תראה מה זה לוקח על עצמו את המשחק, חסר לך גולר, זה לא שאתה לא מגיע להזדמנויות, זה לא שאתה לא משחק כדורגל ומסריח את הדשא, אתה עושה לרוב את כל הפעולות באופן נכון רק צריך שיהיה לך רגל מסיימת טובה, מישהו שיודע לעשות תנועה, לעבור שחקן ולבעוט, לגבור על מגן וכו. זה אף פעם לא היה מליקסון ואני בספק אם בוזי יכול להיות האיש הזה. אני חושב שבתחילת העונה בנו על שהר שיהיה האיש הזה. אני רק אומר שהמשחק הזה מדליק עוד נורות אזהרה לבכר, ואני מקווה מאוד שהוא לא יתעלם מהםאדום זקן כתב: אבל זה בדיוק ההבדל היום ביננו למכבי,ששם יש לך אחד שהורג משחקיםבזמן שכל הקבוצה לא מתפקדת ואצלנו אין לך אחד כזה שלוקח עליו את המשחק.
עם כל זה אני עדיין מעדיף את האופציה שלנו ולא להיות תלותיים,אך יחד עם זאת אני מצפה גם ממליקסון וגם מבוזגלו לקחת עליהם את המשחק שלא הולך,את בוזגלו קצת קשה לשפוט,אבל זה גם מתייחס לתקופה שהיה בריא
מה נסגר?
Re: מה נסגר?
- The red one
אוף, הכל הולך כל כך לקיצון בעונה הזאת בגלל כל ההצלחה הזו והרוח החדשה שנכנסה במועדון.
מנצחים? על גלל העולם.
מקום 1 במחזור 7? כל הפייסבוק מלא בטבלאות.
מפסידים לעכו? כולם עגלות.
שלומי וגורדנה לא טובים? לגז.
מגינים על שלומי וגורדנה? שולחים את אלה ששלחו אותם לגז - לגז.
זורקים מצתים במגרש כי אפשר.
אווקמה גרוע בהתחלה? פספוס של זר.
מפסידים בגביע הטוטו? כולם הביתה, ובכר בכלל. מי הוא בכלל שיתן לשלומי לבעוט? אבל היי, שלומי מלך, אז לך לגז.
אווקמה מתחיל להוכיח את עצמו? איזה מלך.
אתה אוהד חרא. לא, אתה אוהד חרא. אתה היית במשחקים בקריית אתא? אז אין לך זכות. כן, אבל לא הייתי פה ולא הייתי שם.
נמאס לי מזה! זה נהיה ממש, אבל ממש מעצבן. מכיר כבר את הלך הרוח בקהל הבאר שבעי אבל העונה? וואו...עוד מישהו שם לב לזה או שזו רק תחושה שלי?
מנצחים? על גלל העולם.
מפסידים בגביע הטוטו? כולם הביתה, ובכר בכלל. מי הוא בכלל שיתן לשלומי לבעוט? אבל היי, שלומי מלך, אז לך לגז.
אתה אוהד חרא. לא, אתה אוהד חרא. אתה היית במשחקים בקריית אתא? אז אין לך זכות. כן, אבל לא הייתי פה ולא הייתי שם.
נמאס לי מזה! זה נהיה ממש, אבל ממש מעצבן. מכיר כבר את הלך הרוח בקהל הבאר שבעי אבל העונה? וואו...עוד מישהו שם לב לזה או שזו רק תחושה שלי?
עם ההצלחות המקצועיות מגיעים גם הטרמפיסטים ואוהדי ההצלחות. כאלה שלא יודעים להעריך את התקופה האדירה שלנו כי לא היו איתנו בזמנים הקשים אי שם בתחתית ליגת העל ובלאומית.אדום בלב בנשמהההה כתב:אוף, הכל הולך כל כך לקיצון בעונה הזאת בגלל כל ההצלחה הזו והרוח החדשה שנכנסה במועדון.
מנצחים? על גלל העולם.
גם לי יש לא מעט ביקורת אבל אני משתדל שתהיה ביקורת לגיטימית ומשתדל לא לשכוח מאיפה באנו.