קלינגר סיכם בא.א.ל לימסול, יחתום מחר: "הצעה טובה"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: קלינגר סיכם בא.א.ל לימסול, יחתום מחר: "הצעה טובה"

שליחה על ידי yedidel »

ואדים כתב:
בנימה אישית,מאז אותה האליפות של מכבי חיפה בעונת 93-94,תמיד זה היה החלום שלי לראות כאן את גיורא שפיגל,אני מאוד מחזיק מהאיש הזה.
בכלל קצת תמוה בעיניי כל מה שקורה איתו בעשור האחרון,ואני תמיד תוהה איך אחד כזה לא מאמן קבוצה כבר הרבה מאוד שנים,יש לו הרבה מה לתרום.גיורא שפיגל כמנג'ר על ומאמן מקומי לצידו(ישנם הרבה שראוים,ואני מדבר על שחקני עבר)יכולה להיות אופציה מצוינת.
כי בכדורגל הישראלי אוכלים את האנשים הרציניים והמקצועיים (שפיגל) ומהללים את השכונתיים (אוחנה, ברקוביץ).

סמל אישי של משתמש
CRBX12

כנראה שניר קלינגר לא יחתום.....

שליחה על ידי CRBX12 »

כנראה שניר קלינקר לא יתום אצלנו הוא ימשיך בקפרסין ככה שאנחנו צריכם עוד סבלנות....

https://news.walla.co.il/?w=/157/1490200" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: כנראה שניר קלינגר לא יחתום.....

שליחה על ידי אימפריה באדום »

CRBX12 כתב:כנראה שניר קלינקר לא יתום אצלנו הוא ימשיך בקפרסין ככה שאנחנו צריכם עוד סבלנות....

https://news.walla.co.il/?w=/157/1490200" onclick="window.open(this.href);return false;
אז אל מה הטופיק?..... :מיצמוץ:

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא הפסדנו פה את אנצלוטי כולה ניר קלינגר חברים תרגעו
אני סומך על אלונה שתביא לפה מישהו טוב
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מצד שני תיראו את מכבי חיפה.
מי היה המאמן שלהם? אלישע לוי - שאף אח לא היה יכול לומר עליו שהוא אחד מהמאנים הבכירים בארץ.
לדעתי גם אם יביאו לפה מאמן שהוא לא "אישיות בכירה", אבל יהיה בנאדם יסודי (בגלל זה אוחנה פסול בעיניי) כמו אלישע לוי ואלונה תתן לו את כל הכלים להצליח - לא מן הנמנע שנדבר חזק למעלה.
נכון שיש למאמן חלק גדול בהצלחת הקבוצה או בכישלונה אבל לשחקנים שינחתו פה (בעיקר לשחקני הרכש להגנה) יהיה חלק הרבה יותר משמעותי, ונקווה שיבואו לפה שחקנים שאם השם של המאמן לא עושה להם את זה - אז הניהול המסודר של הפועל ב"ש - כן.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

8red כתב:מצד שני תיראו את מכבי חיפה.
מי היה המאמן שלהם? אלישע לוי - שאף אח לא היה יכול לומר עליו שהוא אחד מהמאנים הבכירים בארץ.
לדעתי גם אם יביאו לפה מאמן שהוא לא "אישיות בכירה", אבל יהיה בנאדם יסודי (בגלל זה אוחנה פסול בעיניי) כמו אלישע לוי ואלונה תתן לו את כל הכלים להצליח - לא מן הנמנע שנדבר חזק למעלה.
נכון שיש למאמן חלק גדול בהצלחת הקבוצה או בכישלונה אבל לשחקנים שינחתו פה (בעיקר לשחקני הרכש להגנה) יהיה חלק הרבה יותר משמעותי, ונקווה שיבואו לפה שחקנים שאם השם של המאמן לא עושה להם את זה - אז הניהול המסודר של הפועל ב"ש - כן.
לא מדוייק ניר.
יעקב שחר הביא את אלישע לחיפה אחרי שהוא סיים סכנין מקום שלישי בליגה שזה הישג מכובד מאוד, הוא בנה שם קבוצה יפה מאוד בתקציב מינימום וזה לא שהוא הביא מאמן מבית"ר שמשון או משהו בסגנון.
לי לדוגמה היה ברור שזאת תהיה העונה שלו .
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה