eitam כתב:ניראנו טוב מבשבועיים האחרונים. החילופים עשו לנו טוב וכדאי היה לעשות אותם קודם לכן. העיקרית שלי מהמשחק היא שההרכב חייב רענון גם בגלל מחסור במנוחה וגם בגלל חוסר ברעב. גדיר, בן שהר, בראון נראו טוב מאוד כשנכנסו ועל מליקסון מיותר לומר כמה הוא חסר.
ההרכב שלי לבית"ר: גורש
אופיר טאהה צדק ביטון
אוגו בראון
הובאן\מליקסון
בן סהר מליקסון\בוזגלו
גדיר
שכח מזה בוזגלו באנקר של בכר!
לא רואה אותו יוצא מתמונת ההרכב,במיוחד אחרי הבישול להובאן.
בן ביטון והובאן עם משחק אדיר. מהצד השני אלברמן היה מדהים אבל היה חייב, פשוט חייב לקבל אדום אחרי העבירה הגסה על טאהא. בנוגע לפנדל על הובאן - היה, תסתכלו על הברך של ריקן תו"כ המהלך ותראו שהיא פוגעת בהובאן ומורידה אותו לדשא.
הוצאת לי את המילים מהפה, אני באמת לא מבין איך אלברמן התחמק מאדום, ואיך לא נשרק פנדל על השק קמח של גארסיה על אוגו, בקרן האחרונה.
אם מישהו עדיין חושב שזה לא היה פנדל, מוזמן לראות שזה מצב ודאי לגול אם אוגו מצליח להתרומם.
כבת כתבתי את זה כמה וכמה פעמים, אם לא נפעיל לחץ על השופטים אנחנו יכולים להפגע קשות, הפייט מאוד מאוד צמוד והשופטים יכולים להכריע על ידי טעויות.
zivmay כתב:
הוצאת לי את המילים מהפה, אני באמת לא מבין איך אלברמן התחמק מאדום, ואיך לא נשרק פנדל על השק קמח של גארסיה על אוגו, בקרן האחרונה.
אם מישהו עדיין חושב שזה לא היה פנדל, מוזמן לראות שזה מצב ודאי לגול אם אוגו מצליח להתרומם.
כבת כתבתי את זה כמה וכמה פעמים, אם לא נפעיל לחץ על השופטים אנחנו יכולים להפגע קשות, הפייט מאוד מאוד צמוד והשופטים יכולים להכריע על ידי טעויות.