"מעשה בכיפה אדומה"- טור סיכום ה-0:0 בשבע בום
"מעשה בכיפה אדומה"- טור סיכום ה-0:0 בשבע בום
מי שחשב שהגענו עד לכאן כדי להיטרף בפתיחה ולקרוס, שיחשוב שוב.
כמו באגדות, בכר והפועל הכינו "כיפה אדומה" להולנדים מתל אביב, חזרו עם נקודה יקרה הביתה והמשיכו באותה הדרך, "באר שבע לא תרד".
על טקטיקה, הפתעות, שקט נפשי ו-15 דק' של לחץ "גבוה",
בטור הבא-------> https://bit.ly/1Uz8Bax" onclick="window.open(this.href);return false;
כמו באגדות, בכר והפועל הכינו "כיפה אדומה" להולנדים מתל אביב, חזרו עם נקודה יקרה הביתה והמשיכו באותה הדרך, "באר שבע לא תרד".
על טקטיקה, הפתעות, שקט נפשי ו-15 דק' של לחץ "גבוה",
בטור הבא-------> https://bit.ly/1Uz8Bax" onclick="window.open(this.href);return false;
- קבצים מצורפים
-
- 13173699_1613761598948000_850038075105481463_n.png (240.95 KiB) נצפה 4870 פעמים
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 04 מאי 2016, 18:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: "מעשה בכיפה אדומה"- טור סיכום ה-0:0 בשבע בום
אהבתי את ה"פייטר" בוס, בין היחידים שעוד הוגים את זה נכון...
וברצינות, אין מה להוסיף, כיסית פחות או יותר הכל.
וברצינות, אין מה להוסיף, כיסית פחות או יותר הכל.
תודה רבה.
אגב, באותה ההזדמנות אזכיר את 3 המפתחות למשחק שלעניות דעתי התקיימו בצורה מושלמת-
1. 15 הדקות הראשונות
2. שליטה במרכז המגרש- כן, אני יודע שהנקודה הזו עוררה מחלוקת ובצדק. אבל בסופו של דבר ראינו עד כמה שליטה של שלישית הקישור באותם אספקטים שדיברתי עליהם (קרבות "דשא", תיקולים, קרבות גובה) היו משמעותיים.
3. נטרול של זהבי (ודסה)
1. 15 הדקות הראשונות
2. שליטה במרכז המגרש- כן, אני יודע שהנקודה הזו עוררה מחלוקת ובצדק. אבל בסופו של דבר ראינו עד כמה שליטה של שלישית הקישור באותם אספקטים שדיברתי עליהם (קרבות "דשא", תיקולים, קרבות גובה) היו משמעותיים.
3. נטרול של זהבי (ודסה)
- yanivnew91
מעניינת אותי דעתך בנוגע לשליטה של מכבי גם אחרי שאזולאי החליף את אלברמן.Totti כתב:תודה רבה.
1. 15 הדקות הראשונות
3. נטרול של זהבי (ודסה)
עייפות או פשוט חלק מהדינמיקה של המשחק באותם רגעים?
לדעתי עם שחקן קצת יותר חכם מגאדיר על המגרש היינו יכולים לנצל את היציאה המופרזת של מכבי קדימה.
לטעמי ולאחר צפיה חוזרת במשחק, אך ורק כתוצאה מאסטרטגית המשחק של בכר ו....שימו לב טוב (ולא לקפוץ "דר" למינהם)yanivnew91 כתב: מעניינת אותי דעתך בנוגע לשליטה של מכבי גם אחרי שאזולאי החליף את אלברמן.
עייפות או פשוט חלק מהדינמיקה של המשחק באותם רגעים?
לדעתי עם שחקן קצת יותר חכם מגאדיר על המגרש היינו יכולים לנצל את היציאה המופרזת של מכבי קדימה.
כושר גופני.
בכר האמין שמכבי תשלח יותר ויותר כלים למעלה והוא יעשה לה "סכנין", לא יצא לפועל.
לגבי הכושר הגופני, השחקנים פשוט נפלו מהרגליים בסיום, הם השקיעו המון מאמץ בחצי הראשון.
- The red one
דומה לחאליסי.
חחחחחחח לא ככאדום בלב בנשמהההה כתב:דומה לחאליסי.
תודה, שי. הנתונים של הובאן, צדק ואוגו מרשימים.
טור מעולה כרגיל, הנתונים של צדק הובאן ואוגו באמת מדהימים, במיוחד כשמדובר במשחק חוץ בבלומפילד (עדיין לא נתפס).
