איליי,ביטון,בניאני, בונפלד ושאר מלפפונים-הכל כאן
איליי,ביטון,בניאני, בונפלד ושאר מלפפונים-הכל כאן
עיתון מעריב מפרסם היום שבנצרת חוששים שהחלוץ סרג' איילי סיכם את תנאיו לעונה הבאה בהפועל ב"ש.
לא ידוע מה איתכם אבל איילי זה שחקן שמאוד הייתי רוצה לראות בקבוצה בשנה הבאה.
לא ידוע מה איתכם אבל איילי זה שחקן שמאוד הייתי רוצה לראות בקבוצה בשנה הבאה.
Re: סרג' איילי?
סיכם את תנאיו?
נראה לי מופרך, נחכה לעוד שבועיים ונתחיל לראות מה קורה.
בכל מקרה, חלוץ לא רע בכלל שהיה מבוקש בלא מעט קבוצת בליגת העל.
נראה לי מופרך, נחכה לעוד שבועיים ונתחיל לראות מה קורה.
בכל מקרה, חלוץ לא רע בכלל שהיה מבוקש בלא מעט קבוצת בליגת העל.
נערך לאחרונה על ידי ניב ב 03 מאי 2009, 09:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני הייתי מעדיף את דיויד גומז
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ואוווו אם זה נכון זה אדיר@!
זה השחקן שאני חושב שיהפוך את ההתקפה שלנו למושלמת (כח מהירות התמצאות ברחבה) ועכשיו כפול 2!
זה השחקן שאני חושב שיהפוך את ההתקפה שלנו למושלמת (כח מהירות התמצאות ברחבה) ועכשיו כפול 2!
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
אלעד בונפלד יחתום לעוד עונה גומז ובניני מעומדים ועוד....
"אלעד בונפלד קשרה של הפועל באר שבע שהבטיחה את עליתה בסופו של דבר
יחתום לעונה נוספת בליגת העל.
אלעד בונפלד שבשבועות האחרונים פותח בהרכב הפותח של גיא לוי ומראה נוצצות של כדוריו של בוםפלד של פעם
עם עם הפאץ המתאים הזמן המתאים ויש לו מקום בליגת העל גם בעונה הבאה.
אלעד היה כבר בתוכניות של לופא קדוש בהפועל ירושלים עד שאלעד נילחם על מקומו בהרכב וניצח את גיא לוי
ברגע שאקונגו גמר את העונה אלעד וזולו הצעיר בקישור האחורי.
בשבועות הקרובים אלעד יפגש עם אלונה ברקת יחד עם המאמן הבא שהיה(ניר קילנגר)ויחתום על חוזה לעוד עונה אחד +אופציה לעוד עונה."
עוד .......
"ניר קילנגר המאמן של פאפוס(קפריסין) מסיים את החוזה שלו בשבוע הבא וככוול הניראה הוא היה הממאמן של הפועל באר שבע.
מקורבים למאמן אומרים:"ניר רוצה לעבור לקבוצה ישראלית גדולה ובאר שבע זה המקום".
בעונה הבאה צפויה ליהות עונה אחרת מהליגה של היום ועל כך הפועל באר שבע מכינה את העונה לעונה הבאה
בשער ככול הניראה יהיה טרבקו קאלה שוערה של ביתר שישחרר.
בהתקפה דודו ביטון מהפועל רעננה מעומד רציני לקבוצה . פליטי ביתר ירושלים מעומדים לקבוצה דויד גומז מהפועל ירושלים ומנואל בניני שחוזר להפועל פתח תיקוה
לעונה הבאה גם הוא מעומד לעונה הבאה בליגת העל.
בהגנה ישארו קידר ואלול +בלם שיצורף במהלך חלון העברות.
אילוז ופדלון ימשיכו לעוד עונה
מליקסון וקדוסי שמחזקים לחוזים ארוכים ללא ספק ישארו גם בעונה הבאה
כבדה שמחזיק אופציה לעוד עונה אם המאמן הבא של באר שבע ירצה אותו הוא אל אף ימשיך בקבוצה.
לגבי הזרים גסטין זולו וקסטרוב לא ברור האם הם ימשיכו למרות שהם צעירים אך סיכויב של זולו להמשיך
יותר טובים מקוסטרוב. אוקונגו הגרזן ימשיך.סימיוני ישוחרר(במידה שמכבי באר שבע יעלו ליגה סימיוני יעובר אליה).\"
כול זה מכולבי.....
