עכשיו זה הזמן להחזיר את סוארס להרכב
- ForeverRed
Re: עכשיו זה הזמן להחזיר את סוארס להרכב
מצד שני למכבי לא יהיו את השטחים שקיבלה רעננה.
לא יודע אם הייתי עולה עם 3 בלמים למשחק כזה.
לא יודע אם הייתי עולה עם 3 בלמים למשחק כזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא הייתי עולה עם 3 בלמים, הייתי מוסיף במקום הובאן/ראדי קשר שיהיה ליד אוגו, סוארס או בראון מתאימים לזה.
3 בלמים זה בטח לא צריך להיות המצב.
ד"א סוארס בתור קשר אחורי זה גם רעיון לא רע בכלל, סוארס לצד אוגו כאשר למעלה ראדי ברדה באגף שמאל גאדיר באמצע (אלא אם הוא יורחק... ואז שהר באמצע) ושהר בימין (ובמידה וגאדיר מורחק אז בוזגלו בימין).
ד"א סוארס בתור קשר אחורי זה גם רעיון לא רע בכלל, סוארס לצד אוגו כאשר למעלה ראדי ברדה באגף שמאל גאדיר באמצע (אלא אם הוא יורחק... ואז שהר באמצע) ושהר בימין (ובמידה וגאדיר מורחק אז בוזגלו בימין).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
עוד פעם התחלת?דר אדום בנשמה כתב:לא הייתי עולה עם 3 בלמים, הייתי מוסיף במקום הובאן/ראדי קשר שיהיה ליד אוגו, סוארס או בראון מתאימים לזה.
בשביל מה יש את הובאן? בשביל מה יש את וובה? בשביל מה יש את ראדי?
אז עדיף את הובאן בלם שלישי בשביל הגמישותTotti כתב:צר לי לבשר לכם, כדי להתמודד עם סה(שהפכו אותו כאן למינימום קבאני), כשלידו זהבי אורב לכל כדור שנופל, צריך יותר משני בלמים.
תקראו לי "פחדן", אבל זה המצב. אם הפורטוגלי יתיש את אחד הבלמים כמו שראדוניץ עשה, מספר 7 שלא נפצע יקבל לא מעט כדורים לשטח והוא בניגוד לשחקני רעננה לא צריך 5 מצבים כדי להבקיע.
צריך ואפשר לשים ז** על מה יגידו ולהרכיב את טאהה, צדק וסוארס יחד.
אחד מהם ישחק קרוב יותר לאוגו.
משחק הגנה זה הרבה ביטחון ושלנו לא גבוה נכון ליום שני ה-14.3
אני הייתי מתחיל יהלום עם אוגו הובאן וראדי/וובה כשברדה/ראדי מתחת לגאדיר/ברדה ושהר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא יודע אם לקחת סיכון ולזרוק את סוארז דווקא עכשיו להרכב זה לא מסוכן מדי.
אבל מה שכן, לואי (שאני מת עליו) חייב לשדרג את אינטלגנציית המשחק שלו. היציאות שלו קדימה, ההפקרות ולפעמים גם חוסר הבנה של הסיטואציה יכולים להוציא אותי מדעתי.
אבל מה שכן, לואי (שאני מת עליו) חייב לשדרג את אינטלגנציית המשחק שלו. היציאות שלו קדימה, ההפקרות ולפעמים גם חוסר הבנה של הסיטואציה יכולים להוציא אותי מדעתי.
אולי כדאי לשחק עם וובה בראון שישמור אישית את זהבי.. ואז צדק וטאהא ישמרו על סה.
כאילו 3 בלמים... שאחד מהם בראון.
- ForeverRed
במקרה כזה הוא ואוגו קצת ידרכו אחד על השני.שמעון א כתב:אולי כדאי לשחק עם וובה בראון שישמור אישית את זהבי.. ואז צדק וטאהא ישמרו על סה.
