טוטו תיקו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

טוטו תיקו

שליחה על ידי OMERREMO33 »

תיקו שלישי ברציפות בבית, איבוד 6 נ"ק חשובות, בעוד שמול מכבי זה יכול להתקבל הרי שהאיבודים הקודמים יכולים להתברר כנקודת המפנה(לרעה)
אז כן, אנחנו עדיין ברצף מטורף ללא הפסד,עדיין במקום הראשון(בו היינו יותר מכל קבוצה אחרת) אבל המומנטום...נראה שהגענו לשיא מאוד מוקדם השנה, קצת איבדנו את זה, אולי שחיקה,עייפות,פציעות, אבל עדיין בשלב הזה של העונה זה בהחלט מדאיג. לא מסכים עם האמירה "מכבי טובה יותר" מה שכן היא בהחלט בחודש האחרון (שזה לצערנו ה"מאני טיים") בדיוק מתחזקת,מתחברת,מנצחת ומצמצת את הפער. אם נוסיף לזה את הניסיון שלהם ואת זה שמשחק העונה הבא הוא אצלם, אנחנו קצת בבעייה. אסור לנו (ואין לנו זמן גם) להתאבל,לשקוע,לוותר,להוריד רגל מהגז. נותר לקוות שעם חזרת מליקסון וואקמה,עוד קצת שינוי(רוטציה),רענון (וובה/גאדיר) נצליח לחזור לב"ש של השני שליש הראשונים של העונה,אם נצליח לעשות זאת, זה יהיה שלנו בוודאות.

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: טוטו תיקו

שליחה על ידי שמעון א »

בכר צריך להפסיק לשנות שיטה כל רבע שעה תוך כדי משחק. זה מבלבל את השחקנים שלנו יותר מהיריב.

המשחק מול בית"ר יהיה אחרי שמכבי משחקת?

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב:בכר צריך להפסיק לשנות שיטה כל רבע שעה תוך כדי משחק. זה מבלבל את השחקנים שלנו יותר מהיריב.

המשחק מול בית"ר יהיה אחרי שמכבי משחקת?
כן, נבוא מהמקום השני ונגדיל את ההפרש ל3

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שיש כתב: כן, נבוא מהמקום השני ונגדיל את ההפרש ל3
הלוואי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

צריך להתחיל לרענן.

וובה לאמצע, גאדיר למרכז ההתקפה.
שני שחקנים דינאמיים שמכניסים אנרגיות מטורפות.

ראיתם איך וובה עלה לאכול אתמול את הדשא? ככה צריך!!

וסוארס. הייתי מחזיר במקום טאהה.

יחד עם החזרה של מליקסון זה יהיה נוק אאוט.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:צריך להתחיל לרענן.

וובה לאמצע, גאדיר למרכז ההתקפה.
שני שחקנים דינאמיים שמכניסים אנרגיות מטורפות.

ראיתם איך וובה עלה לאכול אתמול את הדשא? ככה צריך!!

וסוארס. הייתי מחזיר במקום טאהה.

יחד עם החזרה של מליקסון זה יהיה נוק אאוט.
היה חייב לרענן כבר לפני שלושה שבועות

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

OMERREMO33 כתב:תיקו שלישי ברציפות בבית, איבוד 6 נ"ק חשובות, בעוד שמול מכבי זה יכול להתקבל הרי שהאיבודים הקודמים יכולים להתברר כנקודת המפנה(לרעה)
אז כן, אנחנו עדיין ברצף מטורף ללא הפסד,עדיין במקום הראשון(בו היינו יותר מכל קבוצה אחרת) אבל המומנטום...נראה שהגענו לשיא מאוד מוקדם השנה, קצת איבדנו את זה, אולי שחיקה,עייפות,פציעות, אבל עדיין בשלב הזה של העונה זה בהחלט מדאיג. לא מסכים עם האמירה "מכבי טובה יותר" מה שכן היא בהחלט בחודש האחרון (שזה לצערנו ה"מאני טיים") בדיוק מתחזקת,מתחברת,מנצחת ומצמצת את הפער. אם נוסיף לזה את הניסיון שלהם ואת זה שמשחק העונה הבא הוא אצלם, אנחנו קצת בבעייה. אסור לנו (ואין לנו זמן גם) להתאבל,לשקוע,לוותר,להוריד רגל מהגז. נותר לקוות שעם חזרת מליקסון וואקמה,עוד קצת שינוי(רוטציה),רענון (וובה/גאדיר) נצליח לחזור לב"ש של השני שליש הראשונים של העונה,אם נצליח לעשות זאת, זה יהיה שלנו בוודאות.
בדיוק ככה. אנחנו נכנסנו לשלב מנטלי צפוי בעיתוי קצת בעייתי. להרים את הראש ולצאת ממנו בהקדם.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הפגרה הכי חשוב בהסטוריה.