ודרך אגב חצי עמוד ברכות להפועל באר שבע מכול מיני חניות בדרום.....
ריספקט לי !!
יחתום לעונה נוספת בליגת העל.
אלעד בונפלד שבשבועות האחרונים פותח בהרכב הפותח של גיא לוי ומראה נוצצות של כדוריו של בוםפלד של פעם
עם עם הפאץ המתאים הזמן המתאים ויש לו מקום בליגת העל גם בעונה הבאה.
אלעד היה כבר בתוכניות של לופא קדוש בהפועל ירושלים עד שאלעד נילחם על מקומו בהרכב וניצח את גיא לוי
ברגע שאקונגו גמר את העונה אלעד וזולו הצעיר בקישור האחורי.
בשבועות הקרובים אלעד יפגש עם אלונה ברקת יחד עם המאמן הבא שהיה(ניר קילנגר)ויחתום על חוזה לעוד עונה אחד +אופציה לעוד עונה."
עוד .......
"ניר קילנגר המאמן של פאפוס(קפריסין) מסיים את החוזה שלו בשבוע הבא וככוול הניראה הוא היה הממאמן של הפועל באר שבע.
מקורבים למאמן אומרים:"ניר רוצה לעבור לקבוצה ישראלית גדולה ובאר שבע זה המקום".
בעונה הבאה צפויה ליהות עונה אחרת מהליגה של היום ועל כך הפועל באר שבע מכינה את העונה לעונה הבאה
בשער ככול הניראה יהיה טרבקו קאלה שוערה של ביתר שישחרר.
בהתקפה דודו ביטון מהפועל רעננה מעומד רציני לקבוצה . פליטי ביתר ירושלים מעומדים לקבוצה דויד גומז מהפועל ירושלים ומנואל בניני שחוזר להפועל פתח תיקוה
לעונה הבאה גם הוא מעומד לעונה הבאה בליגת העל.
בהגנה ישארו קידר ואלול +בלם שיצורף במהלך חלון העברות.
אילוז ופדלון ימשיכו לעוד עונה
מליקסון וקדוסי שמחזקים לחוזים ארוכים ללא ספק ישארו גם בעונה הבאה
כבדה שמחזיק אופציה לעוד עונה אם המאמן הבא של באר שבע ירצה אותו הוא אל אף ימשיך בקבוצה.
לגבי הזרים גסטין זולו וקסטרוב לא ברור האם הם ימשיכו למרות שהם צעירים אך סיכויב של זולו להמשיך
יותר טובים מקוסטרוב. אוקונגו הגרזן ימשיך.סימיוני ישוחרר(במידה שמכבי באר שבע יעלו ליגה סימיוני יעובר אליה).\"
כול זה מכולבי.....
ודרך אגב חצי עמוד ברכות להפועל באר שבע מכול מיני חניות בדרום.....
ריספקט לי !!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!
[/align]
[/align]
Re: אלעד בונפלד יחתום לעוד עונה גומז ובניני מעומדים ועוד....
אין להם בושה אה... גיא לוי היה זה ששיכנע את אלעד להישאר.באר שבעי באדום כתב: "אלעד היה כבר בתוכניות של לופא קדוש בהפועל ירושלים עד שאלעד נילחם על מקומו בהרכב וניצח את גיא לוי
ברגע שאקונגו גמר את העונה אלעד וזולו הצעיר בקישור האחורי."
לא צריכים את באניני הזה. לא צריך לקבל פרס על ההתגרות באוהדים שלנו ולקבל חוזה.
שישאר ברמת השרון, שימשיך להתגרות באוהדים של כפר קנא, נס ציונה ובית"ר שמשון.
שישאר ברמת השרון, שימשיך להתגרות באוהדים של כפר קנא, נס ציונה ובית"ר שמשון.
גבר זולו בקבוצה יש לי חוזה לעוד 4 שנים, דיברתי איתו אישית.
יש כמה דברים לא כ"כ מדוייקים במה שרשמת.
יש כמה דברים לא כ"כ מדוייקים במה שרשמת.
