לא דיברתי על הזמן שקובאר תפס כדור ביד (וגם שם 9 שניות בכל פעם זה מעל למותר ומוגזם) אלא על בעיטות השוער אחרי שהכדור הלך החוצה ושם ביזבוז הזמן היה בוטה כולל פעם אחת שקובאר עושה הפסקת מים תוך כדי הבעיטה ועוד מעביר את המים לשחקני ההגנה של הפועל חיפה!dardasmiley כתב:
משה אתה טועה,
החל בערך מדקה 25-30, בכל פעם שהשוער שלהם תפס כדור, ספרתי בלב את השניות. כי באמת בהתחלה זה הרגיש כמו נצח. המקסימום שהגעתי אליו זה 9 שניות.
הרוב היו פשוט לנצל את מקסימום 6 השניות החוקיות שמותרות לו.
עד כמה שאני יודע מהחוקה, 6 שניות החזקת כדור של שוער נחשבת משחק, בדיוק כמו ריצה של וואקמה לקרן. לכן לא מגיעה עליה תוספת זמן.
אין מה לעשות אנחנו צמרת, הליגה פח, קבוצות יבואו לעשות הכל כדי לקחת תיקו. זה לא משנה אם משחקים 70 דקות נטו, אנחנו נצטרך לדעת להתמודד עם זה.
לחץ מהיר בתחילת המשחק, שמוביל לגול הם התשובה הטובה ביותר למחלה הזו של הכדורגל הישראלי.
כולנו ראינו איך מדקה 83 הובאר יודע לשחרר כדור תוך חצי שניה.
הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
1. לא יכול להיות שקובאר סיים את המשחק בלי כרטיס צהוב.Totti כתב: מה נעשה מושיקו? מה נעשה?
זה נע על גבול החוקי ושופטים מעולם לא יתנו יותר מכרטיס צהוב לשוער. אגב, חכמון אתמול בשיפוט מצויין העניש את הפועל חיפה פעמיים:
1. כרטיס אדום על התחזות(צהוב שני)- די נדיר במחוזותינו
2. הוסיף 4 דק', שזה אומר רק 1 מעבר למה שהוא חייב(שישה חילופים). בעצם אמר להם "בזבזתם, בזבזתם ועכשיו כשאתם צריכים את הזמן- זדיינו"
זה הכדורגל שלנו לצערי
כפי שדודו כתב, אני הייתי גם מתחיל להוציא צהוב שני לשוערים.
2. לדעתי ולאור ניסיון העבר תוספת הזמן של 4 דקות הייתה גם אם המשחק עדין היה בתוצאה של 0-0.
במשחקים כמו אתמול צריך לתת 6 דקות תוספת זמן ואף יותר כדי שקבוצות יבינו שזה לא משתלם לבזבז זמן.
3. כל עוד לא מדובר בפגיעת ראש, אני לא עוצר את המשחק. ככה עושים גם באנגליה. מבטיח לך שאחרי שהמשחק לא יעצור שחקני היריבה יפסיקו ליפול כי הם יבינו שהם משאירים את הקבוצה בעשרה שחקנים.
באחד המהלכים אתמול קלטתי את יוסי דורה נופל כאילו ירו בו, מסתכל מהדשא על המהלך, וברגע שראה שהכדור אצל הפועל חיפה במתפרצת הוא קם כאילו כלום לא קרה והצטרף להתקפה. לא צריך לתת פרס על שחקנים שנופלים כל התקפה שנייה כדי לעצור את המשחק.
למה שתוסיף 6 במצב הזה?Sir Alex Ferguson כתב: 1. לא יכול להיות שקובאר סיים את המשחק בלי כרטיס צהוב.
כפי שדודו כתב, אני הייתי גם מתחיל להוציא צהוב שני לשוערים.
2. לדעתי ולאור ניסיון העבר תוספת הזמן של 4 דקות הייתה גם אם המשחק עדין היה בתוצאה של 0-0.
במשחקים כמו אתמול צריך לתת כמו 6 דקות תוספת זמן ואף יותר כדי שקבוצות יבינו שזה לא משתלם לבזבז זמן.
3. כל עוד לא מדובר בפגיעת ראש, אני לא עוצר את המשחק. ככה עושים גם באנגליה. מבטיח לך שאחרי שהמשחק לא יעצור שחקני היריבה יפסיקו ליפול כי הם יבינו שהם משאירים את הקבוצה בעשרה שחקנים.
באחד המהלכים אתמול קלטתי את יוסי דורה נופל כאילו ירו בו, מסתכל מהדשא על המהלך, וברגע שראה שהכדור אצל הפועל חיפה במתפרצת הוא קם כאילו כלום לא קרה והצטרף להתקפה. לא צריך לתת פרס על שחקנים שנופלים כל התקפה שנייה כדי לעצור את המשחק.
זה פרס להפועל חיפה על 80 דק' של בזבוזי זמן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
כי אם הם כובשים בדקה ה - 90 או 91 יישארו לך רק 4 או 3 דקות להשיג את שער הניצחון.Totti כתב:
למה שתוסיף 6 במצב הזה?
זה פרס להפועל חיפה על 80 דק' של בזבוזי זמן.
השופט צריך להוסיף כמה זמן שבוזבז, גם אם זה יגיע לכמות של 7 דקות תוספת הזמן.
אבל מבחינתי זה כבר שלב הקיצון. הדבר הבסיסי ביותר זה לא לאפשר את בזבוזי הזמן. לא פגיעת ראש/פגיעה חמורה? להמשיך לשחק, לא לעצור את המשחק. אם שחקני היריבה מסרבים להמשיך להוציא צהובים.
