קטונטי מלייעץ למקבלי ההחלטות בהפועל ב"ש אבל אני חושש מפני שלפי הידיעות האחרונות בתקשורת הוא מתקרב לקבוצה.
אני לא מאמין שעם מזרחי אנחנו נוכל להמשיך בהתקדמות שלנו מהעונה הנוכחית.
מזרחי הוא מאמן של אוהדים ואחד כזה שיכול שיהיה מושפע מגורמים אינטרסנטים בב"ש.
עד היום הוא לא הצליח בקבוצות הגדולות שאימן וגם לא ממש בבנוניות תראו למשל את אשדוד בעונה הזו
שעם סגל דיי טוב הוא מסיים במרכז הטבלה ומטה.
נכון שהוא לקח אליפות עם בית"ר אבל כולנו זוכרים את היכולת העלובה שלהם.
אנחנו צריכים מאמן צעיר שלא יראה פה אף אחד ושיעשה את הפעולות שצריך בלי לפחד מה יגידו עליו.
אלונה אל תחתימי את יוסי מזרחי
אלונה אל תחתימי את יוסי מזרחי
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
Re: אלונה אל תחתימי את יוסי מזרחי
חושב שקצת מוקדם לדבר על מי יגיע ומי לא. אני שמעתי שקלינגר קרוב, אתה שמעת שדווקא מזרחי קרוב.
בקיצור, ההנהלה הזו שונה מהנהלת זינו וחבריו. נקווה שההנהלה תעשה את השיקולים הנכונים לטובת המועדון ויביאו לכאן מאמן טוב הקשוב לליבם של האוהדים.
בקיצור, ההנהלה הזו שונה מהנהלת זינו וחבריו. נקווה שההנהלה תעשה את השיקולים הנכונים לטובת המועדון ויביאו לכאן מאמן טוב הקשוב לליבם של האוהדים.
אני דווקא לא הייתי רוצה שיהיה קשוב לאוהדים אלא לדרך שלו ושל המועדון.dudi2002 כתב:חושב שקצת מוקדם לדבר על מי יגיע ומי לא. אני שמעתי שקלינגר קרוב, אתה שמעת שדווקא מזרחי קרוב.
אני לא אוהב את מזרחי ולא אוהב את ניר קלינגר,
הייתי הולך על יצחק שום...ומביא אותו לב"ש....אבל אם עכשיו נתחיל אם זה לא נסיים לעולם....
כול מאמן שאלונה מביאה אנחנו איתה ולא נגד המהלך...ובטח ובטח שלא נגדה...
כול מאמן שמגיע בזכות אלונה,ישאר פה הרבה בזכותנו,ולא אחרי כמה מחזורים ילך הביתה בגלל הקהל של הפועל....
הייתי הולך על יצחק שום...ומביא אותו לב"ש....אבל אם עכשיו נתחיל אם זה לא נסיים לעולם....
כול מאמן שמגיע בזכות אלונה,ישאר פה הרבה בזכותנו,ולא אחרי כמה מחזורים ילך הביתה בגלל הקהל של הפועל....
מזרחי לא יודע לבנות קבוצה.
בטח שלא הגנה יציבה.
לא רוצה לראות אותו פה.
נקווה לטוב.
בטח שלא הגנה יציבה.
לא רוצה לראות אותו פה.
נקווה לטוב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Eran1 כתב:
אני דווקא לא הייתי רוצה שיהיה קשוב לאוהדים אלא לדרך שלו ושל המועדון.
ואז מה? האוהדים יעשו לו ת'מוות ומי הרוויח מזה? לא אנחנו ולא הוא.

זה נחמד להגיד שוםmoti כתב:אני לא אוהב את מזרחי ולא אוהב את ניר קלינגר,
גם אני הייתי רוצה את קאפלו, לאהייתי משלם 600,000 דולר לעונה
אנחנו עדין בישראל
מקווה שזה לא יהיה מזרחי - אבל (!!!!!) כל מאמן (כולל אוחנה , רחמנא ליצלן) שינחת פה בסופו של דבר - צריך לקבל את מלוא הגיבוי מהאוהדים!
צריך להיות סבלניים וסובלניים ולא חשוב מה מצב הקבוצה - אנחנו התפקיד שלנו זה לעודד!
כמובן שאפשר להעביר ביקורת הולמת - אבל רצוי יותר לדחוף את הקבוצה!
צריך להיות סבלניים וסובלניים ולא חשוב מה מצב הקבוצה - אנחנו התפקיד שלנו זה לעודד!
הפועל אני כבר משתגע
אני לא אקלל אף מאמן זה בטוח גם אם אני לא חושב שהמינוי נכון וגם אם הקבוצה חס וחלילה לא תצליח.8red כתב:מקווה שזה לא יהיה מזרחי - אבל (!!!!!) כל מאמן (כולל אוחנה , רחמנא ליצלן) שינחת פה בסופו של דבר - צריך לקבל את מלוא הגיבוי מהאוהדים!