999999999-doctorslayer כתב:
שחקן מזעזע, לא יודע מי הדביל שזיהה אותו בנוער כפוטנציאל.
עולה עם תורגמן מול מכבי ועד שמוצאים מגן שמאלי זר.
הפינה הפסימית למחזור ה27
Re: הפינה הפסימית למחזור ה27
- ForeverRed
רק שבמקרה שלהם זה היה באמצע העונה ואצלנו במאני טיים + פציעות.RedHell כתב:
חושב בדיוק על זה, בנוסף תגובות של חברים אוהדי מכבי היו בדיוק מה שהולך כאן.
כנראה שזה אוהד כדורגל, 100% אמוציות.
רוח המועדון.ForeverRed כתב: בכלל, שבתאי בהופעה מעולה.
שם שני שחקנים מול שוער, נמצא בכל מקום במגרש, מחלץ כדורים.
למה נגד מכבי הוא לא שיחק ככה?
חכו עוד שבועיים שראדוניץ' יהיה בספק, והבה עם גב תפוס וקנאגוה במחזור.
גרוע,הגרוע בקבוצה, הגרוע בסגל.דר אדום בנשמה כתב: נו באמת, לפעמים נראה לי שיש לך משהו אישי נגד דוידזאדה, נכון הוא לא איזה עילוי התקפי אבל הוא לא כזה גרוע.
אתמול אגב הוא היחיד שלא היה גרוע וגם לא היה טוב, היה לו משחק בינוני-
חד משמעית לא יכול לראות אותו על המגרש, ותעשו גם עוד מאה בחזקת מאה מינוסים, כל מי שחושב שדוידזאדה מתאים לקבוצת ליגת על, או שלא ראה מגן מימיו, או שלא יודע מה תפקידו של מגן
לא מגביה, לא מגן טוב, לא יודע לעלות, רץ כמו דביל וכל מסירה מאבד.
לא סתם וואקמה מוכן ללכת ראש בקיר מול 10 שחקנים ולא למסור לו, כמה שזה אגואסיטי ונגד רוח הקבוצה אני מצדיק כל פעם שהוא עושה את זה מחדש.
הייתי עולה עם עידן מהUS לפני שהייתי עולה איתו להרכב (בלי להעליב את עידן חס ושלום)
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
לא הייתי מגזים לגבי אופיר , הוא לא כזה גרוע
והוא גם לא ממש מאיים בהתקפות כמו מגן מודרני.
הייתי מבטל את העליות שלו להתקפה ויוצר שיתוף פעולה של וואקמה כשיחזור בריא ודן ביטון
הייתי מבטל את העליות שלו להתקפה ויוצר שיתוף פעולה של וואקמה כשיחזור בריא ודן ביטון
אתה יכול להגזים,כל כך אוברייטד שזה מדהים.red bend כתב:לא הייתי מגזים לגבי אופיר , הוא לא כזה גרוע
משחק כמו ילדה מפוחדת,לא תומך בהתקפה,לא מנסה לבעוט לשער וגם שבועט זה נראה כמו הפרצוף שלו.
רק קח כדוגמא את אלי דסה שהוא פחות או יותר בן גילו ותראה איזה התקדמות ההוא עושה משנה לשנה,איך הוא מוסיף עוד ועוד אלמנטים למשחק שלו.
נקודת האכילס שלנו היא המגנים,שגם ביטון לא בדיוק מאלדיני,אבל נסלח לו כי עשה במשחק לפחות שתי פעולות שמהם היו צריכים להבקיע.
- ForeverRed
אם כבר פתחתם את זה, אז נראה שיש כאסח רציני בין וואקמה לאופיר.
הוא מתעלם ממנו לחלוטין.
אין ספק שהמגנים שלנו הורגים אותנו.
חייבים לחשוב על שדרוג בעונה הבאה.
הוא מתעלם ממנו לחלוטין.
אני לא בטוח שזה הענין.ForeverRed כתב:אם כבר פתחתם את זה, אז נראה שיש כאסח רציני בין וואקמה לאופיר.
הוא מתעלם ממנו לחלוטין.
זה נראה שכשהכדור אצל וואקמה אז או שהוא מוסר לאופיר, אבל מסירה כזו שתשאיר אותו חופשי להגבהה, או שהוא מעדיף לעשות דריבל. זה די ברור שאם הוא סתם מוסר לאופיר אז הכדור ילך אחורה וצריך להתחיל מחדש.
- ForeverRed
יש ביניהם הרבה דיבורים במהלך המשחק.izguy83 כתב: אני לא בטוח שזה הענין.
זה נראה שכשהכדור אצל וואקמה אז או שהוא מוסר לאופיר, אבל מסירה כזו שתשאיר אותו חופשי להגבהה, או שהוא מעדיף לעשות דריבל. זה די ברור שאם הוא סתם מוסר לאופיר אז הכדור ילך אחורה וצריך להתחיל מחדש.
יכול להיות שזאת הסיבה לריב בין אופיר לאוגו אחרי סכנין.
טוב שהוא לא ישחק מול תל אביב אם זה נכוןForeverRed כתב:אם כבר פתחתם את זה, אז נראה שיש כאסח רציני בין וואקמה לאופיר.
הוא מתעלם ממנו לחלוטין.
וזה עוד לפני שפתחנו את הנושא של המשחק האחרון ששחקן של רעננה שוכב על הדשא והוא מהסס אם בכלל להמשיך לשחק.אדום זקן כתב: אתה יכול להגזים,כל כך אוברייטד שזה מדהים.
משחק כמו ילדה מפוחדת,לא תומך בהתקפה,לא מנסה לבעוט לשער וגם שבועט זה נראה כמו הפרצוף שלו.
רק קח כדוגמא את אלי דסה שהוא פחות או יותר בן גילו ותראה איזה התקדמות ההוא עושה משנה לשנה,איך הוא מוסיף עוד ועוד אלמנטים למשחק שלו.
נקודת האכילס שלנו היא המגנים,שגם ביטון לא בדיוק מאלדיני,אבל נסלח לו כי עשה במשחק לפחות שתי פעולות שמהם היו צריכים להבקיע.
בזמן ששיר צדק רץ כמו גלדיאטור להמשיך.
לרגע שכחתי מי פה שחקן הבית מבינהם.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
יש פה אנשים שמחכים לנפילה של שחקן כזה או אחר כדי לרדת עליהם( ואני עדין). פשוט מגעיל
אין שום כסאח.
בואו נהיה אמיתיים , פשוט טוני יודע שרב הסיכויים שלא יצא כלום מלמסור לאופיר אז הוא מעדיף לנסות ליצור מצב לבד.
שימו לב שהוא מוסר לו רק אם אופיר ממש פנוי, שיותר צפוף הוא לא חושב על זה בכלל.
עם מליקסון זה עבד הרבה יותר טוב.
בואו נהיה אמיתיים , פשוט טוני יודע שרב הסיכויים שלא יצא כלום מלמסור לאופיר אז הוא מעדיף לנסות ליצור מצב לבד.
אני חושב שטוני לא מסוגל לשחרר את אופיר כמו שמליקסון מסוגל, ובכלל אין ביניהם שת"פ כזה טוב או הבנה ולכן המשחק תקוע ובכר צריך למצוא פתרונות לזהReDo כתב:אין שום כסאח.