אז נכון, אי אפשר להביא שחקני רכש, אבל יש לנו סגל מעניין שלא מספיק השתמשנו בו.
אני לא חושב שיש פרמטר כלשהו שגאדיר עולה על שהר, וגם שהר כל פעם שפתח כחלוץ 9 סיפק את הסחורה. נכון שמאוד קשה להוריד את ברדה לספסל, אבל נראה שהעמדה זאת גם צריכה ריענון קל.
ראדי בירידה תקופה ארוכה, ובניגוד להובאן הוא לא מראה סימנים של חזרה. בראון חייב לקבל יותר קרדיט.

וכמובן שחזרה של מליקסון זה המפתח.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

מה ראיתם אתמול ממכבי שהפכתם להיות כל כך פסימיים?
אז נכון שהם שולטים במשחק נגד כל קבוצה כתוצאה מהלחץ הגבוה שהם עושים, אבל השליטה הזאת לא מובילה אותם לכלום, שלושה משחקים נגדנו הם לא הגיעו למצבים, הלחץ שהם מפעילים נותן להם אחוזי שליטה גבוהים בכדור אבל פחות איומים לשער כתוצאה מזה שהם גורמים ליריבה להישאר עם 10 שחקנים בחצי המגרש שלה והרבה יותר קשה להבקיע שער במשחק מסודר.
המצב הכי מסוכן שלהם היה כתוצאה ממשחק מעבר עם הפריצה של בן בסט אבל כמעט ואין להם התקפות מעבר.
מבטיח לכם שאם וואקמה ומליקסון היו משחקים הם היו יורדים עם שלוש חתיכות מהמגרש כי ברגע ששוברים להם את הלחץ לא צריך יותר משלוש מסירות בשביל להגיע למצב נגדם.
אנחנו במקום הראשון בזכות ולא בחסד, אנחנו במקום הראשון כי היינו יותר טובים מהם לאורך כל העונה, יותר תכליתיים מהם ופחות פגיעים מהם.
אם נקבל את כל הסגל שלנו בכושר טוב עד לסיום העונה, האליפות שלנו, היום אני אפילו יותר בטוח בזה.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

אני קורא את הכתבות שמהללות את מכבי ואומרות שהם יותר טובים.
למען הסר ספק- אני גם חושב שהם יותר טובים אבל בדיוק את הדאון הזה בתקשורת היינו צריכים. אחרי חודשים שמהללים אותנו ולא מפסיקים לדבר על הריצה המטורפת יעשה טוב מאוד לרדת לקרקע.
הדבר הכי חשוב בקבוצה עכשיו זה אך ורק להוריד לחץ. המשחק אתמול אמור להוריד את זה כי כבר אף אחד לא יופתע אם נאבד את האליפות לאור היכולת של מכבי וזה מחזיר אותנו לעמדת האנדרדוג.
חייב להתחיל את המשחק מול ביתר בהנעת כדור מסודרת ורגועה בלי להתחיל את הלחץ והטירוף על ההתחלה , זה יוריד את העוקץ ורק ישחק לטובתנו אם נבוא עם תוכנית כזו מסודרת.

ודרך אגב איפה טוטי נעלם?? מה עם פתיחת נושא משחק נגד ביתר?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

yedidel כתב:הפגרה הכי חשוב בהסטוריה.

אז נכון, אי אפשר להביא שחקני רכש, אבל יש לנו סגל מעניין שלא מספיק השתמשנו בו.
אני לא חושב שיש פרמטר כלשהו שגאדיר עולה על שהר, וגם שהר כל פעם שפתח כחלוץ 9 סיפק את הסחורה. נכון שמאוד קשה להוריד את ברדה לספסל, אבל נראה שהעמדה זאת גם צריכה ריענון קל.
ראדי בירידה תקופה ארוכה, ובניגוד להובאן הוא לא מראה סימנים של חזרה. בראון חייב לקבל יותר קרדיט.

וכמובן שחזרה של מליקסון זה המפתח.
תריץ רגע בראש את כל המשחקים בהם אליניב לא פתח.
ספר לי איך נראינו.
הוא חייב לנוח, אין ספק. העובדה שהוא זומן לנבחרת זה דרעק, אין ספק. אבל הקבוצה בלעדיו כבויה ואנמית.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

RedRock כתב:
תריץ רגע בראש את כל המשחקים בהם אליניב לא פתח.
ספר לי איך נראינו.
הוא חייב לנוח, אין ספק. העובדה שהוא זומן לנבחרת זה דרעק, אין ספק. אבל הקבוצה בלעדיו כבויה ואנמית.
צודק
זה משהו שכשברדה במגרש קשה לשים לב אליו
אבל תמיד החסרון שלו מורגש
סוג של דבק ולהט. הזוי לגמרי

שלח תגובה