עכשיו באתר הרשמי-מסיבת עיתונאים של גיא לוי
עכשיו באתר הרשמי-מסיבת עיתונאים של גיא לוי
https://www.hapoelb7.com/site/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: עכשיו באתר הרשמי-מסיבת עיתונאים של גיא לוי
אם רק היה מדבר כך לעניין במשך כל העונה ומתחילתה היינו יוצאים נשכרים כולנו , אם רק היה שולט על הפה שלו בכל מיני ראיונות הזויים לא היינו בסיטואציה הזאת היום
אחלה מאמן !!!!
אחלה מאמן !!!!
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
חבל שהוא לא נותן דוגמאות לביטוי "לא מדוייקים"
תגידו מישהו יודע אם יהיה תקציר של המשחק בהמשך?
הוא סתם מתחמק, כנראה שהסיבה היא שנמאס לו מהנדנדה של הקהל פעם מעודד פעם מקלל ובצדק.
רק אהבה תנצח...
אלירן, רד פוקס, צילם מהעמדה...אז בטח יגיע בקרוב התקציר.שמעון א כתב:תגידו מישהו יודע אם יהיה תקציר של המשחק בהמשך?
פפפפ לא שומע כלום, יש לי שם בעייה עם הסאנוד..לא נורא..
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אז מישהו הצליח להבין למה הוא עוזב?
גיא לוי ריאלי , הוא יודע שהוא או שהוא מחליט ללכת בסיום עונה כשהוא מעלה את הקבוצה ליגה או שהוא יפוטר אחרי כמה מחזורים בשנה הבאה.
הוא יודע שבמצב של סגל השחקנים של היום צריך להחליף 3/4 מהם כדי להיות קבוצת צמרת כמו שאלונה דורשת, ובתקציב שאלונה תציב בשנה הבאה עדיין לא יהיה אפשר להיו בין חמשת הראשונים רק בגלל זה הוא הולך , את הקהל הוא כבר לא סופר ממזמן.
הוא יודע שבמצב של סגל השחקנים של היום צריך להחליף 3/4 מהם כדי להיות קבוצת צמרת כמו שאלונה דורשת, ובתקציב שאלונה תציב בשנה הבאה עדיין לא יהיה אפשר להיו בין חמשת הראשונים רק בגלל זה הוא הולך , את הקהל הוא כבר לא סופר ממזמן.
הראל כתב:גיא לוי ריאלי , הוא יודע שהוא או שהוא מחליט ללכת בסיום עונה כשהוא מעלה את הקבוצה ליגה או שהוא יפוטר אחרי כמה מחזורים בשנה הבאה.
מדובר על תקציב של 25 מיליון ש"ח, זה אמור להספיק להביא לפחות 3 ישראלים ו3 זרים טובים.
אבל כאלה שמסוגלים לשדרג את הקבוצה ולא עוד בינוניים, אני דווקא מאוד מאמין בסיכויי הקבוצה בעונה הבאה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
חבר'ה עשו טובה. היחס שלי אל גיא לוי הוא כמו לאוכל ממוצע (לא אוהב ולא שונא, מאמן סביר). למה לעזאזל הוא מתכוון שהוא אומר מדויקים? אפשר לנחש, אך עדין דברים לא ברורים. רבאק, לא מדובר בהצפנה קוונטית.
ידיאל ,באמת.....yedidel כתב:אז מישהו הצליח להבין למה הוא עוזב?
בגלל שלא היינו מספיק מדויקים ! הכל ברור ,לא ?
כנראה שיש שם איזשהו סיכום בין הצדדים שלא מוציאים את הסיבות האמיתיות והמפורטות החוצה.
עכשיו כשזה רישמי, לי זה הכי ברור בעולם - שני הצדדים היו חייבים למצוא דרך לגשר על הפערים ולהמשיך את הרומן.סוג של קטנוניות הייתי אומר.
אם ככה - ביי גיא ותודה רבה.אמיתית.
להיות יותר מדויקים.... את זה שיגיד לאביתר כשהוא מגביה כדור לרחבה.
[align=center] GIFSoup[/align]
מישהו הצליח להבין למה הוא עזב?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
כנראה שאף אחד לא ידע אף פעם.אני חושב שראוי שאלונה תגיד את הסיבה האמיתית(והמפורטת-לא "הבדלי גישה") למה גיא עוזב.אהוד שמיר כתב:מישהו הצליח להבין למה הוא עזב?