- אוהד מרחוק
ידיעות חיפה:
"סרג' איילי שעל מועמדותו פורסם...בוחן הצעות מהעולות החדשות, הפועל ב"ש והפועל עכו"
https://www.yedhaifa.co.il/details.asp?cat=13&page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
למטה
תוסיפו את הידיעה הזו לידיעות הקודמות, ואת העובדה שקלינגר צפה במשחק של נצרת...
מה עוד שקלינגר לא פעם העדיף זרים שכבר שיחקו בארץ (פרוחננקובס לדוגמא).
לדעתי זאת עשויה להיות החתמה בכלל לא רעה.
סקורר חזק ומהיר, בן 28, משחק בארץ כבר שנה רביעית.
הובא לקריית שמונה ע"י לחמן.
במגמת שיפור מתמדת מדי עונה - 8 שערים במדי הפועל חיפה, 10 שערים במדי הפועל רעננה והעונה 17 שערים במדי אחי נצרת.(בכל המסגרות).
חמום מוח לא קטן (שווה לפחות אדום בעונה).
יליד חוף השנהב בעל אזרחות צרפתית.
לפני שהגיע לארץ שיחק בליגה השנייה בצרפת, בין היתר במדי ניס ולורינט. עונתו הבולטת היתה ב-2002 בה כבש 6 שערים במדי ניס.
מה שהוא עשה בארץ כבר ראיתם.
צפו בביצועיו בצרפת:
https://www.youtube.com/watch?v=_dn9sVC0cg4" onclick="window.open(this.href);return false;
גם האופציה של דיוויד גומז נראית לי טובה. שחקן בן 20 עם פונציאל אדיר.
מצד אחד אפשר להגיד שעוד לא הפנימו שהם כבר לא בליגה הלאומית, מצד שני גם מהראן לאלה כבש 12 שערים במדי נצרת בעונה שעברה...
"סרג' איילי שעל מועמדותו פורסם...בוחן הצעות מהעולות החדשות, הפועל ב"ש והפועל עכו"
https://www.yedhaifa.co.il/details.asp?cat=13&page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
למטה
תוסיפו את הידיעה הזו לידיעות הקודמות, ואת העובדה שקלינגר צפה במשחק של נצרת...
מה עוד שקלינגר לא פעם העדיף זרים שכבר שיחקו בארץ (פרוחננקובס לדוגמא).
לדעתי זאת עשויה להיות החתמה בכלל לא רעה.
סקורר חזק ומהיר, בן 28, משחק בארץ כבר שנה רביעית.
הובא לקריית שמונה ע"י לחמן.
במגמת שיפור מתמדת מדי עונה - 8 שערים במדי הפועל חיפה, 10 שערים במדי הפועל רעננה והעונה 17 שערים במדי אחי נצרת.(בכל המסגרות).
חמום מוח לא קטן (שווה לפחות אדום בעונה).
יליד חוף השנהב בעל אזרחות צרפתית.
לפני שהגיע לארץ שיחק בליגה השנייה בצרפת, בין היתר במדי ניס ולורינט. עונתו הבולטת היתה ב-2002 בה כבש 6 שערים במדי ניס.
מה שהוא עשה בארץ כבר ראיתם.
צפו בביצועיו בצרפת:
https://www.youtube.com/watch?v=_dn9sVC0cg4" onclick="window.open(this.href);return false;
גם האופציה של דיוויד גומז נראית לי טובה. שחקן בן 20 עם פונציאל אדיר.
מצד אחד אפשר להגיד שעוד לא הפנימו שהם כבר לא בליגה הלאומית, מצד שני גם מהראן לאלה כבש 12 שערים במדי נצרת בעונה שעברה...
אוהד מרחוק כתב:צפו בביצועיו בצרפת:
..
איזה ביצועים מצוקמקים, אם אני שופט לפי הקלטת הזאת אני לא לוקח אותו .
אגב, טוב שחזרת
סרג' איילי, דייויד גומז, דודו ביטון?
תסלחו לי כולם,אבל למה לעזאזל אנחנו מסתפקים בבינוני?!!
למה אנחנו מחפשים חלוצים בליגה שנייה? מי זה סרג' איילי? שחקן חלש מאוד שלא יתאים לליגה הראשונה בוודאות! ע.ע- פטי נימבה!