אלי גוטמן עשה משהו דומה ב3-3 מול פורטוגל במוקדמות מונדיאל 14׳. שחקן אחד (ייני) שהוא מחוץ למערך מבחינה טקטית והמשימה היחידה שלו היא להיות העלוקה של רונאלדו, שמירה אישית ותו לא (לא בריא בכלל לטעמי)שמעון א כתב:אולי כדאי לשחק עם וובה בראון שישמור אישית את זהבי.. ואז צדק וטאהא ישמרו על סה.
אני חושב שצריך לפתוח ב4-3-3 סטייל בארסה- שלישייה חזקה באמצע ושלישייה קטלנית מקדימה.
-------------------גורש-------------------------
---אופיר-----צדק------טאהה-------ביטון------
---------------------אוגו-------------------------
--------------בראון-----הובאן-----------------------
----שהר------------------------------ברדה---------
----------------------גאדיר----------------------------
הרעיון של האמצע ברור- אחד טנק, השני פיטבול והשלישי תמיד ייתן את הכל
בהתקפה שהר וגאדיר מחליפים מיקומים וטסים לתוך ההגנה הדלילה של מכבי וברדה היחידי פה שאני אסמוך עליו לרדת לעזור עם זהבי תמיד כשצריך + להוציא כדורי רוחב נורמליים מהאגף הימני.
כל ניסיון שלנו לשחק על מתפרצות יהיה מועד לכישלון,אנחנו לא נעמוד בלחץ שמכבי יפעילו עלינו,כי אנחנו העונה לא קבוצת הגנה,אנחנו קבוצה שאוהבת לשלוט בכדור ובקצב המשחק.
לפני שנתיים בלומפילד,סיבוב שני,פאולו סוזה ששיחק עד אותו משחק בשיטת הקישור המעובה,משדר לכולם טרם המשחק שזה מה שכנראה הולך להיות מול בש.
בפועל,הוא פותח במערך של 3-6-1 או 3-5-1-1,מערך שהפועל היוצא שלו זה עיבוי הקישור,שחרור המגנים ואופציות מסירה לשחקני האגף.
מה שקרה באותו משחק כולנו זוכרים,מכבי נתנה את המשחק הכי טוב שלה.
בן תורגמן עד היום חולם על דור מיכה ועל מה שעשו ערן זהבי ופריצה היה אפשר לכתוב ספר.
אני אומר לכם שאם אנחנו עולים עם שלישיית בלמים,צדק וטאהא מאחור,סוארס מקדימה,אוגו והובאן בקישור ושלישיית התקפה של שהר,מליקסון,ברדה או בוזגלו,מליקסון,ברדה,אנחנו גומרים את המשחק במחצית ואני לא מגזים.
תחושת הבטן שלי אומרת שברק בכר שיחק עם 3 בלמים לעיתים,רק בשביל להתכונן למשחק הזה ופיטר בוס לא יעלה עם אותו הרכב שהוא עלה עד היום.
לפני שנתיים בלומפילד,סיבוב שני,פאולו סוזה ששיחק עד אותו משחק בשיטת הקישור המעובה,משדר לכולם טרם המשחק שזה מה שכנראה הולך להיות מול בש.
בפועל,הוא פותח במערך של 3-6-1 או 3-5-1-1,מערך שהפועל היוצא שלו זה עיבוי הקישור,שחרור המגנים ואופציות מסירה לשחקני האגף.
מה שקרה באותו משחק כולנו זוכרים,מכבי נתנה את המשחק הכי טוב שלה.
בן תורגמן עד היום חולם על דור מיכה ועל מה שעשו ערן זהבי ופריצה היה אפשר לכתוב ספר.
אני אומר לכם שאם אנחנו עולים עם שלישיית בלמים,צדק וטאהא מאחור,סוארס מקדימה,אוגו והובאן בקישור ושלישיית התקפה של שהר,מליקסון,ברדה או בוזגלו,מליקסון,ברדה,אנחנו גומרים את המשחק במחצית ואני לא מגזים.
תחושת הבטן שלי אומרת שברק בכר שיחק עם 3 בלמים לעיתים,רק בשביל להתכונן למשחק הזה ופיטר בוס לא יעלה עם אותו הרכב שהוא עלה עד היום.
