מחמיא לי מאוד לקבל ממך תואר "לא מבין בכדורגל" בהתחשב בזה שאתה גאון כדורגל נדיר במחוזותינו.דר אדום בנשמה כתב:מי שמשווה בין דיא סבע ונסאר לבין דניאל קהה צחי מכלוף וכו' לא מבין בכדורגל...
דניאל קהה מככב בליגה א בתחתית, השאר פרשו ולעומת זאת נסאר נחשב לשחקן ליגת על לגיטימי ודיא סבע עזר לנתניה להשאר בליגה...
דניאל קהה צחי מכלוף ויוסי אלקיים לא היו כשרונות כאלו גדולים אם הם הגיעו בשיא שלהם לליגה לאומית וגם שם נכשלו...
אחרי הציניות, מהתגובה שלך רואים שלא ראית מעולם אף אחד מחברה האלה משחק. אני יכול להגיד לך שאני אישית שיחקתי לידם והייתי עד לזה שכל קבוצות הליגה כולם ככולם היו מובסות לבד על ידי שלושת אלה. בוודאות אני יכול להגיד לך שמבחינת כישרון הם היו הכי טובים בעשור האחרון אולי עשור וחצי של מחלקות הנוער בארץ. נכשלו מנטלית ופיזית כשהגיעו לבוגרים זה נכון, אבל היה להם איזשהו סיכוי???
כששחקן מגיע ממחלקת הנוער של ממכבי תל אביב הוא שחקן לפני שהוא שחקן, והנה אתה רואה שאותם שחקנים שהגיעו ממכבי תל אביב עדיין מתגלגלים בין קבוצות ליגה ראשונה/ שנייה
בגלל היותם יוצאי מחלקת הנוער של מכבי.
דבר שני מעולם לא השוותי בנקודת הזמן הנוכחית בין השחקנים האלה, השוותי בזמן נקודת הפתיחה של השחקנים כשעלו לבוגרים