מי זה דודו ביטון? בקושי לליגה השנייה הוא מתאים!
דייויד גומז? אולי בתור שחקן ספסל! אנחנו חייבים להשתחרר מהחשיבה בקטן הזאת מהחשיבהשל ליגה שנייה!
הגיע הזמן להתעורר ולהיזכר מהיום אנחנו בליגה הראשונה! מהיום אנחנו במרכז של הכדורגל בארץ!
רוצים חלוץ לפנטז עליו: טוטו תמוז!, יובל אבידור! אלה שחקנים.
בכלל אני אישית מעדיף שחקנים שלא נגועים כבר בעצלנות של הכדורגל שלנו, שחקנים שיהיהו בב"ש בעונה הראשונה שלהם בארץ.
ותחשבו על זה.
למה אנחנו מחפשים חלוצים בליגה שנייה? מי זה סרג' איילי? שחקן חלש מאוד שלא יתאים לליגה הראשונה בוודאות! ע.ע- פטי נימבה!
דייויד גומז? אולי בתור שחקן ספסל! אנחנו חייבים להשתחרר מהחשיבה בקטן הזאת מהחשיבהשל ליגה שנייה!
הגיע הזמן להתעורר ולהיזכר מהיום אנחנו בליגה הראשונה! מהיום אנחנו במרכז של הכדורגל בארץ!
בכלל אני אישית מעדיף שחקנים שלא נגועים כבר בעצלנות של הכדורגל שלנו, שחקנים שיהיהו בב"ש בעונה הראשונה שלהם בארץ.
ותחשבו על זה.
רק אהבה תנצח...
Re: סרג' איילי, דייויד גומז, דודו ביטון?
א. אתה מסתפק בבינוני שאתה בכלל מגיב לידיעות האלה.nitsande כתב:תסלחו לי כולם,אבל למה לעזאזל אנחנו מסתפקים בבינוני?!!
ותחשבו על זה.
ב. לפנטז על תמוז ואבידור? סליחה? למה מה הם עשו בכדורגל הישראלי? היית אומר לי לפנטז על שחקנים כמו יבואה אולי הייתי מבין.
אבל תמוז ואבידור? עשה טוב..
א. לא יודע איפה שמעת על השמות האלה,אבל הרבה מתוך השמות שמועלים בתקשורת זה ספין של שוכנים
כדי לשפר את תנאי השכר של השחקנים שהם מייצגים
ב. דווקא מכל השמות שהזכרת סרג' איילי מאוד נראה לי בשביל ליגת העל
כדי לשפר את תנאי השכר של השחקנים שהם מייצגים
ב. דווקא מכל השמות שהזכרת סרג' איילי מאוד נראה לי בשביל ליגת העל
טוב אז ככה:
א- גפ תמוז וגם אבידור שני חלוצים שבשנים המועטות שהייתה להם אפשרות הוכיחו שכחלוצים הם שווים הרבה מאוד והם בין החלוצים הטובים בארץ והעיקר הוא שה ילדים! אז זאת השקעה לתווך ארוך שגם כנראה תניב רווחים יפים לאלונה.
ב- כל השמות האלה זה מה שמדובר בכל מקום שאליו אתה מפנה את המבט, כולל הפורום שלנו.
ג-סרג' איילי? בחייאת???!!
א- גפ תמוז וגם אבידור שני חלוצים שבשנים המועטות שהייתה להם אפשרות הוכיחו שכחלוצים הם שווים הרבה מאוד והם בין החלוצים הטובים בארץ והעיקר הוא שה ילדים! אז זאת השקעה לתווך ארוך שגם כנראה תניב רווחים יפים לאלונה.
ב- כל השמות האלה זה מה שמדובר בכל מקום שאליו אתה מפנה את המבט, כולל הפורום שלנו.
רק אהבה תנצח...
תמוז ואבידור ביחד כבשו 9 שערים(5 לאבידור ו4 לתמוז), אבידור שיחק 27 משחקים(כולם בהרכב הפותח) ותמוז 22 משחקים(11 בהרכב הפותח ו11 כמחליף).nitsande כתב:טוב אז ככה:
אז השם שלהם נשמע טוב יותר, הם מקבלים הרבה יותר מאיילי ואני לא בטוח שהם טובים ממנו.