אני הייתי עוצר משחק רק כשיש צורך בטיפול רפואי, אתה תראה שכמו בליגה האנגלית שחקנים לא יפלו סתם על הדשא.
- ForeverRed
אם נחזור לרגע למשחק, אני חושב ששיחקנו קצת ראש בקיר אתמול.
אנחנו מנסים יותר מדי לתקוף דרך האמצע ונגד צפיפות כזאת זה קשה.
הייתה חסרה לי קצת יותר גמישות במערך. למשל להעביר את וואקמה למרכז ההתקפה יחד עם ברדה כדי ליצור מחץ. חבל שזה לא קרה.
ומה יהיה עם הנסיונות האלה להיכנס עם הכדור לתוך השער? יותר מדיי מתברברים אצלנו עם הכדור כשיש מצבים נוחים לבעיטה.
למרות הדברים אני חושב שבסך הכל שלטנו בצורה מוחלטת במשחק והגענו ללא מעט מצבים שעד עכשיו אני לא יודע איך החמצנו.
קצת יותר ריכוז ומזל והמשחק אתמול נגמר בהפרש של 3-4 שערים.
אנחנו מנסים יותר מדי לתקוף דרך האמצע ונגד צפיפות כזאת זה קשה.
הייתה חסרה לי קצת יותר גמישות במערך. למשל להעביר את וואקמה למרכז ההתקפה יחד עם ברדה כדי ליצור מחץ. חבל שזה לא קרה.
ומה יהיה עם הנסיונות האלה להיכנס עם הכדור לתוך השער? יותר מדיי מתברברים אצלנו עם הכדור כשיש מצבים נוחים לבעיטה.
למרות הדברים אני חושב שבסך הכל שלטנו בצורה מוחלטת במשחק והגענו ללא מעט מצבים שעד עכשיו אני לא יודע איך החמצנו.
קצת יותר ריכוז ומזל והמשחק אתמול נגמר בהפרש של 3-4 שערים.
- Sir Alex Ferguson
חלק מהבעיה הייתה שאופיר בגלל המתיחה עלה פחות מבדרך כלל, כשגם בצד השני אוחיון לא עלה כשגם ביטון עם מתיחה וחלודה לא עלה כהרגלו. בדרך כלל משחק האגפים שלנו (כששני המגינים בריאים בכושר) הרבה יותר טוב ואנחנו הרבה יותר מסוכנים מהאגפים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני חושב שמגן תוקף אמיתי בינואר יכול להיות שובר שוויון. הם מקבלים המון מצבים טובים באגף
הזוי, להוסיף 7 דק' בשביל שאם הם יכבשו שער יהיה זמן למהפך.Sir Alex Ferguson כתב: כי אם הם כובשים בדקה ה - 90 או 91 יישארו לך רק 4 או 3 דקות להשיג את שער הניצחון.
השופט צריך להוסיף כמה זמן שבוזבז, גם אם זה יגיע לכמות של 7 דקות תוספת הזמן.
אבל מבחינתי זה כבר שלב הקיצון. הדבר הבסיסי ביותר זה לא לאפשר את בזבוזי הזמן. לא פגיעת ראש/פגיעה חמורה? להמשיך לשחק, לא לעצור את המשחק. אם שחקני היריבה מסרבים להמשיך להוציא צהובים.
אני הייתי עוצר משחק רק כשיש צורך בטיפול רפואי, אתה תראה שכמו בליגה האנגלית שחקנים לא יפלו סתם על הדשא.
אבל לרצות לתת להם עוד 3-4 דקות עוונטה כשהם רצים למעלה זה הגיוני..
בזבזת ב-90? אתה בפיגור? עכשיו תחפש...זו הגישה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זוכר משחק חוץ בלאומית נגד אותה הפועל חיפה בקרית אליעזר שביזבזה את הזמן ללא סוף.
השופט(חושב שזה היה בן יצחק - הבן) הוסיף 6 דקות ועליהן עוד 3 דקות - נדיר במחוזותינו.
נדמה לי שלא הצלחנו לכבוש בזמן הזה אבל זה בהחלט היה קיצוני.
השופט(חושב שזה היה בן יצחק - הבן) הוסיף 6 דקות ועליהן עוד 3 דקות - נדיר במחוזותינו.
נדמה לי שלא הצלחנו לכבוש בזמן הזה אבל זה בהחלט היה קיצוני.
הכי קיצוני שראיתי זה נגד אחי נצרת בלאומית.
השופט הוסיף 7 דקות במחצית הראשונה ו8 בשניה.
מסכים עם משה, רק השופט צריך להחליט מתי לעצור את המשחק במקרה של פגיעת ראש.
- OMERREMO33
https://sports.walla.co.il/item/2905383" onclick="window.open(this.href);return false;
חמי אוזן (בעוד) טור סיכום מצויין
גם אני קראתי את זה, טור מדהים!OMERREMO33 כתב:https://sports.walla.co.il/item/2905383
וואלה ספורט מסתמן כאתר הספורט הטוב בישראל שבעיקרו הוא נטול אינטרסים כמו שאר אתרי הספורט הגדולים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ReDo כתב:הכי קיצוני שראיתי זה נגד אחי נצרת בלאומית.
עונת 2004/5, מחזור 31 - מול הפועל ת''א בבלומפילד, השופט מוסיף 9 דקות למחצית הראשונה (בסיומן עוז יפרח ''מבשל'' לאוגבונה...)
עונת 98/99, מחזור 23 - בחוץ מול בית''ר ת''א, השופט 7 דקות במחצית השניה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר