שזו טעות טקטית. קצת יותר אחריות מאחור והם לא כובשים בכלל

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

18 יום לא הייתי פה וחזרתי לתוהו ובוהו. קצת קשה לי לחוות דעה על המשחקים האחרונים כי את חיפה ראיתי בשידור מקוטע שכל שניה נפל, את הזוועות שכולכם מספרים על עכו לא ראיתי ואת המשחק מול פ״ת ראיתי רק בשידור החוזר. דבר אחד בטוח בטרנר עדיין לא הייתי ויש לי לחכות עוד שלושה שבועות לזה. דבר אחד שבכל זאת עולה ומציק לי זה עיניין ההגנה, בק״ש לבכר הייתה הגנה מעולה, נראה שעדיין לא הצליח להעביר את השיטה וההוראות ולכן ספגנו המון שערים שכמובן אתה לא מצפה מקבוצה ברמה שלנו. אני מאמין ממש בבכר, ומאמין שככל שיעבור הזמן וההגנה תתייצב לפי שיטת המשחק שלו אז גם יהיה יותר קל התקפית

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

blueman כתב:18 יום לא הייתי פה וחזרתי לתוהו ובוהו. קצת קשה לי לחוות דעה על המשחקים האחרונים כי את חיפה ראיתי בשידור מקוטע שכל שניה נפל, את הזוועות שכולכם מספרים על עכו לא ראיתי ואת המשחק מול פ״ת ראיתי רק בשידור החוזר. דבר אחד בטוח בטרנר עדיין לא הייתי ויש לי לחכות עוד שלושה שבועות לזה. דבר אחד שבכל זאת עולה ומציק לי זה עיניין ההגנה, בק״ש לבכר הייתה הגנה מעולה, נראה שעדיין לא הצליח להעביר את השיטה וההוראות ולכן ספגנו המון שערים שכמובן אתה לא מצפה מקבוצה ברמה שלנו. אני מאמין ממש בבכר, ומאמין שככל שיעבור הזמן וההגנה תתייצב לפי שיטת המשחק שלו אז גם יהיה יותר קל התקפית
אני גם חשבתי על זה, איך מול ק"ש של בכר קבוצות ירקו דם כדי לכבוש מולם ונגדנו, נכון להיום, מגיעים בקלות מרגיזה למצבי הבקעה.
לדעתי הסיבות הן שעדיין הקבוצה בתהליך למידה של השיטה ומה המאמן רוצה מהם. הסיבה השנייה היא שרוב השחקנים שלנו הם שחקנים עם אוריינטציה התקפית,הובאן, ראדי, גורדנה, אפילו הקשר האחורי שלנו הוא במקור קשר התקפי, ככה שהשחקנים אוהבים להצתרף להתקפה, לרוץ קדימה ולפעמים "שוכחים"/עייפים בשביל לרדת אחורה, ובנוסף משחק ההגנה של קשרי הכנפיים שלנו לא בדיוק הכי הרמטי (בוזגלו, ווקאמה או גורדנה אם משחק על הקו).

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

simply-red כתב: אני גם חשבתי על זה, איך מול ק"ש של בכר קבוצות ירקו דם כדי לכבוש מולם ונגדנו, נכון להיום, מגיעים בקלות מרגיזה למצבי הבקעה.
לדעתי הסיבות הן שעדיין הקבוצה בתהליך למידה של השיטה ומה המאמן רוצה מהם. הסיבה השנייה היא שרוב השחקנים שלנו הם שחקנים עם אוריינטציה התקפית,הובאן, ראדי, גורדנה, אפילו הקשר האחורי שלנו הוא במקור קשר התקפי, ככה שהשחקנים אוהבים להצתרף להתקפה, לרוץ קדימה ולפעמים "שוכחים"/עייפים בשביל לרדת אחורה, ובנוסף משחק ההגנה של קשרי הכנפיים שלנו לא בדיוק הכי הרמטי (בוזגלו, ווקאמה או גורדנה אם משחק על הקו).
קריית שמונה של בכר לא הייתה משחקת התקפי, הם פשוט היו יוצאים להתקפות מתפרצות.
בדיוק כמונו בעונות של אלישע

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ran כתב:
קריית שמונה של בכר לא הייתה משחקת התקפי, הם פשוט היו יוצאים להתקפות מתפרצות.
בדיוק כמונו בעונות של אלישע
תלוי נגד מי, בכר שיחק 433 גם בק"ש, ואומנם לא היו לו שחקנים שיכלו לשלוט נגד מכבי, אבל נגד הקבוצות הקטנות הקבוצה שלו נאלצה ליזום ולא להסתמך על מתפרצות, אז נכון שזה לא היה אחוזי החזקת כדור מטורפים ולא היו בונקרים של 2 אוטובוסים על הרחבה, אבל להגיד שהיא רק חיכתה מאחורה למתפרצות זה לא נכון, אולי במשחקים נגד מכבי, גם כשהם שיחקו מולנו הם באו לשחק כדורגל.

שלח תגובה