שי כנראה שהשנאה חזרה לעוור אותך, אז אני לא יתווכח לגביי הנבחרת.
לגביי ברקוביץ כבר אמרת לי את אותו משפט ואני אענה לך את מה שאמרתי לך.
מה הוא למד מקיוון קיגן בדיוק?
אני זוכר שכל יום חמישי הייתה כותרת במדור הספורט שאייל רב עם מאמן כזה או אחר או בעט בשחקן כזה או אחר. דיי כבר.
300 אלף דולר?????
Re: 300 אלף דולר?????
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כן בגלל זה קווין קיגן העריך אותו הכי הרבה בקבוצה ..
מספיק שהוא ילמד שתי שחקנים שלנו לתת פס כמו שצריך תאמין לי זה שווה יותר מכל מאמן אחר שתביא
זה שי !
מספיק שהוא ילמד שתי שחקנים שלנו לתת פס כמו שצריך תאמין לי זה שווה יותר מכל מאמן אחר שתביא
זה שי !

אתה חושב שאם הוא יבוא לכאן כולם יתחילו לשחק כמוהו?זה שי ! כתב:כן בגלל זה קווין קיגן העריך אותו הכי הרבה בקבוצה ..
זה שי !
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
אין לי כוח להתווכח פה אני רק יודע שאין מאמנים בישראל .. נקודה
ועם זה לא ראובן עטר שעוד איכשהו לא אכפת לי או יצחק שום
לא ההיתי פוסל את אייל ברקוביץ
ואני יהיה שמח מאוד עם אלונה תרים את הטלפון לאייל
זה שי !
ועם זה לא ראובן עטר שעוד איכשהו לא אכפת לי או יצחק שום
לא ההיתי פוסל את אייל ברקוביץ
ואני יהיה שמח מאוד עם אלונה תרים את הטלפון לאייל
זה שי !

שי כמה דברים.
1. שום לא לקח אליפות מדהימה (ואפילו לא אליפות "רגילה") עם מכבי חיפה. אז כדאי שקצת תקרא על אודות האנשים שאתה מדבר עליהם. לא יזיק! הוא גם לא יחתום פה כי בכל זאת מי שבסוף משחק אלו הם השחקנים ואין טעם להשקיע סכום כזה עצום במאמן (ולא חשוב איזה מאמן!!)
2. לא כל שחקן גדול יכול להיות מאמן גדול ולא חסרות דוגמאות לכך. אפילו קווין קיגן בעצמו לא מאמן כזה ענק כמו שהוא היה שחקן ענק. (שוב אני מפנה אותך לקרוא קצת על האיש...) וגם לא ראובן עטר או אלי אוחנה...
3. להיות פרשן ולדבר מהצד כל אחד יכול. אבל להוכיח את עצמך בתור מאמן? נו, זה כבר יותר קשה (משה ניר זאת דוגמא לא רעה).
1. שום לא לקח אליפות מדהימה (ואפילו לא אליפות "רגילה") עם מכבי חיפה. אז כדאי שקצת תקרא על אודות האנשים שאתה מדבר עליהם. לא יזיק! הוא גם לא יחתום פה כי בכל זאת מי שבסוף משחק אלו הם השחקנים ואין טעם להשקיע סכום כזה עצום במאמן (ולא חשוב איזה מאמן!!)
2. לא כל שחקן גדול יכול להיות מאמן גדול ולא חסרות דוגמאות לכך. אפילו קווין קיגן בעצמו לא מאמן כזה ענק כמו שהוא היה שחקן ענק. (שוב אני מפנה אותך לקרוא קצת על האיש...) וגם לא ראובן עטר או אלי אוחנה...
3. להיות פרשן ולדבר מהצד כל אחד יכול. אבל להוכיח את עצמך בתור מאמן? נו, זה כבר יותר קשה (משה ניר זאת דוגמא לא רעה).
הפועל אני כבר משתגע
רק להשכלה כללית, קלינגר אף פעם לא היה המועמד המועדף ואף אחד לא רואה בסירובו אבידה גדולה.
ישנם שני מאמנים מועדפים במיוחד.
אחד מהם עדיין פתוח.....
נקווה לטוב.
בקרוב.
ישנם שני מאמנים מועדפים במיוחד.
אחד מהם עדיין פתוח.....
נקווה לטוב.
בקרוב.