לגמרי עשה בשכל.RedHell כתב:
עשה בשכל לא?
למען האמת האמנתי באותה תקופה שבלגיה היא תחנת מעבר לאנגליה/גרמניה בשבילו ומשם החזרה
כבר הרבה יותר קשה, בכל מקרה הרווחנו בגדול.
לגמרי עשה בשכל.RedHell כתב:
עשה בשכל לא?
איתך בכל מילה.גדי כתב:מבחינתי ההבדל בין אליניב להרבה לגיונרים אחרים שחזרו זה שהוא בא מאהבה.
אני לא תמים כלכך (ואני כן תמים) וזה ברור שאליניב לא היה חוזר בכל מחיר אבל זה ברור שהוא רוצה להעניק ולהחזיר לעיר ולאוהדים שמתוכם הוא צמח מעבר לההצלחה האישית.
לא מכיר דוגמא אחרת בארץ לסיטואציה כזו (רק לחשוב על בניון, ברקוביץ, רביבו, זהבי ועוד בכדי להבין מה ההבדל).
בין אם נשתה את המים מהבאר ובין אם חלילה לא האושר והגאווה שהוא החזיר למועדון ולאוהדים הם דבר
שאני מעריץ אותו ומודה לו מעומק ליבי)
תודה נסיך צנוע שלנו
מסכים מאוד ומחזק.גדי כתב:מבחינתי ההבדל בין אליניב להרבה לגיונרים אחרים שחזרו זה שהוא בא מאהבה.
אני לא תמים כלכך (ואני כן תמים) וזה ברור שאליניב לא היה חוזר בכל מחיר אבל זה ברור שהוא רוצה להעניק ולהחזיר לעיר ולאוהדים שמתוכם הוא צמח מעבר לההצלחה האישית.
לא מכיר דוגמא אחרת בארץ לסיטואציה כזו (רק לחשוב על בניון, ברקוביץ, רביבו, זהבי ועוד בכדי להבין מה ההבדל).
בין אם נשתה את המים מהבאר ובין אם חלילה לא האושר והגאווה שהוא החזיר למועדון ולאוהדים הם דבר
תודה נסיך צנוע שלנו
אין לי ספק שהוא בכל מקרה היה חוזר אלינו, לא משנה באיזה סיטואציה היינו וכמה שכר היה מקבל.גדי כתב:מבחינתי ההבדל בין אליניב להרבה לגיונרים אחרים שחזרו זה שהוא בא מאהבה.
תודה נסיך צנוע שלנו
Sir Alex Ferguson כתב: אין לי ספק שהוא בכל מקרה היה חוזר אלינו, לא משנה באיזה סיטואציה היינו וכמה שכר היה מקבל.