חייב לומר שכשקראתי את הטור לפני המשחק הסכמתי עם כל הנקודות שכתבת ומאוד קיוויתי שברק יחליט לעלות ולעשות אתלטיקו למרות שלא האמנתי שיהיה לו את האומץ לעשות את זה, שמח שהוא הראה בפעם המי יודע כמה שהוא מאמן מוכשר ויש לו ביצים של מאמן גדול
חייב לומר שכשקראתי את הטור לפני המשחק הסכמתי עם כל הנקודות שכתבת ומאוד קיוויתי שברק יחליט לעלות ולעשות אתלטיקו למרות שלא האמנתי שיהיה לו את האומץ לעשות את זה, שמח שהוא הראה בפעם המי יודע כמה שהוא מאמן מוכשר ויש לו ביצים של מאמן גדול
אני גם חשבתי שמכבי יפקירו יותר מאחור, לכן גם הימרתי שלא יסתיים בתיקו.
התרגיל של להניע כדור בין גורש, צדק ואופיר, להזמין לחץ ואז לשגר מהר קדימה לעבר טוני שמשתלט או מוריד לאחור עם הראש עובד בצורה טובה.
גם מול רעננה ראינו שימוש דומה.
התרגיל של להניע כדור בין גורש, צדק ואופיר, להזמין לחץ ואז לשגר מהר קדימה לעבר טוני שמשתלט או מוריד לאחור עם הראש עובד בצורה טובה.
הנעת כדור בכל מחיר התחלנו לראות מהמשחק נגד בייתר בטדי בסיבוב הראשון של הפלייאוף, אחד מהדברים שקבוצות למדו זה לנסות ללחוץ אותנו גבוה ולא לתת לנו לפתח הנעת כדור מסודרת וסבלנית שבמשך העונה הרגילה הייתה מביאה לנו את הגול מתישהו, במשחקים האחרונים שלפני הפלייאוף המון קבוצות לחצו אותנו קצת יותר גבוה משהיינו רגילים ובנוסף פציעות של טוני ומליקסון גרמו לזה שהמון כדורים של גורש נבעטו למעלה במקום להתחיל מסודר במסירה למגן/בלם/קשר וזה הרגיש בחלק מהמשחקים כשיטת ״אלישע״, אני זוכר שבפגרה בין מכבי לבייתר בטדי הקבוצה יצאה למחנה קצר בטבריה ובקבוצה אמרו שבנוסף לבריחה מכל הבלאגן ונתינת שקט לשחקנים תורגלה הנעת כדור והשתחררות מלחץ ובאמת ראינו את זה נגד בייתר סכנין ורעננה בצורה טובה ממש וגם בשני נגד מכביyossi כתב:אני גם חשבתי שמכבי יפקירו יותר מאחור, לכן גם הימרתי שלא יסתיים בתיקו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ורק נגד חיפה העונה יש לנו רק כשלונות...blueman כתב: הנעת כדור בכל מחיר התחלנו לראות מהמשחק נגד בייתר בטדי בסיבוב הראשון של הפלייאוף, אחד מהדברים שקבוצות למדו זה לנסות ללחוץ אותנו גבוה ולא לתת לנו לפתח הנעת כדור מסודרת וסבלנית שבמשך העונה הרגילה הייתה מביאה לנו את הגול מתישהו, במשחקים האחרונים שלפני הפלייאוף המון קבוצות לחצו אותנו קצת יותר גבוה משהיינו רגילים ובנוסף פציעות של טוני ומליקסון גרמו לזה שהמון כדורים של גורש נבעטו למעלה במקום להתחיל מסודר במסירה למגן/בלם/קשר וזה הרגיש בחלק מהמשחקים כשיטת ״אלישע״, אני זוכר שבפגרה בין מכבי לבייתר בטדי הקבוצה יצאה למחנה קצר בטבריה ובקבוצה אמרו שבנוסף לבריחה מכל הבלאגן ונתינת שקט לשחקנים תורגלה הנעת כדור והשתחררות מלחץ ובאמת ראינו את זה נגד בייתר סכנין ורעננה בצורה טובה ממש וגם בשני נגד מכבי

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא הייתי קורא לזה כישלונות, למשחק הגביע הייתי קורא כישלון אבל חושב שזה נבע בעיקר בגישה שהשחקנים עלו איתה ובהפסד של ברק שעלה עם הרכב חברתי, במשחקי ליגה שהיו לנו היינו עדיפים כמעט בכולם, שיחקנו כדורגל טוב והם התבנקרו, לא הייתי הופך את זה לכישלוןדר אדום בנשמה כתב: ורק נגד חיפה העונה יש לנו רק כשלונות...