אליק...
אם אתה שופט אותו לפי מה שרשמת, הרי שלא היית צריך כל כך לצדד ולתמוך בגיא לוי.
וגם אלישע לוי לא היה מוחתם בכלל במכבי חיפה.
אני חושב שחשוב שהמאמן (לא חשוב כרגע השם אלא האישיות) הבא יהיה יסודי ומשקיע. ברגע שהוא יהיה כזה - לדעתי אלונה תספק לו את כל הכלים להצליח.
איפה גיל שגיב?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: איפה גיל שגיב?
לא שופט, לא חושב שהוא לא מועמד ראוי.8red כתב:אליק...
אם אתה שופט אותו לפי מה שרשמת, הרי שלא היית צריך כל כך לצדד ולתמוך בגיא לוי.
וגם אלישע לוי לא היה מוחתם בכלל במכבי חיפה.
אני חושב שחשוב שהמאמן (לא חשוב כרגע השם אלא האישיות) הבא יהיה יסודי ומשקיע. ברגע שהוא יהיה כזה - לדעתי אלונה תספק לו את כל הכלים להצליח.
אני לא חושב שהוא פסול, כמו שאני לא חושב שהוא הטוב ביותר שיש בשוק.
אני האחרון שאביע את דעתו על מאמן מבלי שהוא יאמן דקה (פרט לאוחנה וכאלה שכבר עבדו פה).
סתם מצחיק אותי (לאו דווקא אתה) שאנשים דורשים עם מאמן עם תוצאות ועם כדורגל התקפי ובאותה נשימה רוצים את מלמיליאן...פיצול מוזר

חחחחחחחחחח.....kamasutrance כתב:אייזה טופיק מצחיק...
גיל אני לא מבין מה אתה נסער? חחח הרי בקוד שכתבת - כל מאמן שיוחתם יתאים...
ותצא נביא...!
גם אם יחתימו את אלון בן דור אני אמצא שורה שתתאים לו בול....
זרוק מאמן רנדומלי ואני אוכיח שאליו התכוונת...

וואלה חמוד אתה !
קדימה : ניר קלינגר.

איך הוא מתיישב עם הרמזים ב'קבלו את המאמן הבא 2 '?
מה קרה ?
ניר קלינגר לא יושב לכם טוב ????
מישהו אמר שהרמזים מתאימים לכול מאמן לא ?
ניר קלינגר לא יושב לכם טוב ????
מישהו אמר שהרמזים מתאימים לכול מאמן לא ?
להביא את מלמיליאן תהיה טעות קריטית, בכל מה שקשור לבניית הקבוצה. הבנאדם היה שחקן גדול, אבל בכל מה שקשור לאימון הוא נכשל כמעט בכל הקבוצות שהיה ( בלי להזכיר שהוא באמת מאמן כלכך שולי, שאני לא מאמין שהוא מוזכר כמועומד).
המאמן הכי טוב שאני חושב עליו, זה פרדי דוד. מאמן יש לו דרך וכל קבצה שעבר בה שיחקה בצורה פנטסטית.
אם אני לא טועה הוא הוליך את מכבי נתניה למקום רביעי(?), וכמובן שהצליח במכבי הרצליה.
פרדי דוד זה האופציה היחידה, כאשר ניר קלינגר ירד מהכותרות, ויוסי מזרחי חתום באשדוד.
אם יש לכם מאמנים ראויים אחרים, אני סקרן לדעת:]
המאמן הכי טוב שאני חושב עליו, זה פרדי דוד. מאמן יש לו דרך וכל קבצה שעבר בה שיחקה בצורה פנטסטית.
אם אני לא טועה הוא הוליך את מכבי נתניה למקום רביעי(?), וכמובן שהצליח במכבי הרצליה.
פרדי דוד זה האופציה היחידה, כאשר ניר קלינגר ירד מהכותרות, ויוסי מזרחי חתום באשדוד.
אם יש לכם מאמנים ראויים אחרים, אני סקרן לדעת:]