אהבתי את ההרכב, אבל הייתי מעדיף את ראדי על הובאןdor69 כתב: אלי גוטמן עשה משהו דומה ב3-3 מול פורטוגל במוקדמות מונדיאל 14׳. שחקן אחד (ייני) שהוא מחוץ למערך מבחינה טקטית והמשימה היחידה שלו היא להיות העלוקה של רונאלדו, שמירה אישית ותו לא (לא בריא בכלל לטעמי)
אני חושב שצריך לפתוח ב4-3-3 סטייל בארסה- שלישייה חזקה באמצע ושלישייה קטלנית מקדימה.
-------------------גורש-------------------------
---אופיר-----צדק------טאהה-------ביטון------
---------------------אוגו-------------------------
--------------בראון-----הובאן-----------------------
----שהר------------------------------ברדה---------
----------------------גאדיר----------------------------
הרעיון של האמצע ברור- אחד טנק, השני פיטבול והשלישי תמיד ייתן את הכל
בהתקפה שהר וגאדיר מחליפים מיקומים וטסים לתוך ההגנה הדלילה של מכבי וברדה היחידי פה שאני אסמוך עליו לרדת לעזור עם זהבי תמיד כשצריך + להוציא כדורי רוחב נורמליים מהאגף הימני.
- ForeverRed
אי אפשר לוותר על הובאן במשחק כזה.
אי אפשר לוותר על ראדי במשחק כזה.
לגבי טאהה אני ממש לא רגוע.
הראש שלו לא תמיד מחובר, מקווה שלא נשלם על זה.
כדי לנצח נצטרך למנוע ממדוניאנין כדורים, להיצמד לזהבי ולשחק הרבה על הצד של דסה ומיכה.
ככה גם נמנע מהם לתקוף וגם ננצל את השטחים שהם יתנו לנו.
אי אפשר לוותר על ראדי במשחק כזה.
לגבי טאהה אני ממש לא רגוע.
הראש שלו לא תמיד מחובר, מקווה שלא נשלם על זה.
כדי לנצח נצטרך למנוע ממדוניאנין כדורים, להיצמד לזהבי ולשחק הרבה על הצד של דסה ומיכה.
ככה גם נמנע מהם לתקוף וגם ננצל את השטחים שהם יתנו לנו.
- ForeverRed
אגב דור, מי עולה בהרכב שלך מהספסל?
גם גאדיר וגם שהר לא מסוגלים לתת יותר מ-70 דקות באינטנסיביות הזאת.
מסכים ומחזק כל מילה.Sir Alex Ferguson כתב:אין ספק שטאהה עשה התקדמות השנה, עם זאת, הוא לוקה מאוד בהנעת הכדור ובהתמודדות עם לחץ וזה בעייתי מאוד לקבוצה כמו שלנו.
למעט יציאה כזאת או אחרת עם הכדור קדימה, הוא לרוב מעיף את הכדור בלי כתובת, מוסר אחורה ולרוחב או מחכה עם הכדור יותר מידי ותוקע את המשחק.
זאת פריבילגיה גדולה מאוד לקבוצה כמו שלנו לשחק עם בלם שפוגע בהנעת הכדור ובשטף המשחק.
בנוסף, על כל מהלך או שני מהלכים עוצמתיים שלו במשחק, יש לטאהה טעות או שתי טעויות במשחק ששוות גול כשהוא לא מעריך נכון את השחקן מולו ונותן לו לחלוף על פניו.
אני חושב שבמאני טיים אני אהיה רגוע יותר עם סוארס, שהוא מנוסה יותר ולדעתי מתאים הרבה יותר לסגנון המשחק שלנו.
עכשיו זה הזמן להחזיר את סוארס להרכב.
בוזגלו, ראדי ודן ביטון, זה מה יש.ForeverRed כתב:אגב דור, מי עולה בהרכב שלך מהספסל?
במידה ומליקסון כשיר הוא עולה ראשון מהספסל/ פותח בהרכב וגאדיר יעלה מהספסל